Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Eveniment

Eveniment

Comunicat de presa

patzaichinÎn spațiul public a apărut, pe data de 26 iulie 2016, o informație "pe surse" despre "desființarea secției de kaiac-canoe de la Dinamo și trecerea ei la CSM București". Această informație NU are un fundament real, iar Clubul Sportiv Dinamo o infirmă categoric.

Secția de kaiac-canoe de la CS Dinamo are o istorie de 67 de ani și a dat cele mai mari nume ale acestui sport din România. Palmaresul secției este sugestiv: 28 de medalii olimpice (dintre care 10 de aur) și peste 200 de medalii mondiale.

Citeşte mai mult... [Comunicat de presa]
 
 
Aniversare. La multi ani, CSA Steaua Bucuresti!

collage_sigleClubul Sportiv Dinamo urează "La mulți ani!" Clubului Sportiv al Armatei Steaua București, cu ocazia împlinirii a 69 de ani de la înființare. Dincolo de rivalități și orgolii, între cluburile noastre a existat întotdeauna o relație de respect, fair-play și colaborare. Dovadă stau momentele de glorie din istoria sportului românesc născute din truda comună a sportivilor legitimați la cele două cluburi, începând cu titlurile mondiale obținute la handbal în anii 60 și 70 și terminând cu medaliile cucerite la scrimă, canotaj și kaiac-canoe.

CS Dinamo, 07 iunie 2016

 
 
1 Iunie. CS Dinamo, la ”Ziua portilor deschise pentru copii”

MAI_1_iunie_2016Astăzi, la sediul Ministerului Afacerilor Interne, a avut loc cea de a opta ediție e evenimentului "1 Iunie - Ziua Porților deschise pentru copii". Clubul Sportiv Dinamo a prezentat și de această dată un stand cu trofee și medalii olimpice, care le-a "luat ochii” miilor de copii care au venit la sediul MAI. Micuțele gimnaste și sabrerii dinamoviști au făcut demonstrații, iar campioanele de la minivolei au încercat să-i convingă pe oaspeții-elevi să se alăture familiei campionilor de la Dinamo.

Citeşte mai mult... [1 Iunie. CS Dinamo, la ”Ziua portilor deschise pentru copii”]
 
   
1 IUNIE – Ziua portilor deschise la CS Dinamo pentru copii

copii_dinamoDragi copii, pe data de 1 IUNIE, de ziua voastră, vă așteptăm la Clubul Sportiv Dinamo pentru a vă arăta cum se formează un campion veritabil. Veți putea asista la antrenamentele secțiilor noastre, vă veți întâlni cu actuali sau viitori performeri ai României și veți putea vizita sala de trofee a clubului nostru, în care se află o parte importantă din istoria sportului românesc.

Vă așteptăm alături de profesorii voștri!

CS Dinamo, 27 mai 2016

Citeşte mai mult... [1 IUNIE – Ziua portilor deschise la CS Dinamo pentru copii]
 
 
Comunicat de presa. Aniversare - Dinamo 68

La mulţi ani, Dinamo! La mulţi ani tuturor celor care poartă în suflet culorile alb-roşii!

sigla_68_aniversareClubul Sportiv Dinamo aniversează mâine 68 de ani de la înfiinţare. Pe 14 mai 1948, într-o clădire de pe strada Lipscani din Capitală, se iscălea actul de naştere al CS Dinamo, structură sportivă ce a devenit rapid un simbol al marii performanţe. Documentul iniţial consemna existenţa a trei secţii: fotbal, şah şi tenis de masă. Acum, Dinamo are 24 de ramuri sportive, majoritatea din sfera disciplinelor olimpice.

Citeşte mai mult... [Comunicat de presa. Aniversare - Dinamo 68]
 
   

Pagina 6 din 11

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Program Competitional

Săptămâna 14-21 aprilie 2019

Baschet. Cupa României, Turneul Final 4 și All Star Game, 17-19 aprilie, Cluj-Napoca. Semifinale, 17 aprilie, ora 17:00: Dinamo Știința – CSU Sibiu; ora 19:30: CSM CSU Oradea – UBT Cluj Napoca. Finala, 18 aprilie, ora 19:30 (învingătoarele din semifinale). All Star Game – 19 aprilie, ora 19:19.

Handbal. Play-off, Grupa B (meciul 2), 18 aprilie, ora 17:30: Dinamo – Potaissa Turda. Sala Dinamo

Polo. Superliga, semifinale play-off (meciurile 1 și 2), 19-20 aprilie: Steaua – Dinamo

Rugby. Superliga CEC Bank (etapa 11), 20 aprilie, ora 13:00: Dinamo – Tomitanii Constanța. Stadion Florea Dumitrache Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 7), 20 aprilie: CSM Arcada Galați – Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 5), 16 aprilie, ora 18:00: CSM Târgoviște – Dinamo. Divizia A1 (etapa 6), 20 aprilie, ora 19:15: Dinamo – Volei Alba Blaj. Sala Dinamo

Canotaj. Campionatul Național de fond, 14-20 aprilie, Timișoara

Kaiac-canoe. Cupa României – seniori, Cupa de primăvară juniori, 18-23 aprilie, Bascov

Gimnastică. Cupa Nadia Comăneci, 18-21 aprilie, Onești

Șah. Campionatul Național de juniori, 15-21 aprilie, Călimănești-Căciulata

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Alegeri Europarlamentare

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 1092 vizitatori online