Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Handbal masculin Handbal masculin - Liga naţională, etapa a XX-a

Handbal masculin - Liga naţională, etapa a XX-a

Dinamo M. Călărași - Șt. Dedeman Bacău: 29-31. Ovidiu Semen: ”A fost un meci de mare luptă

Di-St___19Vineri, 16 martie, cu două zile mai devreme decât era inițial programată, s-a desfășurat partida dintre Dinamo Călărași și Știința Dedeman Bacău, contând pentru etapa a 20-a a Ligii naționale.

Meciul se anunța unul foarte disputat și, în ciuda diferenței din clasament între cele două echipe, a fost întâmpinat cu mari emoții nu numai de către băieții noștri, ci și de către băcăuani care încă mai speră să ajungă din urma HCM-ul, în timp ce dinamoviștii, aflați pe locul 7, sperau la o poziție mai în față, care să reflecte mai bine adevărata lor valoare.

 Prima repriză s-a derulat într-o notă de dominare din partea oaspeților care, pe fondul numeroaselor greșeli individuale ale dinamoviștilor, au intrat la pauză cu un avans de 5 goluri (scor: 14-19).

În repriza secundă dinamoviști au revenit în joc, reușind chiar să domine și să recupereze, treptat, din diferență, însă până la final au reușit doar să se apropie la 2 goluri, deși ar fi avut posibilitatea să învingă dacă nu ar fi existat nu mai puțin de 4 lovituri de la 7 metri ratate de Cojocea (2), Săulescu și Savin (câte una).

Principalii marcatori ai echipei noastre au fost: Săulescu (7 goluri), Cojocea (6 goluri), Stamate și Băluț (câte 5 goluri fiecare).

La sfârșitul partidei, domnul Ovidiu Semen, managerul general al echipei noastre de handbal, a declarat pentru csdinamo.eu, următoarele: A fost un meci de mare luptă. Am avut și noi ambiția noastră să-i batem dar, din păcate, nu am reușit. Am avut o primă repriză mai slabă dar în repriza a doua ne-am revenit, mai ales spre final. Am ratat 4 lovituri de la 7 metri pe care dacă le marcam, îi băteam.

Chiar dacă băieții noștri au suferit o nouă înfrângere în partida de astăzi, totuși să nu uităm că în lotul dinamovist sunt nu mai puțin de 4 sportivi cu vârste mai mici de 19 ani: Ionel Ștefan, Alexandru Savin, Gabriel Dumitru, Alexandru Dedu, sportivi pentru care cel mai important, în acest moment, este să joace cât mai mult și din ce în ce mai bine.

Autorii articolului: Florin Nan și Mihai Neacșu. Foto: Mihai Neacşu – CS Dinamo, 16 martie, ora 2330

Program Competitional

6-12 februarie 2023

Handbal. Machineseeker EHF Champions League (etapa 11), 8 februarie, ora 21:45 (ora României): FC Porto – Dinamo

Handbal. Liga Națională (etapa 17), 10 februarie, ora 17:30: Dinamo – CSm Odorheiu Secuiesc. Sala Dinamo. În direct la ProArena

Polo. Campionatul Național feminin Suzuki (turneul 4), 10-12 februarie, București (Bazinul Steaua)

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 17), 11 februarie, ora 14:00: Dinamo – CSM Suceava. Sala Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 17), 11 februarie, ora 17:30: Dinamo – CSO Voluntari. Sala Dinamo

Atletism. Campionatul Național de probe combinate, 11-12 februarie, București

Judo. Campionatul Național U18, 10-12 februarie, Craiova

Scrimă. Cupa Mondială – Varșovia sabie masculin, 10-12 februarie, Polonia

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Online Guests

We have 246 guests online