Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Eveniment

Eveniment

”GALA SPORTULUI DINAMOVIST 2023”. Ionuț LUPESCU - noul președinte de onoare al Clubului Sportiv Dinamo București

Imagine_WhatsApp_2023-12-14_la_22.12.55_2f05d891Ionuț Lupescu a fost numit, prin Ordin al Viceprim-ministrului, ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în funcția de președinte de onoare al Clubului Sportiv Dinamo București. Fosta glorie a primit ordinul la ”Gala Sportului Dinamovist”, organizată aseară la Hotel Marriott, din partea secretarului de stat în M.A.I., Bogdan Despescu.

Read more... [”GALA SPORTULUI DINAMOVIST 2023”. Ionuț LUPESCU - noul președinte de onoare al Clubului Sportiv Dinamo București]
 
 
Lansam programul Dinamo REDFRESH! Poti contribui decisiv la succesul echipei tale favorite

redfresh_siteȚi-ai dorit vreodată să contribui decisiv la succesul echipei tale favorite sau al sportivului tău preferat? Acum ai șansa să faci acest lucru prin programul Dinamo REDFRESH!

În perioada 18-25 Septembrie 2023, organizăm o serie de focus-groups unde poți contribui cu idei, păreri și critici constructive care vor fi folosite pentru a îmbunătăți imaginea, activitățile, programul și în cele din urmă, performanțele sportive obținute de întregul club.

Read more... [Lansam programul Dinamo REDFRESH! Poti contribui decisiv la succesul echipei tale favorite]
 
 
DANS SPORTIV. Andreea Matei - medalie de bronz la Campionatul Mondial!

dans_sportiv_CM_2023Andreea Matei (CS Dinamo) și-a trecut în palmares o prețioasă medalie de bronz la Campionatul Mondial. Sportiva dinamovistă, care face pereche cu Rareș Cojoc (Dansul Viorilor Reghin), a obținut un rezultat remarcabil la Campionatul Mondial de la Wuxi (China). Cei doi sportivi români au cucerit medalia de bronz la categoria Standard, din 62 de perechi participante.

Read more... [DANS SPORTIV. Andreea Matei - medalie de bronz la Campionatul Mondial!]
 
   
JOCURILE EUROPENE. Aur și bronz pentru Dinamo în Polonia

Vlad_Dascalu_JE_2023Desfășurate în perioada 21 iunie – 2 iulie în Polonia, la Cracovia și Malopolska, Jocurile Europene au adus Clubului Sportiv Dinamo două medalii: un aur obținut de Vlad Dascălu la ciclism și un bronz prin Ștefan Comănescu la karate. Competiție multisport, Jocurile Europene (ediția a 3-a) au adunat 7000 de sportive.

Read more... [JOCURILE EUROPENE. Aur și bronz pentru Dinamo în Polonia]
 
 
Comunicat de presă. Zentiva și brandul Cetilar sprijină Academia de Înot Dinamo în misiunea de a învăța 15.000 de copii să înoate

WhatsApp_Image_2023-06-27_at_17.29.19Brandul Cetilar susține printr-un parteneriat misiunea Academiei de Înot Dinamo, prin care academia se angajează să contribuie la încurajarea înotului în rândurile copiilor. Academia, inițiată și condusă din poziția de manager de către Mihai Popovici, tatăl sportivului David Popovici, urmărește să ofere cele mai bune condiții și de experiență profesională pe mai multe paliere, de la inițiere și recreere până la performanță.

Read more... [Comunicat de presă. Zentiva și brandul Cetilar sprijină Academia de Înot Dinamo în misiunea de a învăța 15.000 de copii să înoate]
 
   

Page 2 of 24

<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Program Competitional

Săptămâna 20-26 mai 

Fotbal. SuperLiga Romania, baraj (meci tur), luni 20 mai, ora 20:00: Dinamo 1948 – Csikszereda M. Ciuc. Arena Națională

Fotbal. Liga 3, baraj pentru promovare L2 (turul 1). Miercuri 22 mai, ora 18:00: AFC Dunărea Călărași – CS Dinamo. Sâmbătă 25 mai, ora 18:00: CS Dinamo – AFC Dunărea Călărași. Stadion Dinamo

Handbal. EHF European League – EHF Finals Men, 25-26 mai, Hamburg. Sâmbătă 25 mai, ora 16:00 (ora României): SG Flensburg (Germania) – Dinamo. Duminică, 26 mai: finalele (ora 16:00 și ora 19:00)

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

IA ATITUDINE

2_InfoCons

Online Guests

We have 197 guests online