Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Polo Polo. Dinamo continuă proiectul: echipă tânără, suta la suta romaneasca pentru sezonul competitional 2018-2019

Polo. Dinamo continuă proiectul: echipă tânără, suta la suta romaneasca pentru sezonul competitional 2018-2019

Vranceanu_cu_SportulEchipa masculină de polo Dinamo și-a definitivat lotul în vederea noului sezon competițional. Cea mai titrată echipă din România, cu 32 de titluri în palmares la nivel de seniori, va continua strategia lansată în ultimii doi-trei ani, aceea axată pe jucători români tineri, de perspectivă. De altfel, proiectul Dinamo este sută la sută românesc.

Față de sezonul trecut, sunt modificări importante la nivelul lotului. S-au întors doi jucători formați la CS Dinamo, Daniel Teohari (inter dreapta) – component al naționalei de seniori a României, campion național de juniori la Dinamo cu generația de 1993, și David Bota (centru) – și el component al naționalei de seniori, campion la juniori cu generația 1996 (el fiind născut în 1999). Teohari a jucat în ultimele două sezoane la Steaua, iat David Bota vine după un sezon la Sportul Studențesc Corona.

Tot la capitolul veniri, s-au alăturat lotului patru jucători tineri, foarte promitatori: Andrei Drăghici (Sportul Studențesc), Dorin Condrat (român crescut la Mestrina/Italia), Alexandru Albu (Sportul Studențesc) și Șerban Abrudan (Steaua). Pe lângă aceștia, patru jucători au fost promovați din pepiniera proprie, Adrian Mihăluță, Rareș Țaga, Peter Kari și Stanislav Fornea, care evoluează și pentru echipa de juniori a CS Dinamo.

La capitolul plecări, lista îi cuprinde pe Marius Țic, Andrei Prioteasa, Tudor Fulea și Alexandru Simion. CS Dinamo le mulțumește celor patru pentru contribuția din ultimii ani și le dorește succes mai departe.

Structura echipei masculine de polo care va ataca sezonul competițional 2018-2019 este următoarea:

Șerban Abrudan, Vlad Dragomirescu, Radu Buică, Demeter Szilard, Ionuț Vrânceanu, Constantin Marian, Daniel Teohari, Rareș Țaga, David Bota, Andrei Iliescu, Adrian Mihăluță, Theodor Filotti, Alexandru Albu, Peter Kari, Andrei Drăghici, Stanislav Fornea, Dorin Condrat, Ricardo Sachetti (pentru Filotti și Sachetti se așteaptă decizia finală de la Triumf de împrumut, așa cum s-a întâmplat și sezonul anterior).

Antrenorii echipei: George Georgescu și Berttini Nenciu

Alexandru Matei, managerul echipei: ”Dinamo continuă ideea proiectului sută la sută românesc, de formare a unei echipe puternice, de viitor, alături de un nucleu format în ultimii ani. Dorim să tragem astfel un semnal de alarmă asupra numărului mare de jucători străini din campionatul intern, fapt ce se reflectă în mod direct în pefomanțele echipei nationale”.

CS Dinamo, 12 august 2018

Program Competitional

26 februarie - 3 martie 2024

Handbal. EHF European League (etapa 3), marți 27 februarie, ora 19:45: CSM Constanța – Dinamo

Fotbal. SuperLiga România (etapa 28), marți 27 februarie, ora 18:00: Dinamo 1948 – Hermannstadt. Stadion Arcul de Triumf

Handbal. Liga Națională (etapa 19), joi 29 februarie, ora 18:00: Dinamo – Politehnica Timișoara. Sala Dinamo

Polo. Superliga (etapa 9, restanță), vineri 1 martie, ora 11:00: CSU Oradea – Dinamo

Fotbal. SuperLiga România (etapa 29), vineri 1 martie, ora 20:00: Poli Iași - Dinamo 1948

Volei masculin. Cupa României, turneul Final 4 (semifinală), sâmbătă 2 martie, ora 16:00: Dinamo – Steaua. Se joacă la Mioveni

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 20), sâmbătă 2 martie (ora 19:00): FC Argeș - Dinamo

Scrimă. Campionatul European de cadeți și juniori, 22-29 februarie, Napoli (Italia)

Tir. Campionatul European de seniori, 24 februarie – 3 martie, Gyor (Ungaria)

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

Bazinul olimpic acoperit va găzdui în weekendul 24-25.02.2024 o competiție de polo din cadrul Campionatului Național U15, motiv pentru care activitatea de agrement se va desfășura după următorul program:

Sâmbătă 24 februarie: 13:30 – 18:00

Duminică 25 februarie: 12:00 – 19:00

Online Guests

We have 240 guests online