Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Polo Polo. Dinamo continuă proiectul: echipă tânără, suta la suta romaneasca pentru sezonul competitional 2018-2019

Polo. Dinamo continuă proiectul: echipă tânără, suta la suta romaneasca pentru sezonul competitional 2018-2019

Vranceanu_cu_SportulEchipa masculină de polo Dinamo și-a definitivat lotul în vederea noului sezon competițional. Cea mai titrată echipă din România, cu 32 de titluri în palmares la nivel de seniori, va continua strategia lansată în ultimii doi-trei ani, aceea axată pe jucători români tineri, de perspectivă. De altfel, proiectul Dinamo este sută la sută românesc.

Față de sezonul trecut, sunt modificări importante la nivelul lotului. S-au întors doi jucători formați la CS Dinamo, Daniel Teohari (inter dreapta) – component al naționalei de seniori a României, campion național de juniori la Dinamo cu generația de 1993, și David Bota (centru) – și el component al naționalei de seniori, campion la juniori cu generația 1996 (el fiind născut în 1999). Teohari a jucat în ultimele două sezoane la Steaua, iat David Bota vine după un sezon la Sportul Studențesc Corona.

Tot la capitolul veniri, s-au alăturat lotului patru jucători tineri, foarte promitatori: Andrei Drăghici (Sportul Studențesc), Dorin Condrat (român crescut la Mestrina/Italia), Alexandru Albu (Sportul Studențesc) și Șerban Abrudan (Steaua). Pe lângă aceștia, patru jucători au fost promovați din pepiniera proprie, Adrian Mihăluță, Rareș Țaga, Peter Kari și Stanislav Fornea, care evoluează și pentru echipa de juniori a CS Dinamo.

La capitolul plecări, lista îi cuprinde pe Marius Țic, Andrei Prioteasa, Tudor Fulea și Alexandru Simion. CS Dinamo le mulțumește celor patru pentru contribuția din ultimii ani și le dorește succes mai departe.

Structura echipei masculine de polo care va ataca sezonul competițional 2018-2019 este următoarea:

Șerban Abrudan, Vlad Dragomirescu, Radu Buică, Demeter Szilard, Ionuț Vrânceanu, Constantin Marian, Daniel Teohari, Rareș Țaga, David Bota, Andrei Iliescu, Adrian Mihăluță, Theodor Filotti, Alexandru Albu, Peter Kari, Andrei Drăghici, Stanislav Fornea, Dorin Condrat, Ricardo Sachetti (pentru Filotti și Sachetti se așteaptă decizia finală de la Triumf de împrumut, așa cum s-a întâmplat și sezonul anterior).

Antrenorii echipei: George Georgescu și Berttini Nenciu

Alexandru Matei, managerul echipei: ”Dinamo continuă ideea proiectului sută la sută românesc, de formare a unei echipe puternice, de viitor, alături de un nucleu format în ultimii ani. Dorim să tragem astfel un semnal de alarmă asupra numărului mare de jucători străini din campionatul intern, fapt ce se reflectă în mod direct în pefomanțele echipei nationale”.

CS Dinamo, 12 august 2018

Program Competitional

Săptămâna 15-21 iulie 2019

Atletism. Campionatele Europene juniori U20, 18-21 iulie, Boras (Suedia)

Ciclism. Campionatul Național XCO, 18-21 iulie, Domenile – Herneacova, Timiș

Lupte. Campionatul Național seniori, 18-21 iulie, Reșița

Scrimă. Campionatul Mondial de seniori, 15-23 iulie, Budapesta (Ungaria)

ANUNTURI AGREMENT

• Începând cu data de 15 august a.c., Bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu – Dinamo va fi închis pentru lucrări de mentenanță. În perioada cât acesta va fi indisponibil, activitatea de inițiere și agrement se va desfășura în bazinul descoperit, conform orarului ce va fi stabilit săptămânal. Programul va fi afișat atât pe site-ul www.csdinamo.ro, cât și la avizierul bazinului descoperit.

• Bazinul descoperit din incinta Complexului Sportiv Dinamo s-a redeschis pentru public începând cu data de 15 iunie a.c. Programul bazinului descoperit:

luni-vineri:

09:00 - 13:00 inițiere; 13:00 - 21:00 agrement

sâmbătă și duminică:

08:00 - 20:00 agrement

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 451 vizitatori online