Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Atletism

Atletism

Atletism. Dinamo - patru titluri la seniori și unul la tineret la Naționale

Oprea_01Atleții de la CS Dinamo au cucerit patru titluri naționale de seniori și unul de tineret la Campionatele Naționale de atletism, desfășurate în zilele de 25 și 26 iulie la Pitești. Cel mai valoros atlet român al momentului, Marian Oprea, și-a respectat statutul și s-a impus fără probleme în proba favorită, triplusalt, cu un rezultat de 16,89 metri, reușit din prima săritură. A și fost de altfel singura lui încercare la triplusalt. 

Read more... [Atletism. Dinamo - patru titluri la seniori și unul la tineret la Naționale]
 
 
Atletism. Patru locuri întâi la etapa națională de la Pitești

morosanuAtleții de la CS Dinamo București au luat startul pe 27 și 28 iunie la etapa a doua a Campionatului Național de atletism – seniori, competiție desfășurată la Pitești. Patru dintre sportivii ”alb-roșii” au câștigat probele la care au concurat. Angela Moroșanu (foto, prim-plan) s-a impus la 400 mg, Mihai Donisan și-a confirmat statutul de favorit la înălțime, Andreea Huzum și-a trecut în cont victoria la greutate, iar Attila Csongor a fost cel mai rapid pe distanța de 400 mg.

Read more... [Atletism. Patru locuri întâi la etapa națională de la Pitești]
 
 
Atletism. Ștefan Grasu, dublu campion național. ”Rezultate de excepție pentru vârsta lui”

Stefan_GrasuFiul Nicoletei și al lui Costel Grasu are genă de campion. În vârstă de 12 ani, Ștefan Grasu a câștigat două titluri naționale la CN de atletism pentru copii, competiție desfășurată la București. Puștiul cu statură impresionantă s-a impus în proba de greutate (bilă de 3 kg) cu un rezultat de 15,54 metri și în proba de disc (1 kg) cu 44,67 metri. ”Sunt rezultate de excepție pentru vârsta lui. Nu s-a aruncat niciodată la nivelul acesta în România”, spune antrenorul Costel Grasu.

Read more... [Atletism. Ștefan Grasu, dublu campion național. ”Rezultate de excepție pentru vârsta lui”]
 
   
Atletism. Mihai Donisan, barem olimpic îndeplinit la înălțime (2,29 m)
A__Donisan.jpg

Săritorul în înălțime Mihai Donisan (26 de ani) a realizat sâmbătă, la Pitești, în cadrul Etapei a II-a a Campionatului Național de seniori, baremul de calificare la Jocurile Olimpice de la Rio și, totodată, a obținut prezența la Campionatul Mondial de seniori din China (luna august). Atletul dinamovist a reușit să treacă peste ștacheta fixată la 2,29 metri, reușind să atingă standardul de participare pentru prima competiție olimpică a carierei. ”Baremul era chiar 2,29 metri. Sunt foarte fericit și simt că toată munca de-o viață a dat roade. Este un rezultat care mă motivează și mă alimentează cu ambiție”, a declarat atletul. Donisan devine astfel al doilea atlet dinamovist care și-a realizat baremul olimpic, după Marian Oprea.

CS Dinamo, 07 iunie 2015, ora 00:20


 
 
Atletism. Marian Oprea a îndeplinit baremul olimpic de ziua lui de naștere

Oprea_01

Cel mai valoros atlet român în activitate, Marian Oprea, a împlinit sâmbătă 33 de ani, eveniment pe care l-a marcat printr-o calificare la Jocurile Olimpice de la Rio. Concurând la Pitești în cadrul Etapei a II-a a Campionatului Național, Oprea a reușit o performanță de 17,02 metri, rezultat superior cu 12 centimetri baremului olimpic stabilit de IAAF. Vicecampionul olimpic de la Atena este primul sportiv de la CS Dinamo care și-a asigurat prezența la JO de anul viitor.

CS Dinamo, 06 Iunie 2015, ora 21:25

 
   

Page 1 of 7

<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 Next > End >>

Elisabeta Lipă

Program Competitional

Săptămâna 27 iulie – 02 august 2015

Atletism. Campionatele Balcanice de seniori, 01-02 august, Pitești

Judo. Festivalul Olimpic al Tineretului European, 26 iulie – 01 august, Tbilisi (Georgia)

Rugby. Cupa Regelui, etapa a 3-a, 01 august, ora 10:00: Saracens RCM Timișoara – Dinamo București

Agrement Fitness

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Natație

Comunitate Dinamo

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Dotelio, Inc | Web Design and Digital Branding

Online Guests

We have 189 guests online