Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Fotbal Fotbal. Campionii CS Dinamo, felicitati de presedintele George Cosac

Fotbal. Campionii CS Dinamo, felicitati de presedintele George Cosac

Juniori_A_1Echipa de juniori A (republicani) a CS Dinamo a încheiat en-fanfare ediția 2015-2016 a Campionatului Național, câștigând clar zona 3 a competiției organizate de FRF. Înființată în urmă cu un an, echipa de juniori A și-a trecut în cont un titlu de campioană, deocamdată de zonă, dar suntem siguri că în viitorul vor veni și trofee mult mai importante. În ultima etapă, CS Dinamo a câștigat cu 11-1 meciul disputat miercuri pe teren propriu cu FCM Târgoviște. CS Dinamo a înființat în 2014 secția de copii și juniori la fotbal, în urma unui proiect inițiat și susținut de Elisabeta Lipă.

Miercuri a fost zi de sărbătoare pentru juniorii A de la CS Dinamo. Tinerii noștri fotbaliști au avut șansa de a evolua în ultima etapă de campionat pe terenul central din Complexul Sportiv Dinamo, acolo unde toți speră să joace peste câtva timp în meciurile din Liga 1. Alb-roșiii au jucat cu inima și cu gândul la titlul de campioni de zonă și au câștigat detașat meciul: 11-1 (5-1). Golurile au fost marcate de Mihai 4, Ivan 2, Panait 2, Stăncioiu 1, Ioniță 1, Zamfir 1.

Juniori_A_2

La final, campionii de zonă au sărbătorit cu șampanie și au primit un trofeu din partea președintelui CS Dinamo, George Cosac, care i-a felicitat și le-a urât succes în carieră.

În urma clasării pe prima poziție, CS Dinamo ar putea lua în calcul înscrierea echipei de juniori A în sezonul viitor al Ligii Elitelor FRF. Deocamdată, sunt studiate toate detaliile legate de acest aspect.

Felicitări sportivilor, antrenorilor Marius Oprișan și Ionel Augustin (coordonatorul centrului), Eduard Chermeș (șeful secției) și tuturor celor care au contribuit la acest rezultat. Performanța este demnă de remarcat, cu atât mai mult cu cât CS Dinamo a abordat întregul sezon cu o echipă formată din jucători născuți în 1998, cu un an mai mici decât vârsta maximă impusă de regulament la juniori A.

Juniori_A_3

CS Dinamo, ediția 2015-2016 (campioană zona 3): Florin Iancu, Bogdan Papugiu, Nicolae Costache, Robert Bondoc, Cristian Bucur, Robert Ivan, Tiberiu Subțirică, Samuel Stăncioiu, Costinel Mihai, Andrei Ioniță, Bogdan Bar, Horia Ciobanu, Robert Niculae, Dinu Panait, Vlad Manta, Mădălin Puiu, Claudiu Zamfir, Silviu Dragomir, Mihai Budică, Iulian Ciobanu, Andrei Dănilă.

Juniori_A_4

CS Dinamo, 26 mai 2016

Program Competitional

Săptămâna 27 ianuarie - 2 februarie 2020

Handbal. Liga Națională (etapa 15), 31 ianuarie, ora 18:25: Dinamo – CSM București. Sala Dinamo. Liga Națională (etapa 16), 3 februarie, ora 18:25: Dobrogea Sud – Dinamo.

Baschet. Liga Națională (etapa 16, grupa 1-6), 1 februarie, ora 20:30: CSM Csu Oradea – Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 16), 1 februarie, ora 13:30: Dinamo – CSDM Târgoviște. Sala Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 13), 1 februarie, ora 17:00: Dinamo – CS Știința Explorări Baia Mare. Sala Dinamo

Polo. Campionatul Național feminin, turneul I, 31 ianuarie – 2 februarie, Bazinul Floreeasca București

Judo. European Open feminin, 1-2 februarie, Ovidelas (Portugalia). European Open masculin, 1-2 februarie, Sofia (Bulgaria)

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 347 vizitatori online