Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Handbal masculin Handbal. Liga Campionilor, Grupa C. Ultima strigare. Hai, Dinamo!

Handbal. Liga Campionilor, Grupa C. Ultima strigare. Hai, Dinamo!

Dinamo_echipa_jucatoriHandbaliștii de la Dinamo vor disputa astăzi (duminică, 26 noiembrie) ultimul meci pe teren propriu din actuala ediție a VELUX Champions League. La București va veni campioana Norvegiei, Elverum Handball, o formație solidă, care a acumulat opt puncte în Grupa C (4 victorii și 4 înfrângeri). Dinamo are o singură victorie (2 puncte). Nici Elverum nu mai are șanse de calificare în faza următoare, dar în joc rămâne orgoliul. Partida va începe la ora 18:00.

Pentru jucătorii noștri, meciul cu Elverum este prilejul de a-și lua la revedere cu un succes, în fața popriilor suporteri, de la cea mai importantă competiție intercluburi. A fost un sezon greu pentru dinamoviști, care au avut de înfruntat mai mult ca oricând și probleme interne, cauzate de desele accidentări. Dinamo a început sezonul fără cel mai bun apărător central din țară, Dan Savenco. Lui i s-au alăturat ulterior, pe lista indisponibililor, și alți jucători. Practic, la niciun meci din Champions League antrenorii Eliodor Voica și Sebastian Bota nu au putut conta pe tot lotul de jucători. Nici la meciul de astăzi lucrurilor nu vor sta mai bine. Sajad Esteki, golgeterul de anul trecut al echipei din Liga Campionilor, are o coastă fisurată. Sajin va fi în teren, dar cu posibilități limitate, din cauza unei rupturi musculare la spate. Gayduchenko este la rându-i insdiponibil... Toate aceste probleme au fost cauzate de ritmul infernal, cu meciuri din trei în trei zile.

Dar programul se va rarefia. După încheierea Ligii Campionilor, Dinamo se va concentra numai pe campionatul intern. Pauza de iarnă va vindeca răni trupești și sufletești, iar din primăvară va fi din nou soare în Ștefan cel Mare. Iar la sfârșit vom avea din nou posibilitatea să sărbătorim alături de cei mai frumoși suporteri din Europa câștigarea unui nou titlu național.

Hai, Dinamo!

CS Dinamo, 26 noiembrie 2017

Program Competitional

Săptămâna 10-17 decembrie 2017

Baschet. Liga Națională (etapa 9), 18 decembrie, ora 20:00: Dinamo – Politehnica Iași. Sala Dinamo

Handbal masculin. Liga Națională (etapa 15), 14 decembrie, ora 18:00: Minaur Baia Mare – Dinamo

Polo. Superliga (etapa 6), 15 decembrie (ora 11:00) și 16 decembrie (ora 11:00): Dinamo – Sportul Studențesc. Bazinul Dinamo

Volei masculin. Cupa României (faza a II-a, retur), 12 decembrie, ora 19:00: Dinamo – Arcada Galați. Sala Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 13), 17 decembrie, ora 13:30: Steaua – Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 10), 16 decembrie: Dinamo – CSM București.

Natație. Campionatele Europene de înot în bazin de 25 de metri, 13-17 decembrie, Copenhaga (Danemarca)

Scrimă. Grand Prix sabie, masculin și feminin, 15-17 decembrie, Cancun (Mexic)

ANUNT FITNESS

În luna decembrie, la orice abonament încheiat la sala de fitness CS Dinamo (Șos. Ștefan cel Mare nr. 7-9) beneficiați gratuit de antrenor personal și plan de nutriție.

Detalii: Leonard Crețu (0745 176 299)

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Selectie inot

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 370 vizitatori online