Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Eveniment Comunicat. Consens general pentru constructia noului stadion Dinamo

Comunicat. Consens general pentru constructia noului stadion Dinamo

Vizita_min_22_iul_05Ministrul afacerilor interne, Ion-Marcel Vela, a prezentat astăzi, în cadrul unei vizite derulate la Complexul Sportiv Dinamo, detalii despre construcția noului stadion de fotbal Dinamo. Proiectul este unul prioritar, iar pentru demararea și finalizarea lui vor conlucra M.A.I, CS Dinamo, Compania Națională de Investiții, Primăria sectorului 2, dar și suporterii dinamoviști.

La întâlnire au fost prezenți, alături de ministrul afacerilor interne Ion-Marcel Vela, chestorul șef de poliție Bogdan Despescu, secretar de stat în M.A.I., reprezentanții CNI, Manuela Irina Pătrășcoiu (președinte) și Adrian Cefalan (director de investiții), viceprimarul sectorului 2 al Capitalei, Dan Cristian Popescu, deputatul Sorin Moldovan, membru în Comisia Învățământ, Știință, Tineret și Sport din Camera Deputaților, reprezentanții DDB însoțiți de fostul fotbalist Marius Niculae. CS Dinamo a fost reprezentat de președintele clubului, Ionuț-Adrian Popa, vicepreședintele Florin Nan și șeful Serviciului Organizare și Instruire Sportivă, Georgeta Andrunache.

De acest stadion are nevoie și clubul Dinamo, și România, și suporterii dinamoviști. Pentru construirea lui am găsit o soluție care să mulțumească toate părțile. Astfel, stadionul nu va fi construit paralel cu strada de acces, ci va fi amplasat oblic, în trepte, sub forma unei picături de apă”, a declarat ministrul Ion-Marcel Vela. Cea mai înaltă parte a stadionului va fi Peluza Nord a suporterilor, urmând ca tribunele să scadă în înălțime până la cota minimă în vecinătatea locuințelor de lângă actualul velodrom.

Manuela Pătrășcoiu, directorul CNI, a declarat că este nevoie de șase luni pentru reactualizarea indicatorilor tehnico-economici ai proiectului, iar construcția ar putea demara în anul 2021, cu finalizare în aproximativ 24-30 de luni.

Vizita_min.22_iul__010

Dan Cristian Popescu, viceprimarul sectorului 2: ”Finanțarea stadionului este asigurată, banii fiind la CNI în buget. De asemenea, avem toată partea arhitecturală, urbanistică pregătită, deci sunt toate premisele construirii acestui stadion. În fața complexului sportiv, unde se află actualul stadion de fotbal, vom pune pe picioare o academie de fotbal pentru copii, în urma unei colaborări între M.A.I. și Primăria sectorului 2, dar și o parcare, care va asigura un acces suplimentar la stadion”.

CS Dinamo, 22 iulie 2020

Agrement Fitness

Program Competitional

Săptămâna 24-30 ianuarie 2022

Baschet. Liga Națională (etapa 18): 30 ianuarie, ora 18:00: CSM OHMA Timișoara – Dinamo

Polo. Superliga (etapa 10), 28 ianuarie (ora 11:00) și 29 ianuarie (ora 11:00): Dinamo – CSA Steaua. Bazin Tolea Grințescu - Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 14), 26 ianuarie, ora 18:00 (TVR3): CSA Steaua – Dinamo. Sala Regimentului de Gardă Mihai Viteazu

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 15), 31 ianuarie, ora 18:00 (TVR3): Dinamo – CSS CNE LAPI Dej SCM Zalău. Sala Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 14), 28 ianuarie, ora 18:00 (TVR3): CS Rapid București – Dinamo

Agrement Natație

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Sinteza DGA

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Vizitatori online

Avem 507 vizitatori online