Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Rugby Rugby. Dinamo, victorie cu bonus ofensiv în Cupa Romaniei

Rugby. Dinamo, victorie cu bonus ofensiv în Cupa Romaniei

Dinamo București – Politehnica Unirea Iași 46-27 (29-13)

vali_ivan_cu_iasiRugbiștii de la Dinamo s-au impus sâmbătă pe teren propriu în etapa a cincea a Cupei României, scor 46-27 cu Politehnica Unirea Iași, la capătul unui meci spectaculos, deschis, în care s-au marcat nu mai puțin de nouă eseuri (unul de penalitate). Prin acest succes, Dinamo și-a asigurat prezența între primele patru echipe ale Grupei I, poziție ce îi va oferi avantaj în sferturile de finală.

Dinamo a început în forță, cu două seseuri marcate în primele șapte minute, prin Valentin Ivan și Victor Leon, ambele transformate de Tudorel Bratu (14-0). Până la pauză, alb-roșiii își asiguraseră bonusul ofensiv, prin încă două eseuri, marcate de Paula Kata și Holoia Feofaaki, unul transformat de Bratu, care a mai concretizat în primele 40 de minute și o lovitură de pedeapsă. Oaspeții au avut în prima repriză un eseu (transformat) și două lovituri de pedeapsă.

În repriza a doua, Dinamo a mai punctat prin Laurențiu Melinte (eseu), convertit de Simote Liueli, un eseu de penalizare, transformat de Bratu și o lovitură de pedeapsă a aceluiași mijlocaș la grămadă.

Ștefan Demci (antrenor Dinamo): "Jucătorii au fost un pic obosiți, pentru că marți ne-am întors de la Timișoara, unde am disputat în devans partida din etapa următoare. Ne-am îndeplinit obiectivul, de a fi între primele patru echipe din Cupă, chiar dacă nu pot fi pe deplin mulțumit de modul cum a decurs jocul nostru în unele momente".

CS Dinamo, 16 aprilie 2016

Program Competitional

4-10 decembrie 2023

RUGBY. Liga Națională (finala pentru titlu), sâmbătă 9 decembrie, ora 13:00: Dinamo București – CSM Știința Baia Mare. Stadion Arcul de Triumf

Fotbal. Liga 1 (etapa 18), luni 4 decembrie, ora 20:00: Sepsi Sfântu Gheorghe – Dinamo 1948

Handbal. EHF European League (etapa 6), marți 5 decembrie, ora 19:45: Dinamo București – Chambery Savoie Mont Blanc Handball. Sala Dinamo

Volei masculin. Cupa României, sferturi de finală (retur), miercuri 6 decembrie, ora 18:00: Corona Brașov - Dinamo

Handbal. Liga Națională (etapa 14), sâmbătă 9 decembrie, ora 19:00: CS Minaur Baia Mare – Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 10), sâmbătă 9 decembrie, ora 17:00: CSM Târgoviște - Dinamo

Baschet. LNB Getica 95 (etapa 12), sâmbătă 9 decembrie, ora 18:00: Laguna București - Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 9), duminică 10 decembrie, ora 15:00: Rapid București – Dinamo

Înot. Campionatul European în bazin de 25 de metri, 5-10 decembrie, Otopeni

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

Programul de agrement va fi redus sâmbătă, 09.12.2023 – până la ora 18:00, iar duminică, 10.12.2023, va începe la ora 13:00, ca urmare a Ediției a III-a a CUPEI ”MOȘ CRĂCIUN” la Polo.

Va mulțumim pentru înțelegere.

CS Dinamo

Vizitatori online

Avem 271 vizitatori online