Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Eveniment Comunicat. Consens general pentru constructia noului stadion Dinamo

Comunicat. Consens general pentru constructia noului stadion Dinamo

Vizita_min_22_iul_05Ministrul afacerilor interne, Ion-Marcel Vela, a prezentat astăzi, în cadrul unei vizite derulate la Complexul Sportiv Dinamo, detalii despre construcția noului stadion de fotbal Dinamo. Proiectul este unul prioritar, iar pentru demararea și finalizarea lui vor conlucra M.A.I, CS Dinamo, Compania Națională de Investiții, Primăria sectorului 2, dar și suporterii dinamoviști.

La întâlnire au fost prezenți, alături de ministrul afacerilor interne Ion-Marcel Vela, chestorul șef de poliție Bogdan Despescu, secretar de stat în M.A.I., reprezentanții CNI, Manuela Irina Pătrășcoiu (președinte) și Adrian Cefalan (director de investiții), viceprimarul sectorului 2 al Capitalei, Dan Cristian Popescu, deputatul Sorin Moldovan, membru în Comisia Învățământ, Știință, Tineret și Sport din Camera Deputaților, reprezentanții DDB însoțiți de fostul fotbalist Marius Niculae. CS Dinamo a fost reprezentat de președintele clubului, Ionuț-Adrian Popa, vicepreședintele Florin Nan și șeful Serviciului Organizare și Instruire Sportivă, Georgeta Andrunache.

De acest stadion are nevoie și clubul Dinamo, și România, și suporterii dinamoviști. Pentru construirea lui am găsit o soluție care să mulțumească toate părțile. Astfel, stadionul nu va fi construit paralel cu strada de acces, ci va fi amplasat oblic, în trepte, sub forma unei picături de apă”, a declarat ministrul Ion-Marcel Vela. Cea mai înaltă parte a stadionului va fi Peluza Nord a suporterilor, urmând ca tribunele să scadă în înălțime până la cota minimă în vecinătatea locuințelor de lângă actualul velodrom.

Manuela Pătrășcoiu, directorul CNI, a declarat că este nevoie de șase luni pentru reactualizarea indicatorilor tehnico-economici ai proiectului, iar construcția ar putea demara în anul 2021, cu finalizare în aproximativ 24-30 de luni.

Vizita_min.22_iul__010

Dan Cristian Popescu, viceprimarul sectorului 2: ”Finanțarea stadionului este asigurată, banii fiind la CNI în buget. De asemenea, avem toată partea arhitecturală, urbanistică pregătită, deci sunt toate premisele construirii acestui stadion. În fața complexului sportiv, unde se află actualul stadion de fotbal, vom pune pe picioare o academie de fotbal pentru copii, în urma unei colaborări între M.A.I. și Primăria sectorului 2, dar și o parcare, care va asigura un acces suplimentar la stadion”.

CS Dinamo, 22 iulie 2020

NOU! Hidrokinetoterapie

ANUNTURI AGREMENT

 

Începând cu data de 21 iulie a.c., se va opri vânzarea abonamentelor pentru agrement la înot. Motivul: imposibilitatea de a onora un număr foarte mare de solicitări, în condițiile în care accesul în bazinul olimpic descoperit este restricționat la 56/28 de persoane. Măsura este una temporară, iar reluarea vânzării se va produce după epuizarea abonamentelor aflate în derulare.


• PROGRAM BAZINUL ÎN AER LIBER DINAMO, SĂPTĂMÂNA 20-26.07.2020

LUNI-VINERI

09:00 - 13:30 - INIȚIERE

14:00 - 16:30 - AGREMENT (culoarele 1-8)

17:00 - 20:30 - AGREMENT (culoarele 1-4)

17:00 - 20:30 - INIȚIERE (culoarele 5-8)

SÂMBĂTĂ - DUMINICĂ

08:00 - 10:30 - AGREMENT

11:00 - 13:30 - AGREMENT

14:00 - 16:30 - AGREMENT

17:00 - 19:30 - AGREMENT

Accesul se face NUMAI prin sistemul de programare, astfel:

1. Telefonic, la nr. 0743.145. 875

De luni până vineri între orele 13:00 - 21:00

Sâmbăta și duminica între orele 08:00 - 20:00

2. Direct la bazin: începând cu ora 13:00 în cursul săptămânii; începând cu ora 8:00 (sâmbătă și duminică)

Pentru toate informațiile despre accesul în bazinele de înot Dinamo, accesați linkul următor: 

http://www.csdinamo.eu/agrement-natatie

Declaratia pe propria răspundere pentru prevenirea și combaterea infecțiilor cu COVID-19 se poate descărca de aici: FORMULAR

Informatii BREXIT

banner-brexit-300x140

Agrement Fitness

Agrement Natație

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 320 vizitatori online