Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Polo Polo. Etapa 14. Victorie in duelul pentru locul trei

Polo. Etapa 14. Victorie in duelul pentru locul trei

Dinamo – Sportul Studențesc Corona 7-5 (2-1, 1-1, 1-1, 3-2)

enescu_Sportul_StudPoloiștii de la Dinamo au făcut un pas mare spre asigurarea locului trei la finele sezonului regulat. Jucătorii alb-roșii s-au impus joi pe teren propriu în primul meci cu Sportul Studențesc Corona, din etapa a 14-a a Superligii. Diferența de la final putea fi și mai mare, atât timp cât Dinamo a condus cu 7-3 la jumătatea ultimei reprize.

Dinamo s-a desprins din start la 2-0, prin golurile marcate de Alex Matei și Andrei Prioteasa. Până la finele primei reprize, alb-roșiii au avut încă două superiorități numerice, dar nu au găsit cea mai bună soluție la finalizare, iar ocaziile s-au răzbunat. Sportul a redus din diferență cu un gol norocos.

În următoarele două reprize, fiecare echipă a marcat câte un gol. Pentru Dinamo au punctat Constantin Marian și Alex Matei, din penalty, astfel că după trei reprize tabelă arăta 4-3.

Dinamo a început tare ultimele 8 minute de joc și a punctat de trei ori consecutiv, dominându-și adversara din punct de vedere fizic. Au marcat: Andrei Georgescu, Prioteasa și Alex Simion. Cu avantaj de patru goluri (7-3), Dinamo a mai redus din turație, astfel că Sportul a redus din handicap.

Meciul al doilea este programat vineri, de la ora 17:00, tot în Bazinul Olimpic Anatolie Grințescu – Dinamo. Prin acest succes, Dinamo a urcat pe locul trei în clasament, cu 53 de puncte, cu trei puncte mai mult decât Sportul Studențesc.

tic_cu_sportul

Fotografii: Mihai Neacșu

CS Dinamo, 21 aprilie 2016

Program Competitional

08-14 august 2022

HANDBAL. Meci de prezentare, 10 august, ora 18:00: Dinamo – Potaissa Turda. Sala Dinamo

RUGBY. Liga Națională, play-off (1-4), 13 august, ora 11:00: CS SCM USAMVB Timișoara - Dinamo

CANOTAJ. Campionatul European, 11-14 august, Munchen (Germania)

INOT. Campionatul European, 11-17 august, Roma (Italia)

GIMNASTICĂ. Campionatul European, 11-14 august, Germania

JUDO. Campionatul Mondial de juniori, 10-14 august, Eduador

ANUNT

• În perioada 13-31 august, bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu Dinamo se va închide pentru lucrări de igienizare. În această perioadă, activitatea sportivă, de inițiere și de agrement se va desfășura în bazinul în aer liber din Complexul Sportiv Dinamo.

Agrement Tenis de Masa

Agrement Natație

Agrement Fitness

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Vizitatori online

Avem 292 vizitatori online