Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Handbal masculin Handbal masculin - Liga naţională, etapa a XX-a

Handbal masculin - Liga naţională, etapa a XX-a

Dinamo M. Călărași - Șt. Dedeman Bacău: 29-31. Ovidiu Semen: ”A fost un meci de mare luptă

Di-St___19Vineri, 16 martie, cu două zile mai devreme decât era inițial programată, s-a desfășurat partida dintre Dinamo Călărași și Știința Dedeman Bacău, contând pentru etapa a 20-a a Ligii naționale.

Meciul se anunța unul foarte disputat și, în ciuda diferenței din clasament între cele două echipe, a fost întâmpinat cu mari emoții nu numai de către băieții noștri, ci și de către băcăuani care încă mai speră să ajungă din urma HCM-ul, în timp ce dinamoviștii, aflați pe locul 7, sperau la o poziție mai în față, care să reflecte mai bine adevărata lor valoare.

 Prima repriză s-a derulat într-o notă de dominare din partea oaspeților care, pe fondul numeroaselor greșeli individuale ale dinamoviștilor, au intrat la pauză cu un avans de 5 goluri (scor: 14-19).

În repriza secundă dinamoviști au revenit în joc, reușind chiar să domine și să recupereze, treptat, din diferență, însă până la final au reușit doar să se apropie la 2 goluri, deși ar fi avut posibilitatea să învingă dacă nu ar fi existat nu mai puțin de 4 lovituri de la 7 metri ratate de Cojocea (2), Săulescu și Savin (câte una).

Principalii marcatori ai echipei noastre au fost: Săulescu (7 goluri), Cojocea (6 goluri), Stamate și Băluț (câte 5 goluri fiecare).

La sfârșitul partidei, domnul Ovidiu Semen, managerul general al echipei noastre de handbal, a declarat pentru csdinamo.eu, următoarele: A fost un meci de mare luptă. Am avut și noi ambiția noastră să-i batem dar, din păcate, nu am reușit. Am avut o primă repriză mai slabă dar în repriza a doua ne-am revenit, mai ales spre final. Am ratat 4 lovituri de la 7 metri pe care dacă le marcam, îi băteam.

Chiar dacă băieții noștri au suferit o nouă înfrângere în partida de astăzi, totuși să nu uităm că în lotul dinamovist sunt nu mai puțin de 4 sportivi cu vârste mai mici de 19 ani: Ionel Ștefan, Alexandru Savin, Gabriel Dumitru, Alexandru Dedu, sportivi pentru care cel mai important, în acest moment, este să joace cât mai mult și din ce în ce mai bine.

Autorii articolului: Florin Nan și Mihai Neacșu. Foto: Mihai Neacşu – CS Dinamo, 16 martie, ora 2330

Program Competitional

13-19 martie 2023

Handbal. Machineseeker EHF Champions League, play-off (tur), 22 martie, ora 19:45: Dinamo – THW Kiel. Sala Polivalentă București

Baschet. LNBM Mozzart, Top 10 (etapa 6), 26 martie, ora 17:00: U BT Cluj-Napoca – Dinamo

Fotbal. Liga 3 (seria 4, etapa 18), 25 martie, ora 15:00: SC FC Pucioasa - Dinamo

Polo masculin. Superliga Suzuki (turneul II), 24-26 martie, Oradea

Polo feminin. Campionatul Național Suzuki (turneul V), 24-26 martie, Oradea

Volei masculin. Divizia A1, faza a II-a, sferturi de finală (meci 2), 25 martie, ora 12:00: Explorări Baia Mare - Dinamo

Volei feminin. Divizia A1, faza a II-a, sferturi de finală (meci 1), 25 martie, ora 15:00: Rapid București – Dinamo. Sala Dobroești

Judo. Campionatul Național seniori, 24-26 martie, Izvorani

Scrimă. Cupă Mondială sabie masculin, 24-25 martie, Budapesta

Tir. Campionatul Național de tineret, 23-26 martie, București

Triatlon. Campionatul Național de aquatlon, 24-26 martie, Târgu Mureș

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

SALA FITNESS

În data de 23.03.2023, activitatea sportivă în sala de fitness a clubului se suspendă în intervalul 07:00-12:00 pentru măsuri de igienizare.

 

Agrement înot/ Program weekend 25-26 martie

Urmare a activității echipelor de performanță ale CS Dinamo, programul de agrement în bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu, în zilele de 25 și 26 martie, va fi următorul:

 Sâmbătă: 14:00-16:30

Duminică: 13:00-19:00


Vizitatori online

Avem 781 vizitatori online