Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Handbal masculin Handbal. Dinamo a câștigat Supercupa României. Răzvan Gavriloaia – MVP-ul meciului de la Brașov

Handbal. Dinamo a câștigat Supercupa României. Răzvan Gavriloaia – MVP-ul meciului de la Brașov

Supercupa 2019: Dinamo – Poli Timișoara 26-24 (13-10)

Handbal_-_Supercupa_2019_OKCampioana și-a pus în vitrină primul trofeu al sezonului 2019-2020. Este al optulea trofeu al echipei de la relansarea din 2015, dintre care trei sunt Supercupe ale României (plus patru titluri și o Cupă).

Handbaliștii de la Dinamo, campioni en titre, s-au impus în fața deținătoarei Cupei României la capătul unui meci în care ai dovedit că sunt echipa mai completă și mai valoroasă. Partida s-a desfășurat în Sala Dumitru Popescu Colibași din Brașov și a avut parte de o atmosferă frumoasă, creată de peste 400 de suporteri dinamoviști.

Cu Jamali și Vrankovic în trribune și cu Nantes Campos pe bancă, dar fără să fie folosit niciun moment, Dinamo a și-a pus în valoare încă de la început linia de 9 metri (unde au strălucit Kuduz, Bannour și Alouini). Când ”tunarii” au fost blocați, și-au intrat în rol extremele Nicu Negru și Răzvan Gavriloaia. Timișoara a trăit în prima parte prin reușitele interului stânga Milos Dragas.

Campionii s-au desprins din start la 6-3 și nu le-au mai oferit prea multe şanse adversarilor să revină. Dinamo a ţinut-o pe Poli la 2-3 goluri diferenţă până la finalul primei reprize şi la 3-4 goluri după pauză mai bine de 20 de minute. Savenco şi Mousavi au făcut şi cu această ocazie un joc foarte bun în apărare, motiv pentru care Poli nu prea a reuşit să joace cu pivotul, totul rămând pe rezolvările de la 9 metri.

Diferenţa maximă în meci a fost de 5 goluri, atinsă în două rânduri, 22-17 (min. 48) şi 23-18 (min. 50). 

Pe final, Dinamo a mai redus motoarele în atac, însă portarul Saeid Heidarirad nu a lăsat garda jos și a blocat pe final încercările timișorenilor de a revenit pe tabelă la mai puțin de două goluri.

La final, Răzvan Gavriloaia a fost declarat MVP-ul meciului, primind un trofeu care-i răsplătește constanța și pasiunea pentru handbal și culorile alb-roșii.

Dinamo: Missaoui, Heidarirad, Lazăr – portari; Dima, Vujic, Alouini 7, Bannour 4, Savenco 1, Asoltanei, Hossu, Negru 3, Gavriloaia 4, Zulfic, Kuduz 6, Mousavi 1. Antrenor: Constantin Ştefan

Poli Timișoara: Varo, Babasafari – portari; Păiuş, V. Milosevic, Dragas 7, Trif, Neamţu, Pribanic 2, Sadoveac 2, Marijanovic 9, Şomlea, Irimescu, Cîmpan, Fenici 2, Baican, Năstăsie 2. Antrenor: Pero Milosevic

Dinamo a mai câștigat Supercupa României în 2016 și 2018.

Foto: Alexandru Nitisor / ImagePlus

Program Competitional

Program competițional 18-24 noiembrie 2019

Handbal. Liga Campionilor (etapa 9), 20 noiembrie, ora 19:00: Dinamo – Chekhovskie (Rus). Sala Dinamo

Handbal. Liga Națională (etapa 11), 24 noiembrie, ora 16:15: Dinamo – HC Buzău. Sala Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 7), 24 noiembrie, ora 12:30: Dinamo – Volei Alba Blaj.

Baschet. Liga Națională (etapa 6), 18 noiembrie, ora 19:00: Steaua – Dinamo Știința. Sala regimentului de gardă Mihai Viteazu

Baschet. Liga Națională (etapa 7), 22 noiembrie, ora 19:00: Dinamo Știința – BCMU FC Argeș Pitești. Sala Dinamo

Polo.  Superliga (etapa 4), 22 noiembrie (ora 11:00) și 23 noiembrie (ora 11:00): Dinamo – Steaua. Bazinul Anatolie Grințescu - Dinamo

Rugby. Cupa României (etapa 6), 23 noiembrie, ora 11:00: Steaua – Dinamo. Teren Ghencea

Polo feminin. Turneu Bazin Floreasca, 23-24 noiembrie, București

Karate. Campionatul Național interstiluri, 23 noiembrie, Izvorani

Tenis. Turneu ATP - Bari, 18-24 noiembrie, Italia

Tir. Finala Cupei Mondiale, 18-24 noiembrie, Putian (China)

Scrimă. Circuit European de cadeți, 22-24 noiembrie, București

ANUNTURI AGREMENT

Sâmbătă, 23 noiembrie a.c., Bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu găzduiește, începând cu ora 11:00, meciul din Superliga de polo dintre Dinamo și Steaua. Din acest motiv, activitatea de agrement și inițiere în bazinul mare va începe la ora 13:15. 

Mulțumim pentru înțelegere!

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 339 vizitatori online