Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Handbal masculin Handbal masculin - Liga naţională, etapa a XX-a

Handbal masculin - Liga naţională, etapa a XX-a

Dinamo M. Călărași - Șt. Dedeman Bacău: 29-31. Ovidiu Semen: ”A fost un meci de mare luptă

Di-St___19Vineri, 16 martie, cu două zile mai devreme decât era inițial programată, s-a desfășurat partida dintre Dinamo Călărași și Știința Dedeman Bacău, contând pentru etapa a 20-a a Ligii naționale.

Meciul se anunța unul foarte disputat și, în ciuda diferenței din clasament între cele două echipe, a fost întâmpinat cu mari emoții nu numai de către băieții noștri, ci și de către băcăuani care încă mai speră să ajungă din urma HCM-ul, în timp ce dinamoviștii, aflați pe locul 7, sperau la o poziție mai în față, care să reflecte mai bine adevărata lor valoare.

 Prima repriză s-a derulat într-o notă de dominare din partea oaspeților care, pe fondul numeroaselor greșeli individuale ale dinamoviștilor, au intrat la pauză cu un avans de 5 goluri (scor: 14-19).

În repriza secundă dinamoviști au revenit în joc, reușind chiar să domine și să recupereze, treptat, din diferență, însă până la final au reușit doar să se apropie la 2 goluri, deși ar fi avut posibilitatea să învingă dacă nu ar fi existat nu mai puțin de 4 lovituri de la 7 metri ratate de Cojocea (2), Săulescu și Savin (câte una).

Principalii marcatori ai echipei noastre au fost: Săulescu (7 goluri), Cojocea (6 goluri), Stamate și Băluț (câte 5 goluri fiecare).

La sfârșitul partidei, domnul Ovidiu Semen, managerul general al echipei noastre de handbal, a declarat pentru csdinamo.eu, următoarele: A fost un meci de mare luptă. Am avut și noi ambiția noastră să-i batem dar, din păcate, nu am reușit. Am avut o primă repriză mai slabă dar în repriza a doua ne-am revenit, mai ales spre final. Am ratat 4 lovituri de la 7 metri pe care dacă le marcam, îi băteam.

Chiar dacă băieții noștri au suferit o nouă înfrângere în partida de astăzi, totuși să nu uităm că în lotul dinamovist sunt nu mai puțin de 4 sportivi cu vârste mai mici de 19 ani: Ionel Ștefan, Alexandru Savin, Gabriel Dumitru, Alexandru Dedu, sportivi pentru care cel mai important, în acest moment, este să joace cât mai mult și din ce în ce mai bine.

Autorii articolului: Florin Nan și Mihai Neacșu. Foto: Mihai Neacşu – CS Dinamo, 16 martie, ora 2330

Program Competitional

Săptămâna 5 - 11 decembrie 2022

Handbal. Machineseeker EHF Champions League (etapa 9), 8 decembrie, ora 19:45: Dinamo - HC PPD Zagreb. Sala Polivalentă București

Handbal. Liga Națională (etapa 15), 11 decembrie, ora 12:00: Dinamo – CSU din Suceava. Sala Dinamo

Baschet. Liga Națională (etapa 9), 7 decembrie, ora 18:00: CSM ABC Athletic Constanța – Dinamo

Baschet. Liga Națională (etapa 10), 10 decembrie, ora 18:00: CSM Galați – Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 10), 10 decembrie, ora 15:00: Rapid – Dinamo. Sala Rapid

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 9), 10 decembrie, ora 17:00: Dinamo – CSM Lugoj. Sala Dinamo

Box. Campionatul Național tineret și seniori, 6-10 decembrie, Târgu Jiu

Inot. Campionatul Național de cadeți, 08-11 decembrie, Miercurea Ciuc

Haltere. Campionatul Mondial, 4-14 decembrie, Columbia

Agrement Natație

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

AGREMENT ÎNOT

În ziua de sâmbătă, 10 decembrie a.c., în intervalul 16:30 - 19:00, bazinul acoperit semiolimpic (25m) este rezervat pentru activități competiționale, motiv pentru care nu se vor desfășura ore de agrement.

bazin_acoperit_2

Vizitatori online

Avem 281 vizitatori online