Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Handbal masculin Handbal. Liga Campionilor, Grupa C. Ultima strigare. Hai, Dinamo!

Handbal. Liga Campionilor, Grupa C. Ultima strigare. Hai, Dinamo!

Dinamo_echipa_jucatoriHandbaliștii de la Dinamo vor disputa astăzi (duminică, 26 noiembrie) ultimul meci pe teren propriu din actuala ediție a VELUX Champions League. La București va veni campioana Norvegiei, Elverum Handball, o formație solidă, care a acumulat opt puncte în Grupa C (4 victorii și 4 înfrângeri). Dinamo are o singură victorie (2 puncte). Nici Elverum nu mai are șanse de calificare în faza următoare, dar în joc rămâne orgoliul. Partida va începe la ora 18:00.

Pentru jucătorii noștri, meciul cu Elverum este prilejul de a-și lua la revedere cu un succes, în fața popriilor suporteri, de la cea mai importantă competiție intercluburi. A fost un sezon greu pentru dinamoviști, care au avut de înfruntat mai mult ca oricând și probleme interne, cauzate de desele accidentări. Dinamo a început sezonul fără cel mai bun apărător central din țară, Dan Savenco. Lui i s-au alăturat ulterior, pe lista indisponibililor, și alți jucători. Practic, la niciun meci din Champions League antrenorii Eliodor Voica și Sebastian Bota nu au putut conta pe tot lotul de jucători. Nici la meciul de astăzi lucrurilor nu vor sta mai bine. Sajad Esteki, golgeterul de anul trecut al echipei din Liga Campionilor, are o coastă fisurată. Sajin va fi în teren, dar cu posibilități limitate, din cauza unei rupturi musculare la spate. Gayduchenko este la rându-i insdiponibil... Toate aceste probleme au fost cauzate de ritmul infernal, cu meciuri din trei în trei zile.

Dar programul se va rarefia. După încheierea Ligii Campionilor, Dinamo se va concentra numai pe campionatul intern. Pauza de iarnă va vindeca răni trupești și sufletești, iar din primăvară va fi din nou soare în Ștefan cel Mare. Iar la sfârșit vom avea din nou posibilitatea să sărbătorim alături de cei mai frumoși suporteri din Europa câștigarea unui nou titlu național.

Hai, Dinamo!

CS Dinamo, 26 noiembrie 2017

Program Competitional

26 februarie - 3 martie 2024

Handbal. EHF European League (etapa 3), marți 27 februarie, ora 19:45: CSM Constanța – Dinamo

Fotbal. SuperLiga România (etapa 28), marți 27 februarie, ora 18:00: Dinamo 1948 – Hermannstadt. Stadion Arcul de Triumf

Handbal. Liga Națională (etapa 19), joi 29 februarie, ora 18:00: Dinamo – Politehnica Timișoara. Sala Dinamo

Polo. Superliga (etapa 9, restanță), vineri 1 martie, ora 11:00: CSU Oradea – Dinamo

Fotbal. SuperLiga România (etapa 29), vineri 1 martie, ora 20:00: Poli Iași - Dinamo 1948

Volei masculin. Cupa României, turneul Final 4 (semifinală), sâmbătă 2 martie, ora 16:00: Dinamo – Steaua. Se joacă la Mioveni

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 20), sâmbătă 2 martie (ora 19:00): FC Argeș - Dinamo

Scrimă. Campionatul European de cadeți și juniori, 22-29 februarie, Napoli (Italia)

Tir. Campionatul European de seniori, 24 februarie – 3 martie, Gyor (Ungaria)

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

Bazinul olimpic acoperit va găzdui în weekendul 24-25.02.2024 o competiție de polo din cadrul Campionatului Național U15, motiv pentru care activitatea de agrement se va desfășura după următorul program:

Sâmbătă 24 februarie: 13:30 – 18:00

Duminică 25 februarie: 12:00 – 19:00

Online Guests

We have 277 guests online