Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Polo Polo. Dinamo continuă proiectul: echipă tânără, suta la suta romaneasca pentru sezonul competitional 2018-2019

Polo. Dinamo continuă proiectul: echipă tânără, suta la suta romaneasca pentru sezonul competitional 2018-2019

Vranceanu_cu_SportulEchipa masculină de polo Dinamo și-a definitivat lotul în vederea noului sezon competițional. Cea mai titrată echipă din România, cu 32 de titluri în palmares la nivel de seniori, va continua strategia lansată în ultimii doi-trei ani, aceea axată pe jucători români tineri, de perspectivă. De altfel, proiectul Dinamo este sută la sută românesc.

Față de sezonul trecut, sunt modificări importante la nivelul lotului. S-au întors doi jucători formați la CS Dinamo, Daniel Teohari (inter dreapta) – component al naționalei de seniori a României, campion național de juniori la Dinamo cu generația de 1993, și David Bota (centru) – și el component al naționalei de seniori, campion la juniori cu generația 1996 (el fiind născut în 1999). Teohari a jucat în ultimele două sezoane la Steaua, iat David Bota vine după un sezon la Sportul Studențesc Corona.

Tot la capitolul veniri, s-au alăturat lotului patru jucători tineri, foarte promitatori: Andrei Drăghici (Sportul Studențesc), Dorin Condrat (român crescut la Mestrina/Italia), Alexandru Albu (Sportul Studențesc) și Șerban Abrudan (Steaua). Pe lângă aceștia, patru jucători au fost promovați din pepiniera proprie, Adrian Mihăluță, Rareș Țaga, Peter Kari și Stanislav Fornea, care evoluează și pentru echipa de juniori a CS Dinamo.

La capitolul plecări, lista îi cuprinde pe Marius Țic, Andrei Prioteasa, Tudor Fulea și Alexandru Simion. CS Dinamo le mulțumește celor patru pentru contribuția din ultimii ani și le dorește succes mai departe.

Structura echipei masculine de polo care va ataca sezonul competițional 2018-2019 este următoarea:

Șerban Abrudan, Vlad Dragomirescu, Radu Buică, Demeter Szilard, Ionuț Vrânceanu, Constantin Marian, Daniel Teohari, Rareș Țaga, David Bota, Andrei Iliescu, Adrian Mihăluță, Theodor Filotti, Alexandru Albu, Peter Kari, Andrei Drăghici, Stanislav Fornea, Dorin Condrat, Ricardo Sachetti (pentru Filotti și Sachetti se așteaptă decizia finală de la Triumf de împrumut, așa cum s-a întâmplat și sezonul anterior).

Antrenorii echipei: George Georgescu și Berttini Nenciu

Alexandru Matei, managerul echipei: ”Dinamo continuă ideea proiectului sută la sută românesc, de formare a unei echipe puternice, de viitor, alături de un nucleu format în ultimii ani. Dorim să tragem astfel un semnal de alarmă asupra numărului mare de jucători străini din campionatul intern, fapt ce se reflectă în mod direct în pefomanțele echipei nationale”.

CS Dinamo, 12 august 2018

Program Competitional

Săptămâna 17-23 septembrie 2018

Handbal. Liga Națională (etapa 3), 18 septembrie, ora 18:00: CSU Suceava – Dinamo

Handbal. Liga Campionilor (etapa 2), 22 septembrie, ora 19:30: Abanca Ademar Leon – Dinamo

Rugby. Superliga CEC Bank (etapa 3), 22 septembrie, ora 11:00: Dinamo – Universitatea Cluj Napoca. Stadion Florea Dumitrache – Dinamo

Canotaj. Campionatele Naționale de seniori și tineret, 18-19 septembrie, Snagov

Judo. Campionatele Mondiale de seniori, 20-27 septembrie, Baku (Azerbaidjan)

Lupte. Campionatele Mondiale de juniori, 17-23 septembrie, Trnava (Slovacia)

Lupte. Turneul internațional Ion Cornianu – Ladislau Simon, seniori, 20-23 septembrie, Sala Polivalentă București

Sărituri cu schiurile. Cupă Mondială Grand Prix, seniori, 20-24 septembrie, Râșnov

Acreditari CHL

ANUNTURI AGREMENT

 Începând cu data de 12 septembrie 2018, Bazinul descoperit Dinamo se va închide. Activitatea de agrement se va putea desfășura doar în bazinul acoperit.

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 429 vizitatori online