Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Handbal feminin Handbal. Interul dreapta al nationalei, Laura Popa, la primul meci pentru Dinamo: ”Avem nevoie de fani!”

Handbal. Interul dreapta al nationalei, Laura Popa, la primul meci pentru Dinamo: ”Avem nevoie de fani!”

Divizia A, Seria A, joi 6 aprilie, ora 16:00: DINAMO - RAPID USL BUCUREȘTI

laura_popa_1.jpgRecent transferată la echipa de handbal feminin Dinamo, Laura Popa (22 de ani) așteaptă cu nerăbdare primul meci important în tricoul alb-roșu. Interul dreapta va debuta la Dinamo la cel mai important meci al sezonului, returul cu Rapid USL București, din etapa a 20-a a Diviziei A. Meciul, programat joi, 6 aprilie (ora 16:00), la Sala Dinamo, va stabili echipa care va promova direct în Liga Națională, din Seria A.

Laura Popa s-a alăturat lotului dinamovist imediat după cele două meciuri pe care naționala de handbal a României le-a susținut cu Spania, chiar în Sala Dinamo. Jucătoare talentată, de mâna stângă, cu un fizic perfect pentru handbal, Laura Popa a marcat cinci goluri în cele două meciuri internaționale.

Născută pe 29 iunie 1994, Laura Popa a început handbalul la LPS Slatina, de unde s-a transferat la Centrul Național Olimpic de Excelență Râmnicu Vâlcea. În 2013, a plecat la Universitatea Cluj Napoca, unde a jucat până la începutul acestui an. Devenită liberă de contract, Laura a ales Dinamo București.

”Poate că unii au fost surprinși de alegerea mea, pentru că am acceptat să vin să joc în Divizia A, dar știu că la Dinamo este un proiect solid, cu obiectiv promovarea în Liga Națională încă de anul acesta. Voi fi fericită să pun și eu umărul la îndeplinirea acestui obiectiv”, a declarat Laura Popa.

Obișnuită cu duelurile tari, din Liga Națională, Laura știe că un meci cum este cel de joi, 6 aprilie, se câștigă în primul rând cu sufletul.

”Trebuie să fim unite, să jucăm cel mai bun handbal posibil, fără greșeli. Fanii sunt foarte importanți în acest meci, cu ei alături putem depăși orice barieră. Am văzut cât de puternici sunt suporterii de la Dinamo la meciurile jucate de băieți, în Liga Campionilor. Cu o astfel de atmosferă nu rezistă niciun advsersar. Am auzit că suporterii rapidiști s-au mobilizat cu gândul de a umple sala Dinamo. Nu cred că fanii alb-roșii vor accepta ca în fieful lor să fie mai puternică vocea rivalilor”, a declarat Laura Popa.

Echipa feminină de handbal Dinamo ocupă locul doi în clasamentul Seriei A, singura înfrângere din acest sezon fiind înregistrată în tur, la Rapid (24-16). Pentru a trece pe primul loc, Dinamo are nevoie de o victorie la minimum 9 goluri.

CS Dinamo, 3 aprilie 2017

Program Competitional

Săptămâna 21-27 mai 2018 

Handbal. Liga Națională (finala campionatului - meci 2), 23 mai, ora 18:00: Dinamo - Steaua. Sala Dinamo. Se joacă în sistemul ”doi din trei”

Polo. Superliga, finala pentru locurile 3-4 (meciurile 3 și 4), marți 22 mai (ora 11:00) și miercuri 23 mai (ora 11:00 / dacă mai este cazul): Dinamo - Sportul Studențesc Corona. Bazinul olimpic Anatolie Grințescu Dinamo. Se joacă în sistemul ”trei din cinci”

Natație. Campionatele Internaționale de înot ale României, 24-27 mai, Bazinul olimpic Anatolie Grințescu Dinamo

Tir. Cupa Mondială, 25-27 mai, Germania

ANUNTURI AGREMENT

În perioada 23 – 27 mai a.c., Bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu găzduiește Campionatele Internaționale de înot ale României. Din acest motiv, în perioada sus-amintită nu se vor desfășura activități de agrement, iar lecțiile de inițiere vor avea loc doar miercuri, 23 mai, conform programului obișnuit (în bazinul mic).


1 IUNIE

1_iunie_MAI
Ziua porților deschise
pentru copii la M.A.I.
31 mai, orele 08:00-13:00

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 362 vizitatori online