Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Handbal feminin Handbal. Interul dreapta al nationalei, Laura Popa, la primul meci pentru Dinamo: ”Avem nevoie de fani!”

Handbal. Interul dreapta al nationalei, Laura Popa, la primul meci pentru Dinamo: ”Avem nevoie de fani!”

Divizia A, Seria A, joi 6 aprilie, ora 16:00: DINAMO - RAPID USL BUCUREȘTI

laura_popa_1.jpgRecent transferată la echipa de handbal feminin Dinamo, Laura Popa (22 de ani) așteaptă cu nerăbdare primul meci important în tricoul alb-roșu. Interul dreapta va debuta la Dinamo la cel mai important meci al sezonului, returul cu Rapid USL București, din etapa a 20-a a Diviziei A. Meciul, programat joi, 6 aprilie (ora 16:00), la Sala Dinamo, va stabili echipa care va promova direct în Liga Națională, din Seria A.

Laura Popa s-a alăturat lotului dinamovist imediat după cele două meciuri pe care naționala de handbal a României le-a susținut cu Spania, chiar în Sala Dinamo. Jucătoare talentată, de mâna stângă, cu un fizic perfect pentru handbal, Laura Popa a marcat cinci goluri în cele două meciuri internaționale.

Născută pe 29 iunie 1994, Laura Popa a început handbalul la LPS Slatina, de unde s-a transferat la Centrul Național Olimpic de Excelență Râmnicu Vâlcea. În 2013, a plecat la Universitatea Cluj Napoca, unde a jucat până la începutul acestui an. Devenită liberă de contract, Laura a ales Dinamo București.

”Poate că unii au fost surprinși de alegerea mea, pentru că am acceptat să vin să joc în Divizia A, dar știu că la Dinamo este un proiect solid, cu obiectiv promovarea în Liga Națională încă de anul acesta. Voi fi fericită să pun și eu umărul la îndeplinirea acestui obiectiv”, a declarat Laura Popa.

Obișnuită cu duelurile tari, din Liga Națională, Laura știe că un meci cum este cel de joi, 6 aprilie, se câștigă în primul rând cu sufletul.

”Trebuie să fim unite, să jucăm cel mai bun handbal posibil, fără greșeli. Fanii sunt foarte importanți în acest meci, cu ei alături putem depăși orice barieră. Am văzut cât de puternici sunt suporterii de la Dinamo la meciurile jucate de băieți, în Liga Campionilor. Cu o astfel de atmosferă nu rezistă niciun advsersar. Am auzit că suporterii rapidiști s-au mobilizat cu gândul de a umple sala Dinamo. Nu cred că fanii alb-roșii vor accepta ca în fieful lor să fie mai puternică vocea rivalilor”, a declarat Laura Popa.

Echipa feminină de handbal Dinamo ocupă locul doi în clasamentul Seriei A, singura înfrângere din acest sezon fiind înregistrată în tur, la Rapid (24-16). Pentru a trece pe primul loc, Dinamo are nevoie de o victorie la minimum 9 goluri.

CS Dinamo, 3 aprilie 2017

Program Competitional

Săptămâna 18-24 octombrie 2021

Handbal. EHF Champions League (etapa 5), 21 octombrie, ora 18:45 (ora României): HC Motor (Ucraina) – DINAMO (Digisport, Telekomsport, Look Sport)

Handbal. Liga Națională (etapa 8), 23 octombrie, ora 11:00: SCM Politehnica Timișoara – DINAMO (TVR 2 Live)

Baschet. Liga Națională de Baschet Masculin (etapa 5), 22 octombrie, ora 17:45: U BT Cluj-Napoca – DINAMO (Digisport Live)

Polo feminin. Campionatul Național de senioare, Turneul 1, 21-24 octombrie, Bazinul Floreasca (București)

Volei masculin. Cupa României (faza I, retur), 20 octombrie, ora 15:30: DINAMO - Rapid

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 3), 22 octombrie, ora 15:30: DINAMO - Steaua

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 3), 25 octombrie, ora 17:00: DINAMO – Rapid

Scrimă. Campionatul Național de tineret la sabie - echipe, 17-19 octombrie, București

Agrement Tenis de Masa

Agrement Natație

Agrement Fitness

Hidrokinetoterapie

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Initiere/Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Online Guests

We have 268 guests online