Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Agrement si initiere Atletism de agrement la Dinamo, în sezonul rece

Atletism de agrement la Dinamo, în sezonul rece

stadion_dinamoVenirea sezonului rece are ca efect, de obicei, scăderea numărului persoanelor care aleargă în aer liber și aglomerarea sălilor de fitness și aerobic, care oferă confortul termic ideal pentru practicanţii sportului de agrement. Cu toate acestea, noi, la Dinamo, vom ţine deschisă pista de atletism a Stadionului Central, pentru public, pe toată durata sezonului rece, convinşi fiind de beneficiile mişcării în aer liber în acest sezon.

Alergarea în aer liber atunci când temperaturile sunt scăzute, reprezintă una dintre cele mai simple și eficiente metode de fortificare a organismului și întărire a sistemului imunitar. Expunerea corpului și a căilor respiratorii la aerul rece declanşează mecanismele biologice de adaptare la aceste condiții, ceea ce face să nu mai resimţim în mod atât de neplăcut temperaturile scăzute și să fim mai puțin sensibili la afecțiunile de sezon: răceli, viroze, gripe etc.

Singura cerinţă suplimentară faţă de alergarea în sezonul cald este să ne adaptăm ținuta, ceea ce presupune adăugarea unui strat suplimentar sau cel mult două, la temperaturi foarte scăzute, precum și a unei perechi de mănuși, respectiv a unei căciuli, pentru a ne proteja capul și mâinile. De asemenea, trebuie să fim foarte atenți și la hidratarea corespunzatoare, având în vedere faptul că aerul rece este, de obicei, mai uscat decât aerul cald, iar deshidratarea se poate produce mult mai rapid.

Nici apariţia primelor ninsori nu trebuie să fie un impediment pentru iubitorii de alergare, pentru că practicarea acestui sport pe o suprafața acoperită de zăpadă înseamnă creșterea efortului și, implicit, un plus de eficiență al sesiunilor de alergare din punct de vedere al tonifierii musculare și al creșterii andurantei la efort.

V-am oferit doar câteva argumente pentru a nu renunța la alergarea în aer liber în sezonul rece, iar dacă v-am convins, sa știți că vă așteptăm și în continuare, în centrul Bucureştiului, pe pista de tartan din incinta Stadionului Dinamo, vis-a-vis de intrarea la stația de metrou Ştefan cel Mare. Iar dacă doriți sa veniți cu mașina personală, nu ezitaţi: avem suficiente locuri de parcare!

Pentru mai multe detalii, accesati www.csdinamo.eu si www.facebook.com/DinamoAgrement!

Program Competitional

27 noiembrie - 3 decembrie 2023

Handbal. EHF European League (etapa 5), 28 noiembrie, ora 19:45: HC Izvidac (Bosnia Herțegovina) - Dinamo. DigiSport, Prima Sport

Volei masculin. Challenge Cup (16-imi, manșa retur), 29 noiembrie, ora 19:00: Olanda - Numidia VC Limax Linne (Olanda)

Handbal. Liga Națională (etapa 13), 1 decembrie, ora 17:30: CSM București – Dinamo. Se dispută în sala Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 9), 2 decembrie, ora 14:00: Dinamo – FC Argeș. Sala Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 8), 2 decembrie, ora 17:00: Dinamo – Unirea Dej. Sala Dinamo

Baschet. LNB Getica 95 (etapa 11), 2 decembrie, ora 20:00: Dinamo – Municipal Galați. Sala Dinamo

Fotbal. Liga 3, seria 4 (etapa 15), 1 decembrie, ora 14:00: Aro Muscelul Câmpulung - Dinamo

Polo. Superliga (etapa 7), 2 decembrie, ora 20:00: Dinamo – Rapid. Bazin Anatolie Grințescu Dinamo

Box. Campionatul Național de tineret, 28 noiembrie – 2 decembrie, Bacău

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

Sâmbătă 04.11 si duminică 05.11, programul de agrement înot va fi următorul:

Sâmbătă: 14:00-18.30

Duminică: 11.00-19.00

Programul grupelor de inițiere înot rămane neschimbat.

Va mulțumim pentru înțelegere.

CS Dinamo

Vizitatori online

Avem 260 vizitatori online