Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Baze sportive CS Dinamo cauta instructori de inot pentru sezonul estival

CS Dinamo cauta instructori de inot pentru sezonul estival

articol_instructori_inotCa in fiecare vara, odata cu inceperea vacantei elevilor, Clubul Sportiv Dinamo asteapta un numar foarte mare de copii care ii vor trece pragul pentru a urma cursurile de initiere la inot care se desfasoara pe parcursul intregului sezon estival in cele doua bazine olimpice din incinta Complexului Sportiv situat pe soseaua Stefan cel Mare nr. 7-9 din Bucuresti.

Pozitionarea Clubului nostru in zona centrala a orasului, in apropierea intersectiilor dintre soseaua Stefan cel Mare si strazile Barbu Vacarescu, Calea Floreasca si Dorobanti, precum si in proximitatea bulevardului Lacul Tei – o zona traversata de liniile a numeroase mijloace de transport in comun, inclusiv de metroul bucurestean care are o statie chiar vis-a-vis de Stadion – asigura un acces extrem de facil nu doar pentru copiii care locuiesc in acelasi cartier cu Clubul nostru, ci si pentru cei care pot veni din cartiere invecinate sau chiar din alte parti ale orasului. Tocmai de aceea, Complexul Dinamo este una dintre cele mai cautate baze sportive de catre parintii care doresc sa-si inscrie copiii la cursurile de initiere la inot.

In aceste conditii, sezonul estival reprezinta o oportunitate si pentru instructorii de inot care doresc sa desfasoare astfel de cursuri iar Complexul Dinamo reprezinta locatia ideala pentru acestia. Acesta este motivul pentru care invitam un numar cat mai mare de instructori de inot atestati sa ne contacteze in vederea colaborarii, in aceasta perioada, pentru organizarea in bune conditii a cursurilor de initere la inot pentru copii in bazinele Clubului nostru. Pentru perfectarea modalitatilor legale de colaborare, este necesar ca instructorii care doresc sa ne contacteze, sa fie inregistratii cel putin ca persoane fizice autorizate sau sub oricare alta forma juridica prevazuta de legislatia in vigoare.

Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati prin intermediul datelor de contact postate pe website-ul ofiical al clubului nostru – www.cdinamo.eu – sau pe pagina de facebook destinata agrementului sportiv: www.facebook.com/DinamoAgrement/

Program Competitional

Săptămâna 23-29 noiembrie 2020

Handbal. EHF European League, etapa 4 (Grupa B), 24 noiembrie, ora 19:45: Dinamo – USAM Nimes Gard (Fra). Sala Dinamo

Handbal. Liga Națională (etapa 11), 27 noiembrie, ora 18:25 (TVR 1): Dinamo - HDCS Constanța. Sala Rapid București

Volei feminin. Divizia A1, Turneul 4: 28-30 noiembrie (se joacă la Voluntari). Meci 1, 28 noiembrie, ora 14:00 (TVR 3): CS Știința Bacău – Dinamo. Meci 2, 29 noiembrie, ora 14:00: Dinamo – Rapid București.

Volei masculin. Divizia A1, Turneul 3: 27-29 noiembrie (se joacă la Galați). Meci 1, 27 noiembrie, ora 15:00: Arcada Galați – Dinamo. Meci 2, 28 noiembrie, ora 18:00: Dinamo – CS U Cluj Napoca.

Polo. Superliga masculină, Turneul III (25-29 noiembrie), Bazinul Floreasca din București. Etapa 1 (25.11, ora 18:00):  Poli Cluj- Dinamo. Etapa 2 (26.11, ora 11:30):  Sportul Studentesc – Dinamo. Etapa 3 (26.11, ora 18:00): Dinamo – Steaua. Etapa 4 (27.11, ora 8:30): Crișul Oradea – Dinamo. Etapa 5 (27.11, ora 17:30): Dinamo - CSM Oradea. Etapa 6 (28.11, ora 13:30): Dinamo - Amefa Arad. Etapa 7 (29.11, ora 12:00): Rapid – Dinamo.

Box. Campionatele Europene de juniori, 23 noiembrie – 3 decembrie, Sofia (Bulgaria)

Lupte. Campionatul Național cadeți și U23, 27-29 noiembrie, Constanța

Haltere. Campionatul Național seniori, 23-27 noiembrie, Bascov (Argeș)

ALEGERI PARLAMENTARE 2020

alegeri_parlamentare_2020

Agrement Tenis de Masa

Agrement Fitness

Agrement Natație

NOU! Hidrokinetoterapie

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 283 vizitatori online