Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home

Avancronica sportiva a weekendului 7-9 decembrie

Sfârşitul acesta de săptămână programează mai puţine evenimente sportive decât de obicei, lipsind din peisajul competiţional mai multe discipline care erau prezente în weekend, printre care handbalul şi voleiul masculin. De această dată doar baschetul şi voleiul feminin ţin drapelul manifestărilor sportive în plan intern, iar în plan internaţional încă se desfăşoară campionatele europene de haltere pentru tineret.

Iată aici sumarul evenimentelor sportive programate la acest sfârşit de săptămână:

8 decembrie, ora 1700

Baschet – Liga naţ., etapa a 12-a

Farul Constanţa – Dinamo Buc.

8 decembrie, ora 1700

Volei f. – Divizia A1, etapa a 10-a

Dinamo Buc. – CSU Craiova

 

Baschet. Liga Naţională programează întâlnirea din cadrul etapei a XII-a, dintre ocupanta penultimului loc, Farul Constanţa, şi ultima clasată, Dinamo. Echipa din Constanţa, antrenată de fostul mare international Costel Cernat va dori să obţină prima victorie, la fel ca şi antrenorul dinamoviştilor, Nicu Toader. Partida se va desfăşura în sala Sporturilor din Constanţa, sâmbătă, cu începere de la ora 1700.

Volei feminin. Etapa a X-a a Diviziei A1, programează partida dintre Dinamo Romprest şi CSU Craiova, o echipă aflată pe locul VI în clasament. Dinamo vine după un rezultat foarte bun în CEV Champions League şi cu un lot care cuprinde printre cele mai bune voleibaliste din România la acest moment. În ciuda diferenţei de valoare, credem că partida va fi una spectaculoasă pentru că adversarele nu vor avea, practic, nimic de pierdut în această partidă şi se vor mobiliza pentru obţinerea unui rezultat cât mai bun, mizând, eventual, şi pe oboseala acumulată de dinamoviste după partida de miercuri. Întâlnirea are loc sâmbătă, 8 decembrie, cu începere de la ora 1700, în sala Unirea din Dobroieşti.  

Nu în ultimul rând, începutul weekendului este marcat de Campionatele Europene de Haltere pentru Tineret, competiţie care se desfăşoară în orasul israelian Eilat şi la care dinamovistul Marius Danciu va intra azi în concurs, la categoria 94 Kg. Fără a dori să facem, în aceasta avancronică, o afirmaţie mărturisitoare, şi anume că noi, cei care ne ocupăm de acest website, de multe ori sperăm mai mult decât ne poate oferi realitatea, în cazul lui Marius - dublu medaliat la Campionatele Mondiale Universitare desfăşurate în urmă cu trei săptămâni tot în sala sporturilor din Eilat - lucrurile sunt totuşi clare: dacă nu se va accidenta, nu are cum să nu vină cu medalii de la această competiţie, el fiind considerat printre favoriţii concursului. Aşadar vineri, 7 decembrie, de la ora 1700, îl vom urmări pe Marius Danciu.

Autorul articolului: Mihai Neacşu – CS Dinamo, 7 decembrie, ora 1230

Program Competitional

Săptămâna 13-19 mai 

Marți, 14 mai: ZIUA DINAMO 76

Handbal. Liga Națională (etapa 25), miercuri 15 mai, ora 18:00: CSM Constanța – Dinamo

Handbal. Cupa României Râureni, Turneul Final 4. Semifinale, sâmbătă 18 mai. Ora 15:00: CS Minaur Baia Mare – CSM Constanța. Ora 17:30: Dinamo – CSM București. Duminică 19 mai: finala mică (ora 12:15); finala mare (ora 15:00). Sala Dinamo

Polo. Superliga Suzuki, finala (meciul 4), sâmbătă 18 mai, ora 20:30: Dinamo – Steaua. Bazin Tolea Grințescu Dinamo

Rugby. Liga Națională Kaufland (etapa 5), sâmbătă 18 mai, ora 13:00: U ELBI Cluj Napoca - Dinamo

Fotbal. Liga 3, seria 4, play-off (etapa 9), sâmbătă 18 mai, ora 18:00: CS Blejoi – CS Dinamo

Fotbal. Dinamo 1948 va disputa barajul de menținere în SuperLiga Romania pe 20 mai (la Bucureșt), respectiv 27 mai (Miercurea Ciuc)

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

 

PROGRAMUL BAZINULUI OLIMPIC ACOPERIT ȘI AL SĂLII DE FITNESS ÎN PERIOADA SĂRBĂTORILOR PASCALE.

BAZIN OLIMPIC ACOPERIT ( AGREMENT ȘI CURSURI INIȚIERE ACADEMIA DE ÎNOT DINAMO)

01 - 07.05.2024 – ÎNCHIS

*Valabilitatea abonamentelor se va prelungi cu perioada în care bazinul este închis


SALA FITNESS

04 - 06.05.2024 – ÎNCHIS

IA ATITUDINE

2_InfoCons

Vizitatori online

Avem 213 vizitatori online