Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Agrement CS Dinamo cauta instructori de inot pentru sezonul estival

CS Dinamo cauta instructori de inot pentru sezonul estival

articol_instructori_inotCa in fiecare vara, odata cu inceperea vacantei elevilor, Clubul Sportiv Dinamo asteapta un numar foarte mare de copii care ii vor trece pragul pentru a urma cursurile de initiere la inot care se desfasoara pe parcursul intregului sezon estival in cele doua bazine olimpice din incinta Complexului Sportiv situat pe soseaua Stefan cel Mare nr. 7-9 din Bucuresti.

Pozitionarea Clubului nostru in zona centrala a orasului, in apropierea intersectiilor dintre soseaua Stefan cel Mare si strazile Barbu Vacarescu, Calea Floreasca si Dorobanti, precum si in proximitatea bulevardului Lacul Tei – o zona traversata de liniile a numeroase mijloace de transport in comun, inclusiv de metroul bucurestean care are o statie chiar vis-a-vis de Stadion – asigura un acces extrem de facil nu doar pentru copiii care locuiesc in acelasi cartier cu Clubul nostru, ci si pentru cei care pot veni din cartiere invecinate sau chiar din alte parti ale orasului. Tocmai de aceea, Complexul Dinamo este una dintre cele mai cautate baze sportive de catre parintii care doresc sa-si inscrie copiii la cursurile de initiere la inot.

In aceste conditii, sezonul estival reprezinta o oportunitate si pentru instructorii de inot care doresc sa desfasoare astfel de cursuri iar Complexul Dinamo reprezinta locatia ideala pentru acestia. Acesta este motivul pentru care invitam un numar cat mai mare de instructori de inot atestati sa ne contacteze in vederea colaborarii, in aceasta perioada, pentru organizarea in bune conditii a cursurilor de initere la inot pentru copii in bazinele Clubului nostru. Pentru perfectarea modalitatilor legale de colaborare, este necesar ca instructorii care doresc sa ne contacteze, sa fie inregistratii cel putin ca persoane fizice autorizate sau sub oricare alta forma juridica prevazuta de legislatia in vigoare.

Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati prin intermediul datelor de contact postate pe website-ul ofiical al clubului nostru – www.cdinamo.eu – sau pe pagina de facebook destinata agrementului sportiv: www.facebook.com/DinamoAgrement/

Agrement Fitness

Agrement Natație

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Online Guests

We have 260 guests online