Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Handbal masculin Handbal. Primele declaratii ale vedetei Mamdouh Shebib: ”La Dinamo se anunta un proiect frumos, vreau sa fac parte din el. Am văzut înregistrări cu câinii roșii din tribune. Imi aduc aminte de ultrașii mei de la Zamalek”

Handbal. Primele declaratii ale vedetei Mamdouh Shebib: ”La Dinamo se anunta un proiect frumos, vreau sa fac parte din el. Am văzut înregistrări cu câinii roșii din tribune. Imi aduc aminte de ultrașii mei de la Zamalek”

Mohamed_Mamdouh_Shebib_3Pivotul Mohamed Mamdouh Shebib (30 de ani), viitorul jucător al echipei Dinamo, transferat de la Montpellier (campioana Europei în 2018), a acordat un scurt interviu siteului oficial al clubului, csdinamo.ro.

► ”Am văzut că există un proiect mare și frumos la Dinamo, ceea ce este un lucru bun pentru mine. Transferul la Dinamo este o nouă provocare și vreau să fac parte din acest proiect. Vreau să ajut echipa să-și îndeplinească obiectivele, vreau să ajut managementul și să aduc bucurie spectatorilor”.

 

► ”Am văzut că Dinamo are suporteri minunați, foarte dedicați, care îmi aduc aminte de perioada când jucam la Zamalek. În Egipt eram obișnuit să joc cu ultrași în tribune și pot spune că.mi-a lipsit o astfel de atmosferă. După cum am văzut în înregistrările video, ”red dogs” (câinii roșii) sunt destul de nebuni pentru fi o plăcere să joci cu ei în tribune”.

 

► ”În al doilea rând, Missaoui, Bannour și Kamel sunt cu toții prietenii mei. Sunt jucători foarte mari, cu mare experiență, în special Missaoui, un mare portar. Bannour este unul dintre cei mai valoroși interi dreapta din Africa, Kamel de asemenea, unul dintre cei mai buni playmakeri din Africa. Am vorbit cu ei, am discutat despre atmosferă, despre tot ce înseamnă Dinamo, și m-au sfătuit să semnez contractul. Abia aștept să joc alături de ei”.

 

”România are o istorie mare în handbal și ca și Franța deține mai multe titluri mondiale.  Este o onoare pentru mine să joc în prima ligă din România, la Dinamo. Am văzut de asemenea că în prima ligă sunt opt echipe de valoare apropiată și acest lucru este bine pentru mine”.

 

► ”Un alt aspect care a contat în alegerea mea a fost evoluția echipei Dinamo în ultimul sezon al Ligii Campionilor, când a fost foarte aproape de a ajunge în top 16. Am cerut și părerea antrenorului meu de la naționala Egiptului și acesta m-a sfătuit să merg la Dinamo, pentru că este o echipă bună și este de asemenea un pas înainte pentru mine. În Franța nu mai am alte provocări în acest moment, așa că am căutat o nouă provocare, o nouă scânteie. Sunt convins că o voi găsi la Dinamo”.

Mohamed Mamdouh Shebib  a semnat un contract pe un an cu Dinamo cu posiblitatea de prelungire pe încă un sezon. Internaționalul egiptean cu o experiență extrem de bogată este primul transfer anunțat în vederea noului sezon competițional.

CS Dinamo, 7 mai 2019

Program Competitional

Săptămâna 08-14 aprilie 2024

Fotbal. SuperLiga Romania, play-out (etapa 3), luni 8 aprilie, ora 20:30: Oțelul Galați – Dinamo 1948

Baschet. LNB Getica 95, play-off, sferturi de finală (meciurile 1 și 2), 10 aprilie și 12 aprilie (ora 19:00 în ambele zile): U BT Cluj Napoca – Dinamo. Se joacă sistem 3/5

Handbal. Liga Națională (etapa 21), miercuri 10 aprilie, ora 18:30: HC Buzău – Dinamo

Polo. Superliga, play-off semifinală (meci 2), miercuri 10 aprilie, ora 19:00: CSM Oradea – Dinamo

Volei feminin. Divizia A1, semifinală 5-8 (meci 2), miercuri 10 aprilie, ora 17:00: CSM București – Dinamo. Dacă Dinamo câștigă, meciul 3 va fi sâmbătă 13 aprilie, în Sala Dinamo

Volei masculin. Divizia A1, semifinală 1-4 (meci 2), miercuri 10 aprilie, ora 18:00: Dinamo – Arcada Galați. Sala Dinamo. Dacă Dinamo câștigă meciul 3 va fi sâmbătă 13 aprilie, la Galați

Rugby. Liga Națională (etapa 1), sâmbătă 13 aprilie, ora 11:00: Dinamo – Rapid București. Stadion Florea Dumitrache Dinamo

Fotbal. Liga 3, seria 4, play-off (etapa 3), sâmbătă 13 aprilie, ora 17:00: CS Blejoi – CS Dinamo

Handbal. Liga Națională (etapa 23), duminică 14 aprilie, ora 15:00: Potaissa Turda – Dinamo

Fotbal. Superliga România, play-out (etapa 4), duminică 14 aprilie, ora 18:15: Dinamo 1948 – Poli Iași. Stadion Arcul de Triumf

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

În perioada 12-14 aprilie, Bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu Dinamo găzduiește un turneu de polo, motiv pentru care activitatea de agrement se va desfășura după următorul program:

SÂMBĂTĂ, 13.04.2024: 13:30 - 18:00

DUMINICĂ, 14.04.2024: 12:00 - 19:00

IA ATITUDINE

2_InfoCons

Online Guests

We have 351 guests online