Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Agrement si initiere Atletism de agrement la Dinamo, în sezonul rece

Atletism de agrement la Dinamo, în sezonul rece

stadion_dinamoVenirea sezonului rece are ca efect, de obicei, scăderea numărului persoanelor care aleargă în aer liber și aglomerarea sălilor de fitness și aerobic, care oferă confortul termic ideal pentru practicanţii sportului de agrement. Cu toate acestea, noi, la Dinamo, vom ţine deschisă pista de atletism a Stadionului Central, pentru public, pe toată durata sezonului rece, convinşi fiind de beneficiile mişcării în aer liber în acest sezon.

Alergarea în aer liber atunci când temperaturile sunt scăzute, reprezintă una dintre cele mai simple și eficiente metode de fortificare a organismului și întărire a sistemului imunitar. Expunerea corpului și a căilor respiratorii la aerul rece declanşează mecanismele biologice de adaptare la aceste condiții, ceea ce face să nu mai resimţim în mod atât de neplăcut temperaturile scăzute și să fim mai puțin sensibili la afecțiunile de sezon: răceli, viroze, gripe etc.

Singura cerinţă suplimentară faţă de alergarea în sezonul cald este să ne adaptăm ținuta, ceea ce presupune adăugarea unui strat suplimentar sau cel mult două, la temperaturi foarte scăzute, precum și a unei perechi de mănuși, respectiv a unei căciuli, pentru a ne proteja capul și mâinile. De asemenea, trebuie să fim foarte atenți și la hidratarea corespunzatoare, având în vedere faptul că aerul rece este, de obicei, mai uscat decât aerul cald, iar deshidratarea se poate produce mult mai rapid.

Nici apariţia primelor ninsori nu trebuie să fie un impediment pentru iubitorii de alergare, pentru că practicarea acestui sport pe o suprafața acoperită de zăpadă înseamnă creșterea efortului și, implicit, un plus de eficiență al sesiunilor de alergare din punct de vedere al tonifierii musculare și al creșterii andurantei la efort.

V-am oferit doar câteva argumente pentru a nu renunța la alergarea în aer liber în sezonul rece, iar dacă v-am convins, sa știți că vă așteptăm și în continuare, în centrul Bucureştiului, pe pista de tartan din incinta Stadionului Dinamo, vis-a-vis de intrarea la stația de metrou Ştefan cel Mare. Iar dacă doriți sa veniți cu mașina personală, nu ezitaţi: avem suficiente locuri de parcare!

Pentru mai multe detalii, accesati www.csdinamo.eu si www.facebook.com/DinamoAgrement!

Program Competitional

27 martie - 2 aprilie 2023

Handbal. Machineseeker EHF Champions League, play-off (retur), 29 martie, ora 19:45: THW Kiel – Dinamo

Handbal. Liga Națională (etapa 23), 1 aprilie, ora 17:30: Dinamo – CSM Vaslui. Sala Dinamo

Baschet. LNBM Mozzart, Top 10 (etapa 7), 29 martie, ora 20:00: Dinamo - FC Argeș Pitești. Sala Dinamo

Baschet. LNBM Mozzart, Top 10 (etapa 8), 1 aprilie: BC CSU Sibiu - CS Dinamo

Polo. Superliga masculină Suzuki (turneul 3), 31 martie - 2 aprilie, Bazinul Ghencea

Rugby. Liga Națională 2023 (etapa 1), 1 aprilie, ora 11:00: SCM Timișoara - Dinamo

Volei feminin. Divizia A1, sferturi de finală play-off (meci 2), 29 martie, ora 15:00: Dinamo – Rapid București. Sala Dinamo. În cazul în care Dinamo câștigă, va fi al treilea meci, pe 1 aprilie, la Rapid

Judo. Antalya Grand Slam, 31 martie – 2 aprilie, Turcia

Judo. Campionatul Național U16 și U14, 31 martie – 2 aprilie, Sibiu

Lupte. Cupa României U15, 29 martie – 2 aprilie, Piatra Neamț

Scrimă. Campionatul Național la sabie, 27-31 martie, București

Scrimă. Campionatul Mondial de juniori și cadeți, 1-9 aprilie, Plovdiv (Bulgaria)

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

SALA FITNESS

În data de 23.03.2023, activitatea sportivă în sala de fitness a clubului se suspendă în intervalul 07:00-12:00 pentru măsuri de igienizare.

 

Agrement înot/ Program weekend 25-26 martie

Urmare a activității echipelor de performanță ale CS Dinamo, programul de agrement în bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu, în zilele de 25 și 26 martie, va fi următorul:

 Sâmbătă: 14:00-16:30

Duminică: 13:00-19:00


Vizitatori online

Avem 250 vizitatori online