Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Polo Polo. Etapa 14. Victorie in duelul pentru locul trei

Polo. Etapa 14. Victorie in duelul pentru locul trei

Dinamo – Sportul Studențesc Corona 7-5 (2-1, 1-1, 1-1, 3-2)

enescu_Sportul_StudPoloiștii de la Dinamo au făcut un pas mare spre asigurarea locului trei la finele sezonului regulat. Jucătorii alb-roșii s-au impus joi pe teren propriu în primul meci cu Sportul Studențesc Corona, din etapa a 14-a a Superligii. Diferența de la final putea fi și mai mare, atât timp cât Dinamo a condus cu 7-3 la jumătatea ultimei reprize.

Dinamo s-a desprins din start la 2-0, prin golurile marcate de Alex Matei și Andrei Prioteasa. Până la finele primei reprize, alb-roșiii au avut încă două superiorități numerice, dar nu au găsit cea mai bună soluție la finalizare, iar ocaziile s-au răzbunat. Sportul a redus din diferență cu un gol norocos.

În următoarele două reprize, fiecare echipă a marcat câte un gol. Pentru Dinamo au punctat Constantin Marian și Alex Matei, din penalty, astfel că după trei reprize tabelă arăta 4-3.

Dinamo a început tare ultimele 8 minute de joc și a punctat de trei ori consecutiv, dominându-și adversara din punct de vedere fizic. Au marcat: Andrei Georgescu, Prioteasa și Alex Simion. Cu avantaj de patru goluri (7-3), Dinamo a mai redus din turație, astfel că Sportul a redus din handicap.

Meciul al doilea este programat vineri, de la ora 17:00, tot în Bazinul Olimpic Anatolie Grințescu – Dinamo. Prin acest succes, Dinamo a urcat pe locul trei în clasament, cu 53 de puncte, cu trei puncte mai mult decât Sportul Studențesc.

tic_cu_sportul

Fotografii: Mihai Neacșu

CS Dinamo, 21 aprilie 2016

Program Competitional

23-29 mai 2022

Box. Campionatul European, 21-31 mai, Erevan (Armenia)

Karate. Campionatul European EKF, 23-29 mai, Turcia

Tir. Cupa Mondială, 27 mai – 7 iunie, Baku (Azerbaidjan)

Rugby. Liga Națională (etapa 6), 28 mai, ora 11:00: Dinamo - CSM Galați. Stadion Arcul de Triumf

Haltere. Cupa României – juniori, 23-27 mai, Bacău

Lupte. Cupa României U20, 26-29 mai, Pitești

Judo. Campionatul Național, 28-29 mai, Cluj-Napoca

Agrement Tenis de Masa

Agrement Natație

Agrement Fitness

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Online Guests

We have 206 guests online