Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Polo Polo. Finala mica. Dinamo – victorie în primul meci

Polo. Finala mica. Dinamo – victorie în primul meci

Dinamo – Sportul Studențesc Corona 9-8 (5-3, 3-3, 0-0, 1-2)

din-sportulPoloiștii de la Dinamo au debutat cu dreptul în finala mică a Superligii, care se dispută pe sistemul "cel mai bun din cinci partide". Jucătorii antrenați de George Georgescu și Alex Matei s-au impus sâmbătă în bazinul propriu, scor cu 9-8, la capătul unui meci echilibrat, așa cum au fost aproape toate cele disputate între ele în acest sezon. Cel de-al doilea joc e programat duminică, de la ora 11:00, tot în bazinul Dinamo.

Dinamo a început fără Alex Matei în primul șapte, interul dinamovist suferind în urmă cu două săptămâni o accidnetare la piramida nazală. Alex a intrat însă pe parcurs și chiar a marcat o dată.

Oaspeții au marcat primii și au avut și 2-1, dar Dinamo s-a dovedit superioară la înot, astfel că s-a desprins la 5-2, cu trei reușite în situații de om în plus din mișcare. Prima repriză s-a încheiat cu 5-3 pentru alb-roșii, după penalty marcat de "studenți".

În repriza a doua, cele două echipe și-au împărțit perioadele de dominare. Primele minute au aparținut oaspeților (trei goluri marcate consecutiv), ultimele au fost dominate de Dinamo (tot trei goluri). La pauza mare s-a intrat cu avantaj de două goluri pentru alb-roșii.

După o repriză a treia fără goluri, în care ambele echipe s-au anihilat, Dinamo s-a desprins la trei goluri după un minut și jumătate de la startul ultimului sfert. Meciul nu era însă închis. Oaspeții au mai înscris de două ori, dar alb-roșiii au rezistat pe final, trecându-și în cont prima victorie.

Marcatori: A. Georgescu 3, Vrânceanu 2, Simion 1, C. Marian 1, Al. Matei 1, Demeter 1 (Dinamo), V. Georgescu 2, Gergelyfi 2, Delas 1, Rădoi 1, A. Stan 1, Oanță 1 (Sportul).

CS Dinamo, 14 mai 2016

Program Competitional

08-14 august 2022

HANDBAL. Meci de prezentare, 10 august, ora 18:00: Dinamo – Potaissa Turda. Sala Dinamo

RUGBY. Liga Națională, play-off (1-4), 13 august, ora 11:00: CS SCM USAMVB Timișoara - Dinamo

CANOTAJ. Campionatul European, 11-14 august, Munchen (Germania)

INOT. Campionatul European, 11-17 august, Roma (Italia)

GIMNASTICĂ. Campionatul European, 11-14 august, Germania

JUDO. Campionatul Mondial de juniori, 10-14 august, Eduador

ANUNT

• În perioada 13-31 august, bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu Dinamo se va închide pentru lucrări de igienizare. În această perioadă, activitatea sportivă, de inițiere și de agrement se va desfășura în bazinul în aer liber din Complexul Sportiv Dinamo.

Agrement Tenis de Masa

Agrement Natație

Agrement Fitness

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Vizitatori online

Avem 324 vizitatori online