Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home

Avancronica sportiva a weekendului 4-6 mai 2012

O vreme numai bună de plimbări în aer liber în acest weekend cu temperaturi mai mult de vară decât de luna mai. Iar dacă tot ieşiţi din casă pentru a vă bucura de o primăvară încântătoare, vă invităm, ca de obicei la sfârşit de săptămână, să faceţi o plimbare şi pe la arenele sportive în care atmosfera competiţională este la cote maxime.

Iată aici sumarul evenimentelor sportive pe care le veţi putea urmări în acest weekend:

4-5 mai

Canotaj – Cupa Mondială la seniori / Belgrad

4-6 mai

Judo – Cupa României la seniori / Miercurea Ciuc

4 mai, ora 1800

Volei f. – Finala Cupei României

Dinamo Romprest – Tomis Constanţa

5 mai, ora 1000

Rugby – SuperLiga, etapa a 5-a

Dinamo Bucureşti – Poli Agro Iaşi

5 mai, ora 1700

Handbal – Liga Naţ., etapa a 24-a

Dinamo M. Călăraşi – CSM Ploieşti

Canotaj. Vineri şi sâmbătă (4 şi 5 mai) capitala Serbiei, Belgrad, va fi gazda unei regate extrem de puternice, la care participă cele mai tari echipaje din lume. Regata este un criteriu de evaluare pentru antrenorii care au echipaje calificate la Jocurile Olimpice sau care merg la Regata de la Lucerna pentru a califica echipaje, aşa cum este situaţia României care, pe lângă echipajele calificate - 8+1 feminin şi 2 feminin - mai încearcă să califice două bărci: cele de patru, băieţi şi fete. În afară de acest lucru, antrenorii loturilor, Roman, la fete şi Popescu, la băieţi, trebuie să definitiveze şi componenţa echipajelor, lucru foarte dificil. Suntem curioşi să urmărim această regată care va lămuri destul de multe aspecte de ordin tehnic.

Judo. Cupa României la seniori se desfăşoară în acest an, timp de trei zile (4-6 mai) la Miercurea Ciuc, acolo unde se reunesc sportivi de la cele mai importante cluburi din ţară, într-o competiţie care stabileşte ierarhii la nivel naţinal şi contribuie la testarea nivelului individual de pregătire, în sistem competiţional. Dinamo va fi reprezentat de un lot numeros la acest concurs (7 sportivi) de la care aşteptăm să se întoarcă încărcaţi de rezultate pozitive, pe măsura palmaresului clubului din Ştefan cel Mare.

Volei feminin. Dinamo Romprest a demonstrat chiar în semifinalele de joi că este o echipă capabilă să învingă pe oricine atunci când joacă pe măsura valorii lotului care o compune. După o asemenea prestaţie, suntem îndreptăţiţi să sperăm într-o performanţă pe măsura pretenţiilor acestei echipe, prin câştigarea Cupei României în întâlnirea de vineri, 4 mai, ora 1800, în faţa campioanei naţionale din acest an, Tomis Constanţa.

Rugby. Echipa de rugby a Clubului Dinamo va întâlni, în acest weekend, pe nou promovata Poli Agro Iaşi. Ieşenii nu se anunţă un adversar de temut dar, la fel ca şi echipa noastră, au simtit gustul victoriei doar o singură dată iar acum vor veni mai motivaţi ca oricând, pentru a aduna cât mai multe puncte, necesare rămânerii în SuperLiga CEC Bank. Antrenorul Demci se confruntă, în continuare, cu probleme de efectiv datorate accidentărilor, fapt ce i-a adus un rezultat dezastruos şi în etapa trecută, când Dinamo a fost învinsă net la Baia Mare. Pentru echipa din Ştefan cel Mare, meciul de mâine devine astfel foarte important, mai ales că jucătorii dinamovişti şi-au propus să câştige acest meci şi să acumuleze toate cele 5 puncte (1 punct bonus pentru marcarea a mai mult de 4 încercări) puse în joc. Partida se va desfăşura în Parcul din Ştefan cel Mare unde vă aşteptăm să încurajăm împreună echipa noastră favorită.

Handbal. Mai sunt doar 3 etape până la finalul acestui campionat iar Dinamo este condamnată să câştige toate cele 3 partide care mai sunt de disputat, pentru a putea spera la o clasare finală pe poziţia a 8-a a clasamentului, cea care îi permite să se înscrie în Cupa României. Partida de sâmbătă, 5 mai, ora 1700, contra CSM-ului din Ploieşti, contând pentru etapa a 24-a, nu va fi lipsită de emoţii pentru susţinătorii formaţiei dinamoviste pentru că, deşi adversara ocupă penultimul loc al clasamentului, se luptă pentru evitarea retrogradării aşa încât va veni la Călăraşi dispusă să arunce totul în luptă. Dinamo are însă un lot mult mai valoros care, dacă va evolua cu atenţie şi fără a comite greşelile din cauza cărora am pierdut multe partide în acest campionat, îşi va adjudeca victoria de care are atât de multă nevoie.

Autorii articolului: Mihai Neacşu, Horaţiu Bărgăunaş şi Florin Nan - CS Dinamo, 4 mai, ora 1500

Program Competitional

Săptămâna 22-28 aprilie 

Handbal. EHF European League, sferturi de finală (meci tur), marți 23 aprilie, ora 19:45: Dinamo – Skjern Handbold (Danemarca). Sala Dinamo

Fotbal. Superliga România, play-out (etapa 6), marți 23 aprilie, ora 19:30: FC Botoșani – Dinamo 1948

Baschet. LNB Getica 95, locurile 5-8 (meci 1), joi 25 aprilie, ora : Rapid București – Dinamo

Fotbal. Superliga România, play-out (etapa 7), vineri 26 aprilie, ora 20:00: Dinamo 1948 – FC Voluntari. Stadion Arcul de Triumf

Volei masculin. Divizia A1, finala mică (meciurile 3 și 4), sâmbătă 27 aprilie, ora 18:00, și duminică 28 aprilie, ora 18:00: Dinamo – Rapid București. Sala Dinamo

Volei feminin. Divizia A1, locurile 7-8 (meci 2), sâmbătă 27 aprilie, ora 17.00: Corona Brașov – Dinamo

Rugby. Liga Națională Kaufland (etapa 3), sâmbătă 27 aprilie, ora : SCM USV Timișoara – Dinamo

Fotbal. Liga 3, play-off (etapa 5), sâmbătă 27 aprilie, ora 17:00: SC Popești Leordeni – CS Dinamo

Baschet. LNB Getica 95, locurile 5-8 (meci 2), duminică 28 aprilie, ora : Dinamo – Rapid București. Sala Dinamo


Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

ANUNȚ

Mâine, 26.04.2024, sala fitness Dinamo se va inchide de la ora 13:00 pentru activități de dezinsecție.

Mulțumim pentru înțelegere!


PROGRAMUL BAZINULUI OLIMPIC ACOPERIT ȘI AL SĂLII DE FITNESS ÎN PERIOADA SĂRBĂTORILOR PASCALE.

BAZIN OLIMPIC ACOPERIT (AGREMENT)

01 - 07.05.2024 – ÎNCHIS

*Valabilitatea abonamentelor se va prelungi cu perioada în care bazinul este închis

SALA FITNESS

04 - 06.05.2024 – ÎNCHIS

IA ATITUDINE

2_InfoCons

Vizitatori online

Avem 254 vizitatori online