Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Handbal masculin Handbal. Liga Campionilor, Grupa C. Ultima strigare. Hai, Dinamo!

Handbal. Liga Campionilor, Grupa C. Ultima strigare. Hai, Dinamo!

Dinamo_echipa_jucatoriHandbaliștii de la Dinamo vor disputa astăzi (duminică, 26 noiembrie) ultimul meci pe teren propriu din actuala ediție a VELUX Champions League. La București va veni campioana Norvegiei, Elverum Handball, o formație solidă, care a acumulat opt puncte în Grupa C (4 victorii și 4 înfrângeri). Dinamo are o singură victorie (2 puncte). Nici Elverum nu mai are șanse de calificare în faza următoare, dar în joc rămâne orgoliul. Partida va începe la ora 18:00.

Pentru jucătorii noștri, meciul cu Elverum este prilejul de a-și lua la revedere cu un succes, în fața popriilor suporteri, de la cea mai importantă competiție intercluburi. A fost un sezon greu pentru dinamoviști, care au avut de înfruntat mai mult ca oricând și probleme interne, cauzate de desele accidentări. Dinamo a început sezonul fără cel mai bun apărător central din țară, Dan Savenco. Lui i s-au alăturat ulterior, pe lista indisponibililor, și alți jucători. Practic, la niciun meci din Champions League antrenorii Eliodor Voica și Sebastian Bota nu au putut conta pe tot lotul de jucători. Nici la meciul de astăzi lucrurilor nu vor sta mai bine. Sajad Esteki, golgeterul de anul trecut al echipei din Liga Campionilor, are o coastă fisurată. Sajin va fi în teren, dar cu posibilități limitate, din cauza unei rupturi musculare la spate. Gayduchenko este la rându-i insdiponibil... Toate aceste probleme au fost cauzate de ritmul infernal, cu meciuri din trei în trei zile.

Dar programul se va rarefia. După încheierea Ligii Campionilor, Dinamo se va concentra numai pe campionatul intern. Pauza de iarnă va vindeca răni trupești și sufletești, iar din primăvară va fi din nou soare în Ștefan cel Mare. Iar la sfârșit vom avea din nou posibilitatea să sărbătorim alături de cei mai frumoși suporteri din Europa câștigarea unui nou titlu național.

Hai, Dinamo!

CS Dinamo, 26 noiembrie 2017

Program Competitional

Săptămâna 16-22 iulie 2018 

Atletism. Campionatele Naționale de juniori 3, 21-22 iulie, București. Campionatele Balcanice de seniori și tineret, 19-22 iulie, Stara Zagora (Bulgaria)

Ciclism. Campionatul național de XCO, 18-21 iulie, Sibiu

Judo. Campionatul European echipe mixt judo, 18 iulie, Ekaterinburg (Rusia)

Scrimă. Campionatele Mondiale de seniori, 19-27 iulie, China

ANUNTURI AGREMENT

Începând cu data de 30 iunie a.c., Bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu va fi închis pentru renovare. Activitățile de inițiere și agrement se vor desfășura în bazinul descoperit, conform graficului orar afișat la intrarea în bazin și pe siteul csdinamo.ro.

Reluarea activității în bazinul acoperit se va face la o dată ce va fi anunțată pe siteul clubului.

 


• În perioada 25 iunie - 8 iulie, în Bazinul descoperit se vor desfășura activități ale loturilor naționale de polo pe apă ale României, motiv pentru care programul de agrement va suferi unele modificări. Programul complet îl puteți găsi aici.

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 243 vizitatori online