Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Polo Polo. Finala mica. Dinamo – victorie în primul meci

Polo. Finala mica. Dinamo – victorie în primul meci

Dinamo – Sportul Studențesc Corona 9-8 (5-3, 3-3, 0-0, 1-2)

din-sportulPoloiștii de la Dinamo au debutat cu dreptul în finala mică a Superligii, care se dispută pe sistemul "cel mai bun din cinci partide". Jucătorii antrenați de George Georgescu și Alex Matei s-au impus sâmbătă în bazinul propriu, scor cu 9-8, la capătul unui meci echilibrat, așa cum au fost aproape toate cele disputate între ele în acest sezon. Cel de-al doilea joc e programat duminică, de la ora 11:00, tot în bazinul Dinamo.

Dinamo a început fără Alex Matei în primul șapte, interul dinamovist suferind în urmă cu două săptămâni o accidnetare la piramida nazală. Alex a intrat însă pe parcurs și chiar a marcat o dată.

Oaspeții au marcat primii și au avut și 2-1, dar Dinamo s-a dovedit superioară la înot, astfel că s-a desprins la 5-2, cu trei reușite în situații de om în plus din mișcare. Prima repriză s-a încheiat cu 5-3 pentru alb-roșii, după penalty marcat de "studenți".

În repriza a doua, cele două echipe și-au împărțit perioadele de dominare. Primele minute au aparținut oaspeților (trei goluri marcate consecutiv), ultimele au fost dominate de Dinamo (tot trei goluri). La pauza mare s-a intrat cu avantaj de două goluri pentru alb-roșii.

După o repriză a treia fără goluri, în care ambele echipe s-au anihilat, Dinamo s-a desprins la trei goluri după un minut și jumătate de la startul ultimului sfert. Meciul nu era însă închis. Oaspeții au mai înscris de două ori, dar alb-roșiii au rezistat pe final, trecându-și în cont prima victorie.

Marcatori: A. Georgescu 3, Vrânceanu 2, Simion 1, C. Marian 1, Al. Matei 1, Demeter 1 (Dinamo), V. Georgescu 2, Gergelyfi 2, Delas 1, Rădoi 1, A. Stan 1, Oanță 1 (Sportul).

CS Dinamo, 14 mai 2016

Program Competitional

23-29 mai 2022

Box. Campionatul European, 21-31 mai, Erevan (Armenia)

Karate. Campionatul European EKF, 23-29 mai, Turcia

Tir. Cupa Mondială, 27 mai – 7 iunie, Baku (Azerbaidjan)

Rugby. Liga Națională (etapa 6), 28 mai, ora 11:00: Dinamo - CSM Galați. Stadion Arcul de Triumf

Haltere. Cupa României – juniori, 23-27 mai, Bacău

Lupte. Cupa României U20, 26-29 mai, Pitești

Judo. Campionatul Național, 28-29 mai, Cluj-Napoca

Agrement Tenis de Masa

Agrement Natație

Agrement Fitness

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Online Guests

We have 429 guests online