Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Baze sportive Atletism de agrement la Dinamo, în sezonul rece

Atletism de agrement la Dinamo, în sezonul rece

stadion_dinamoVenirea sezonului rece are ca efect, de obicei, scăderea numărului persoanelor care aleargă în aer liber și aglomerarea sălilor de fitness și aerobic, care oferă confortul termic ideal pentru practicanţii sportului de agrement. Cu toate acestea, noi, la Dinamo, vom ţine deschisă pista de atletism a Stadionului Central, pentru public, pe toată durata sezonului rece, convinşi fiind de beneficiile mişcării în aer liber în acest sezon.

Alergarea în aer liber atunci când temperaturile sunt scăzute, reprezintă una dintre cele mai simple și eficiente metode de fortificare a organismului și întărire a sistemului imunitar. Expunerea corpului și a căilor respiratorii la aerul rece declanşează mecanismele biologice de adaptare la aceste condiții, ceea ce face să nu mai resimţim în mod atât de neplăcut temperaturile scăzute și să fim mai puțin sensibili la afecțiunile de sezon: răceli, viroze, gripe etc.

Singura cerinţă suplimentară faţă de alergarea în sezonul cald este să ne adaptăm ținuta, ceea ce presupune adăugarea unui strat suplimentar sau cel mult două, la temperaturi foarte scăzute, precum și a unei perechi de mănuși, respectiv a unei căciuli, pentru a ne proteja capul și mâinile. De asemenea, trebuie să fim foarte atenți și la hidratarea corespunzatoare, având în vedere faptul că aerul rece este, de obicei, mai uscat decât aerul cald, iar deshidratarea se poate produce mult mai rapid.

Nici apariţia primelor ninsori nu trebuie să fie un impediment pentru iubitorii de alergare, pentru că practicarea acestui sport pe o suprafața acoperită de zăpadă înseamnă creșterea efortului și, implicit, un plus de eficiență al sesiunilor de alergare din punct de vedere al tonifierii musculare și al creșterii andurantei la efort.

V-am oferit doar câteva argumente pentru a nu renunța la alergarea în aer liber în sezonul rece, iar dacă v-am convins, sa știți că vă așteptăm și în continuare, în centrul Bucureştiului, pe pista de tartan din incinta Stadionului Dinamo, vis-a-vis de intrarea la stația de metrou Ştefan cel Mare. Iar dacă doriți sa veniți cu mașina personală, nu ezitaţi: avem suficiente locuri de parcare!

Pentru mai multe detalii, accesati www.csdinamo.eu si www.facebook.com/DinamoAgrement!

Program Competitional

Săptămâna 26 octombrie - 1 noiembrie 2020

Handbal. EHF European Cup (Grupa B, etapa 2), 27 octombrie, ora 21:45: IFK Kristianstad (Suedia) – Dinamo. 

Volei feminin. Divizia A1 (Turneul 1), 31 octombrie – 1 noiembrie, Blaj. Etapa 1: CSM Volei Alba Blaj – Dinamo (31.10.2020, ora 14:00 / TVR 3). Etapa 2: Dinamo – CSM Lugoj (1 noiembrie).

Polo. Superliga (Turneul 2), 28 octombrie – 1 noiembrie, Brașov. Etapa 1 (28.10 / ora 17:30): Dinamo – Poli Cluj. Etapa 2 (29.10 / ora 12:30): Dinamo – Sportul Studențesc. Etapa 3 (29.10 / ora 20:30): Steaua – Dinamo. Etapa 4 (30.10 / ora 12:30): Dinamo – Crișul Oradea. Etapa 5 (30.10 / ora 20:30): CSM Oradea – Dinamo. Etapa 6 (31.10 / ora 13:00): Amefa Arad – Dinamo. Etapa 7 (1.11 / ora 12:00): Dinamo – Rapid.

Acreditari EHF-EL

Agrement Fitness

ANUNTURI AGREMENT

• Începând cu ziua de vineri, 16 octombrie, se suspendă temporar activitatea cu publicul (inițiere) în bazinul acoperit Anatolie Grințescu - Dinamo. Vom reveni cu informații

Agrement Natație

NOU! Hidrokinetoterapie

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 257 vizitatori online