Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Handbal masculin Handbal. Liga Campionilor, Grupa C. Ultima strigare. Hai, Dinamo!

Handbal. Liga Campionilor, Grupa C. Ultima strigare. Hai, Dinamo!

Dinamo_echipa_jucatoriHandbaliștii de la Dinamo vor disputa astăzi (duminică, 26 noiembrie) ultimul meci pe teren propriu din actuala ediție a VELUX Champions League. La București va veni campioana Norvegiei, Elverum Handball, o formație solidă, care a acumulat opt puncte în Grupa C (4 victorii și 4 înfrângeri). Dinamo are o singură victorie (2 puncte). Nici Elverum nu mai are șanse de calificare în faza următoare, dar în joc rămâne orgoliul. Partida va începe la ora 18:00.

Pentru jucătorii noștri, meciul cu Elverum este prilejul de a-și lua la revedere cu un succes, în fața popriilor suporteri, de la cea mai importantă competiție intercluburi. A fost un sezon greu pentru dinamoviști, care au avut de înfruntat mai mult ca oricând și probleme interne, cauzate de desele accidentări. Dinamo a început sezonul fără cel mai bun apărător central din țară, Dan Savenco. Lui i s-au alăturat ulterior, pe lista indisponibililor, și alți jucători. Practic, la niciun meci din Champions League antrenorii Eliodor Voica și Sebastian Bota nu au putut conta pe tot lotul de jucători. Nici la meciul de astăzi lucrurilor nu vor sta mai bine. Sajad Esteki, golgeterul de anul trecut al echipei din Liga Campionilor, are o coastă fisurată. Sajin va fi în teren, dar cu posibilități limitate, din cauza unei rupturi musculare la spate. Gayduchenko este la rându-i insdiponibil... Toate aceste probleme au fost cauzate de ritmul infernal, cu meciuri din trei în trei zile.

Dar programul se va rarefia. După încheierea Ligii Campionilor, Dinamo se va concentra numai pe campionatul intern. Pauza de iarnă va vindeca răni trupești și sufletești, iar din primăvară va fi din nou soare în Ștefan cel Mare. Iar la sfârșit vom avea din nou posibilitatea să sărbătorim alături de cei mai frumoși suporteri din Europa câștigarea unui nou titlu național.

Hai, Dinamo!

CS Dinamo, 26 noiembrie 2017

Program Competitional

Săptămâna 22-28 octombrie 2018

Baschet. Liga Națională (etapa 4), 26 octombrie, ora 18:30: Dinamo Știința – U BT Cluj-Napoca. Sala Dinamo

Polo. Superliga (etapa 3), 26 octombrie (ora 18:30) si 27 octombrie (ora 11:30): CSM Digi Oradea – Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 3), 27 octombrie, ora 17:00: Dinamo – CSM Câmpia Turzii. Sala Dinamo

Box. Campionatul Național de cadeți, 21-28 octombrie, Satu Mare

Gimnastică. Campionatul Mondial seniori, 24 octombrie – 4 noiembrie, Doha (Qatar)

Lupte. Campionatele Mondiale seniori, 22-28 octombrie, Budapesta (Ungaria)

Schi-sărituri. Campionatul Național feminin și masculin, 26-27 octombrie, Râșnov

Scrimă. Campionatul Național de sabie seniori – feminin și masculin, 25-29 octombrie, București

Acreditari CHL

ANUNTURI AGREMENT

• În zilele de 27 și 28 octombrie 2018, Bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu va găzdui competiția internațională de înot ”Cupa Andrei Nicolescu” - ediția a II-a. În cele două zile sus-menționate, nu se vor desfășura activități de inițiere și agrement la înot.

• În data de 21 octombrie 2018, Bazinul olimpic Anatolie Grințescu va găzdui un meci din cadrul Superligii de polo, motiv pentru care activitatea de agrement se va desfășura între orele 12:00 – 20:00.

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 321 vizitatori online