Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Handbal masculin Handbal. Primele declaratii ale vedetei Mamdouh Shebib: ”La Dinamo se anunta un proiect frumos, vreau sa fac parte din el. Am văzut înregistrări cu câinii roșii din tribune. Imi aduc aminte de ultrașii mei de la Zamalek”

Handbal. Primele declaratii ale vedetei Mamdouh Shebib: ”La Dinamo se anunta un proiect frumos, vreau sa fac parte din el. Am văzut înregistrări cu câinii roșii din tribune. Imi aduc aminte de ultrașii mei de la Zamalek”

Mohamed_Mamdouh_Shebib_3Pivotul Mohamed Mamdouh Shebib (30 de ani), viitorul jucător al echipei Dinamo, transferat de la Montpellier (campioana Europei în 2018), a acordat un scurt interviu siteului oficial al clubului, csdinamo.ro.

► ”Am văzut că există un proiect mare și frumos la Dinamo, ceea ce este un lucru bun pentru mine. Transferul la Dinamo este o nouă provocare și vreau să fac parte din acest proiect. Vreau să ajut echipa să-și îndeplinească obiectivele, vreau să ajut managementul și să aduc bucurie spectatorilor”.

 

► ”Am văzut că Dinamo are suporteri minunați, foarte dedicați, care îmi aduc aminte de perioada când jucam la Zamalek. În Egipt eram obișnuit să joc cu ultrași în tribune și pot spune că.mi-a lipsit o astfel de atmosferă. După cum am văzut în înregistrările video, ”red dogs” (câinii roșii) sunt destul de nebuni pentru fi o plăcere să joci cu ei în tribune”.

 

► ”În al doilea rând, Missaoui, Bannour și Kamel sunt cu toții prietenii mei. Sunt jucători foarte mari, cu mare experiență, în special Missaoui, un mare portar. Bannour este unul dintre cei mai valoroși interi dreapta din Africa, Kamel de asemenea, unul dintre cei mai buni playmakeri din Africa. Am vorbit cu ei, am discutat despre atmosferă, despre tot ce înseamnă Dinamo, și m-au sfătuit să semnez contractul. Abia aștept să joc alături de ei”.

 

”România are o istorie mare în handbal și ca și Franța deține mai multe titluri mondiale.  Este o onoare pentru mine să joc în prima ligă din România, la Dinamo. Am văzut de asemenea că în prima ligă sunt opt echipe de valoare apropiată și acest lucru este bine pentru mine”.

 

► ”Un alt aspect care a contat în alegerea mea a fost evoluția echipei Dinamo în ultimul sezon al Ligii Campionilor, când a fost foarte aproape de a ajunge în top 16. Am cerut și părerea antrenorului meu de la naționala Egiptului și acesta m-a sfătuit să merg la Dinamo, pentru că este o echipă bună și este de asemenea un pas înainte pentru mine. În Franța nu mai am alte provocări în acest moment, așa că am căutat o nouă provocare, o nouă scânteie. Sunt convins că o voi găsi la Dinamo”.

Mohamed Mamdouh Shebib  a semnat un contract pe un an cu Dinamo cu posiblitatea de prelungire pe încă un sezon. Internaționalul egiptean cu o experiență extrem de bogată este primul transfer anunțat în vederea noului sezon competițional.

CS Dinamo, 7 mai 2019

Program Competitional

Săptămâna 29 aprilie - 5 mai 

Baschet. LNB Getica 95, Play-off locurile 5-8 (meci 2), luni 29 aprilie, ora 19:00: Dinamo – Rapid București

Handbal. EHF European League, sferturi de finală (retur), marți 30 aprilie, ora 19:45: Skjern Handbold – Dinamo

Volei masculin. Divizia A1, finala mică (meci 5), miercuri 1 mai, 16:30 : Rapid București - Dinamo

Baschet. LNB Getica 95, Play-off locurile 5-8 (meci 3 / dacă mai este necesar), vineri 3 mai: Rapid București – Dinamo

Fotbal. Liga 3, play-off (etapa 6), vineri 3 mai, ora 18:00: CS Dinamo – CS Blejoi. Stadion Dinamo central

Polo. Superliga, finala (meciul 2), vineri 3 mai, ora 18:00: Steaua – Dinamo. Bazin Ghencea

Fotbal. Superliga Romania, play-out (etapa 8), sâmbătă 4 mai, ora 20:00: U Cluj – Dinamo 1948


Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

 

PROGRAMUL BAZINULUI OLIMPIC ACOPERIT ȘI AL SĂLII DE FITNESS ÎN PERIOADA SĂRBĂTORILOR PASCALE.

BAZIN OLIMPIC ACOPERIT ( AGREMENT ȘI CURSURI INIȚIERE ACADEMIA DE ÎNOT DINAMO)

01 - 07.05.2024 – ÎNCHIS

*Valabilitatea abonamentelor se va prelungi cu perioada în care bazinul este închis


SALA FITNESS

04 - 06.05.2024 – ÎNCHIS

IA ATITUDINE

2_InfoCons

Vizitatori online

Avem 187 vizitatori online