Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Handbal masculin Handbal masculin - Liga naţională, etapa a XVIII-a

Handbal masculin - Liga naţională, etapa a XVIII-a

CSM București – Dinamo M. Călărași: 26-29. Ovidiu Semen: "A fost un meci  extrem de disputat."

H__24O victorie deosebit de importantă pentru elevii lui Bota și Ene într-o partidă așteptată cu mari emoții de toată lumea, în etapa de duminică, 4 martie, a Ligii naționale de handbal masculin.

CSM-ul a început bine partida cu Dinamo, conducând din start, chiar dacă la o diferență minimă. S-a mers cap la cap până la pauză când CSM-ul a intrat la cabine cu o diferență de un punct: 14-13.

În cea de-a doua repriză, în minutul 40 dinamoviștii au luat conducerea cu 18-17 iar din acel moment au avut permanent inițiativa  în joc. Pe de-o parte, portarul Emilian Marocico a fost foarte exact în apărare, închizând poarta, iar Ionut Săulescu – principalul marcator al dinamoviștilor, cu 10 goluri – a tras atacul după el, luptându-se exemplar la fiecare fază, ca de altfel întreaga echipă.

CSM-ul este o echipă tânără care pare a fi mult mai puțin omogenă decât Dinamo, în vreme ce formația noastră, azi, în sala Floreasca, a arătat ca o echipă adevărată, legată și omogenă. Meciul a fost urmărit din tribune de o numeroasă și inimoasă galerie din Călărași, acolo unde Dinamo i-a făcut pe tineri să îndrăgească acest frumos și spectaculos sport.

La finalul partidei, domnul Ovidiu Semen, managerul general al echipei noastre, a declarat pentru csdinamo.eu, următoarele:

A fost un meci extrem de disputat. S-a jucat strâns până aproape la jumătatea reprizei a 2-a când am luat conducerea și ne-am desprins la 2 goluri după care au reușit din nou să ne egaleze iar, în final, am învins la 3 goluri diferență. Apreciez jocul întregii echipe, cu un plus în ceea ce-l privește pe Săulescu. În partida de azi, atacul nostru a mers foarte bine iar apărarea s-a descurcat extraordinar.

Referindu-se la publicul din Sala Floreasca, domnul Semen ne-a mai declarat că „Sala a fost plină iar atmosfera a fost foarte frumoasă. Cam 80% din spectatori erau fani dinamoviști care ne-au susținut. A venit și galeria de la Călărași cu noi. Cu totul, au fost cam 300 de suporteri ai echipei noastre în sală.

În ceea ce privește prestația CSM-ului managerul dinamovist a precizat următoarele: „CSM-ul a jucat bine, au fost montați încă de la începutul partidei. Au un lot bun, mult mai bun decât o arată poziția din clasament. Chiar nu înțeleg cum de sunt atât de jos în clasament cu un asemenea lot.

Pentru partida din etapa următoare, Dinamo se va deplasa la Suceava, acolo unde o va întâlni pe U Bucovina, actuala ocupantă a locului 3 în clasament.

Autorii articolului: Mihai Neacșu și Florin Nan. Foto: Mihai Neacșu - CS Dinamo,  4 martie ora 2330

Program Competitional

Săptămâna 5 - 11 decembrie 2022

Handbal. Machineseeker EHF Champions League (etapa 9), 8 decembrie, ora 19:45: Dinamo - HC PPD Zagreb. Sala Polivalentă București

Handbal. Liga Națională (etapa 15), 11 decembrie, ora 12:00: Dinamo – CSU din Suceava. Sala Dinamo

Baschet. Liga Națională (etapa 9), 7 decembrie, ora 18:00: CSM ABC Athletic Constanța – Dinamo

Baschet. Liga Națională (etapa 10), 10 decembrie, ora 18:00: CSM Galați – Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 10), 10 decembrie, ora 15:00: Rapid – Dinamo. Sala Rapid

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 9), 10 decembrie, ora 17:00: Dinamo – CSM Lugoj. Sala Dinamo

Box. Campionatul Național tineret și seniori, 6-10 decembrie, Târgu Jiu

Inot. Campionatul Național de cadeți, 08-11 decembrie, Miercurea Ciuc

Haltere. Campionatul Mondial, 4-14 decembrie, Columbia

Agrement Natație

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

AGREMENT ÎNOT

În ziua de sâmbătă, 10 decembrie a.c., în intervalul 16:30 - 19:00, bazinul acoperit semiolimpic (25m) este rezervat pentru activități competiționale, motiv pentru care nu se vor desfășura ore de agrement.

bazin_acoperit_2

Vizitatori online

Avem 307 vizitatori online