Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Handbal masculin Handbal masculin - Liga naţională, etapa a XVIII-a

Handbal masculin - Liga naţională, etapa a XVIII-a

CSM București – Dinamo M. Călărași: 26-29. Ovidiu Semen: "A fost un meci  extrem de disputat."

H__24O victorie deosebit de importantă pentru elevii lui Bota și Ene într-o partidă așteptată cu mari emoții de toată lumea, în etapa de duminică, 4 martie, a Ligii naționale de handbal masculin.

CSM-ul a început bine partida cu Dinamo, conducând din start, chiar dacă la o diferență minimă. S-a mers cap la cap până la pauză când CSM-ul a intrat la cabine cu o diferență de un punct: 14-13.

În cea de-a doua repriză, în minutul 40 dinamoviștii au luat conducerea cu 18-17 iar din acel moment au avut permanent inițiativa  în joc. Pe de-o parte, portarul Emilian Marocico a fost foarte exact în apărare, închizând poarta, iar Ionut Săulescu – principalul marcator al dinamoviștilor, cu 10 goluri – a tras atacul după el, luptându-se exemplar la fiecare fază, ca de altfel întreaga echipă.

CSM-ul este o echipă tânără care pare a fi mult mai puțin omogenă decât Dinamo, în vreme ce formația noastră, azi, în sala Floreasca, a arătat ca o echipă adevărată, legată și omogenă. Meciul a fost urmărit din tribune de o numeroasă și inimoasă galerie din Călărași, acolo unde Dinamo i-a făcut pe tineri să îndrăgească acest frumos și spectaculos sport.

La finalul partidei, domnul Ovidiu Semen, managerul general al echipei noastre, a declarat pentru csdinamo.eu, următoarele:

A fost un meci extrem de disputat. S-a jucat strâns până aproape la jumătatea reprizei a 2-a când am luat conducerea și ne-am desprins la 2 goluri după care au reușit din nou să ne egaleze iar, în final, am învins la 3 goluri diferență. Apreciez jocul întregii echipe, cu un plus în ceea ce-l privește pe Săulescu. În partida de azi, atacul nostru a mers foarte bine iar apărarea s-a descurcat extraordinar.

Referindu-se la publicul din Sala Floreasca, domnul Semen ne-a mai declarat că „Sala a fost plină iar atmosfera a fost foarte frumoasă. Cam 80% din spectatori erau fani dinamoviști care ne-au susținut. A venit și galeria de la Călărași cu noi. Cu totul, au fost cam 300 de suporteri ai echipei noastre în sală.

În ceea ce privește prestația CSM-ului managerul dinamovist a precizat următoarele: „CSM-ul a jucat bine, au fost montați încă de la începutul partidei. Au un lot bun, mult mai bun decât o arată poziția din clasament. Chiar nu înțeleg cum de sunt atât de jos în clasament cu un asemenea lot.

Pentru partida din etapa următoare, Dinamo se va deplasa la Suceava, acolo unde o va întâlni pe U Bucovina, actuala ocupantă a locului 3 în clasament.

Autorii articolului: Mihai Neacșu și Florin Nan. Foto: Mihai Neacșu - CS Dinamo,  4 martie ora 2330

Program Competitional

19-25 februarie 2024

Handbal. EHF European League, Grupa Principală IV (etapa 2), marți 20 februarie, ora 19:45: Dinamo – CSM Constanța. Sala Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 14, restanță), luni 19 februarie, ora 17:00: U Cluj – Dinamo

Handbal. Liga Națională (etapa 18), vineri 23 februarie, ora 17:30: CSU din Suceava – Dinamo

Fotbal. Superliga (etapa 27), vineri 23 februarie, ora 20:00: CFR Cluj - Dinamo 1948

Volei feminin. Cupa României (semifinală), sâmbătă 24 februarie, ora 19:00: Dinamo – Rapid. Se dispută la Mioveni

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 20), sâmbătă 24 februarie, ora 18:00: Dinamo – Rapid. Sala Dinamo

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

Bazinul olimpic acoperit va găzdui în weekendul 24-25.02.2024 o competiție de polo din cadrul Campionatului Național U15, motiv pentru care activitatea de agrement se va desfășura după următorul program:

Sâmbătă 24 februarie: 13:30 – 18:00

Duminică 25 februarie: 12:00 – 19:00

Online Guests

We have 332 guests online