Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Handbal masculin Handbal. Dinamo a câștigat Supercupa României. Răzvan Gavriloaia – MVP-ul meciului de la Brașov

Handbal. Dinamo a câștigat Supercupa României. Răzvan Gavriloaia – MVP-ul meciului de la Brașov

Supercupa 2019: Dinamo – Poli Timișoara 26-24 (13-10)

Handbal_-_Supercupa_2019_OKCampioana și-a pus în vitrină primul trofeu al sezonului 2019-2020. Este al optulea trofeu al echipei de la relansarea din 2015, dintre care trei sunt Supercupe ale României (plus patru titluri și o Cupă).

Handbaliștii de la Dinamo, campioni en titre, s-au impus în fața deținătoarei Cupei României la capătul unui meci în care ai dovedit că sunt echipa mai completă și mai valoroasă. Partida s-a desfășurat în Sala Dumitru Popescu Colibași din Brașov și a avut parte de o atmosferă frumoasă, creată de peste 400 de suporteri dinamoviști.

Cu Jamali și Vrankovic în trribune și cu Nantes Campos pe bancă, dar fără să fie folosit niciun moment, Dinamo a și-a pus în valoare încă de la început linia de 9 metri (unde au strălucit Kuduz, Bannour și Alouini). Când ”tunarii” au fost blocați, și-au intrat în rol extremele Nicu Negru și Răzvan Gavriloaia. Timișoara a trăit în prima parte prin reușitele interului stânga Milos Dragas.

Campionii s-au desprins din start la 6-3 și nu le-au mai oferit prea multe şanse adversarilor să revină. Dinamo a ţinut-o pe Poli la 2-3 goluri diferenţă până la finalul primei reprize şi la 3-4 goluri după pauză mai bine de 20 de minute. Savenco şi Mousavi au făcut şi cu această ocazie un joc foarte bun în apărare, motiv pentru care Poli nu prea a reuşit să joace cu pivotul, totul rămând pe rezolvările de la 9 metri.

Diferenţa maximă în meci a fost de 5 goluri, atinsă în două rânduri, 22-17 (min. 48) şi 23-18 (min. 50). 

Pe final, Dinamo a mai redus motoarele în atac, însă portarul Saeid Heidarirad nu a lăsat garda jos și a blocat pe final încercările timișorenilor de a revenit pe tabelă la mai puțin de două goluri.

La final, Răzvan Gavriloaia a fost declarat MVP-ul meciului, primind un trofeu care-i răsplătește constanța și pasiunea pentru handbal și culorile alb-roșii.

Dinamo: Missaoui, Heidarirad, Lazăr – portari; Dima, Vujic, Alouini 7, Bannour 4, Savenco 1, Asoltanei, Hossu, Negru 3, Gavriloaia 4, Zulfic, Kuduz 6, Mousavi 1. Antrenor: Constantin Ştefan

Poli Timișoara: Varo, Babasafari – portari; Păiuş, V. Milosevic, Dragas 7, Trif, Neamţu, Pribanic 2, Sadoveac 2, Marijanovic 9, Şomlea, Irimescu, Cîmpan, Fenici 2, Baican, Năstăsie 2. Antrenor: Pero Milosevic

Dinamo a mai câștigat Supercupa României în 2016 și 2018.

Foto: Alexandru Nitisor / ImagePlus

NOU! Hidrokinetoterapie

ANUNTURI AGREMENT

• Având în vedere măsurile dispuse de autorități în contextul epidemiologic actual, începând cu data de 16 martie a.c., Bazinul de înot Anatolie Grințescu – Dinamo se închide pe toată durata existenței stării de urgență.

• În contextul general al măsurilor luate pentru stoparea răspândirii noului COVID-19 (coronavirus), CS Dinamo a decis suspendarea activităților desfășurate la sala de fitness. Redeschiderea acesteia va fi condiționată de modul în care va evolua situația.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Informatii BREXIT

banner-brexit-300x140

Agrement Fitness

Agrement Natație

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 330 vizitatori online