Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Fotbal Fotbal. Campionii CS Dinamo, felicitati de presedintele George Cosac

Fotbal. Campionii CS Dinamo, felicitati de presedintele George Cosac

Juniori_A_1Echipa de juniori A (republicani) a CS Dinamo a încheiat en-fanfare ediția 2015-2016 a Campionatului Național, câștigând clar zona 3 a competiției organizate de FRF. Înființată în urmă cu un an, echipa de juniori A și-a trecut în cont un titlu de campioană, deocamdată de zonă, dar suntem siguri că în viitorul vor veni și trofee mult mai importante. În ultima etapă, CS Dinamo a câștigat cu 11-1 meciul disputat miercuri pe teren propriu cu FCM Târgoviște. CS Dinamo a înființat în 2014 secția de copii și juniori la fotbal, în urma unui proiect inițiat și susținut de Elisabeta Lipă.

Miercuri a fost zi de sărbătoare pentru juniorii A de la CS Dinamo. Tinerii noștri fotbaliști au avut șansa de a evolua în ultima etapă de campionat pe terenul central din Complexul Sportiv Dinamo, acolo unde toți speră să joace peste câtva timp în meciurile din Liga 1. Alb-roșiii au jucat cu inima și cu gândul la titlul de campioni de zonă și au câștigat detașat meciul: 11-1 (5-1). Golurile au fost marcate de Mihai 4, Ivan 2, Panait 2, Stăncioiu 1, Ioniță 1, Zamfir 1.

Juniori_A_2

La final, campionii de zonă au sărbătorit cu șampanie și au primit un trofeu din partea președintelui CS Dinamo, George Cosac, care i-a felicitat și le-a urât succes în carieră.

În urma clasării pe prima poziție, CS Dinamo ar putea lua în calcul înscrierea echipei de juniori A în sezonul viitor al Ligii Elitelor FRF. Deocamdată, sunt studiate toate detaliile legate de acest aspect.

Felicitări sportivilor, antrenorilor Marius Oprișan și Ionel Augustin (coordonatorul centrului), Eduard Chermeș (șeful secției) și tuturor celor care au contribuit la acest rezultat. Performanța este demnă de remarcat, cu atât mai mult cu cât CS Dinamo a abordat întregul sezon cu o echipă formată din jucători născuți în 1998, cu un an mai mici decât vârsta maximă impusă de regulament la juniori A.

Juniori_A_3

CS Dinamo, ediția 2015-2016 (campioană zona 3): Florin Iancu, Bogdan Papugiu, Nicolae Costache, Robert Bondoc, Cristian Bucur, Robert Ivan, Tiberiu Subțirică, Samuel Stăncioiu, Costinel Mihai, Andrei Ioniță, Bogdan Bar, Horia Ciobanu, Robert Niculae, Dinu Panait, Vlad Manta, Mădălin Puiu, Claudiu Zamfir, Silviu Dragomir, Mihai Budică, Iulian Ciobanu, Andrei Dănilă.

Juniori_A_4

CS Dinamo, 26 mai 2016

Program Competitional

Program competițional 19-25 august 2019

Handbal. Supercupa României, 25 august, ora 14:30: Dinamo – Politehnica Timișoara. Sala Dumitru Popoescu Colibași – Brașov

Rugby. Cupa României (Grupa B – etapa 3), 24 august, ora 11:00: Dinamo – Steaua. Stadion Florea Dumitrache – Dinamo

Canotaj. Campionatele Mondiale de seniori, 25 august – 01 septembrie, Linz (Austria)

Kaiac-canoe. Campionatele Mondiale de seniori, 21-25 august, Szeged (Ungaria)

Judo. Campionatele Mondiale de seniori, 25 august – 01 septembrie, Japonia

ANUNTURI AGREMENT

• Începând cu data de 15 august a.c., Bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu – Dinamo va fi închis pentru lucrări de mentenanță. În perioada cât acesta va fi indisponibil, activitatea de inițiere și agrement se va desfășura în bazinul descoperit, conform orarului ce va fi stabilit săptămânal. Programul va fi afișat atât pe site-ul www.csdinamo.ro, cât și la avizierul bazinului descoperit.

• Bazinul descoperit din incinta Complexului Sportiv Dinamo s-a redeschis pentru public începând cu data de 15 iunie a.c. Programul bazinului descoperit:

luni-vineri:

09:00 - 13:00 inițiere; 13:00 - 21:00 agrement

sâmbătă și duminică:

08:00 - 20:00 agrement

ANUNȚ PRESELECTIE

Anunț de preselecție a membrilor Colegiului pentru Consultarea Asociațiilor și Fundațiilor. Accesează aici

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 409 vizitatori online