Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Handbal masculin Handbal masculin - Liga nationala 2012-2013, etapa a 15-a

Handbal masculin - Liga nationala 2012-2013, etapa a 15-a

Handbal__01Potaissa Turda - Dinamo București: 35-31 (17-14)

În etapa a XV-a a Ligii Naționale de handbal masculin, pe valea Arieșului, în micuțul dar cochetul municipiu Turda, faţă în faţă s-au aflat echipele Potaissa Turda (Turda a fost fondată ca o așezare dacă cu numele probabil de Turdava; cucerită de romani aceasta a fost redenumită Potaissa) şi C.S. Dinamo București, două echipe cu obiective diametral opuse.

Singura reprezentantă de frunte a Ardealului are ca obiectiv un loc de cupă europeană şi, după rezultatele remarcabile din retur, se pare că au reale șanse chiar şi la locul doi, iar dinamoviștii continuă goana după punctele care să îi scoată din hora retrogradării.

În prima repriză jocul a fost unul echilibrat şi spectaculos, cu intervenții fantastice ale portarilor Levente Szabo şi Florin Dragomir. Din păcate, la scorul de 11-8 în favoarea alb roșilor, au intervenit în joc şi două personaje purtătoare de fluier, care au dictat eliminări de două minute – gratuite, credem noi - până şi la nivelul băncii tehnice. În inferioritate numerică, elevii lui Seba Bota şi Ionel Ene, au cedat inițiativa iar finalul primei reprize avea să aparțină turdenilor, care intrau la pauză cu un avantaj de trei goluri.

Debusolați de ceea ce au pățit în prima repriză, alb roșii au avut un moment de neîncredere, de care au profitat experimentații jucători ai gazdelor şi s-au distanțat la 7 goluri. Răniți în orgoliu, dinamoviștii nu cedează şi, deși mai mereu în inferioritate numerică, reușesc să termine cu fruntea sus o partidă spectaculoasă, cu o echipă cu adevărat redutabilă.

Chiar dacă rezultatul nu a fost cel pe care îl așteptam, băieții noştri merită felicitări pentru faptul că au luptat până în ultimul minut. Printre remarcații partidei se numără şi tinerii jucători Cosmin Capotă (5 goluri) şi Laurențiu Niţu (autor a 8 goluri). De asemenea, la ,,remarcații” partidei sperăm să mai vedem pe cineva, dar pe raportul observatorului prezent la meci.

Evoluția bună a echipei ne dă mari speranțe pentru etapele care urmează şi cu susținerea publicului din Buzău suntem siguri că vom trece cu bine următoarele examene ale Ligii Naționale.

Autorii articolului: Florin Nan și Florin Vasiliu - CS Dinamo, 24 februarie 2013, ora 930

Program Competitional

Săptămâna 28 noiembrie – 4 decembrie

Handbal. Machineseeker EHF Champions League (etapa 8), 1 decembrie, ora 19:45: Orlen Wisla Plock (Polonia) – Dinamo

Handbal. Liga Națională (etapa 14), 4 decembrie, ora 12:00: Dinamo – ACS HC Buzău. Sala Dinamo

Baschet. Liga Națională (etapa 8), 2 decembrie, ora 20:00: Dinamo – Steaua. Sala Dinamo

Fotbal. Liga 3, seria 4 (etapa 15), 3 decembrie, ora 14:00: CS Dinamo – Real Bradu. Stadion Dinamo

Rugby. Liga Națională (finala mică), 4 decembrie, ora 11:00: Dinamo – SCM USV Timișoara. Stadion Arcul de Triumf

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 8), 3 decembrie, ora 16:00: Dinamo – CS Unirea Dej. Sala Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 8), 3 decembrie, ora 18:00: CSM Volei Alba Blaj – Dinamo

Polo. Superliga (etapa 8), 5 decembrie, ora 20:00: Politehnica Cluj-Napoca – Dinamo

Haltere. Campionatul Mondial, 4-14 decembrie, Columbia

Inot. Campionatul Național de poliatlon – copii, 1-4 decembrie, Târgu Mureș

Tir. Finala Cupei Mondiale – Cupa Președintelui, 28 noiembrie – 4 decembrie, Cairo (Egipt)

Agrement Natație

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

AGREMENT ÎNOT

În ziua de sâmbătă, 26 noiembrie a.c., bazinul acoperit Anatolie Grințescu Dinamo este rezervat pentru activități competiționale, motiv pentru care nu se vor desfășura ore de agrement.

 

De asemenea, în perioada 30.11 -02.12.2022, nu se vor desfășura ore de agrement în bazinul acoperit Anatolie Grințescu Dinamo, având în vedere zilele libere cu ocazia celor două sărbători legale, de Sf. Andrei și de Ziua Națională a României, precum și a zilei de 2 decembrie, declarată zi liberă cu recuperare.


Vizitatori online

Avem 325 vizitatori online