Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Rugby Rugby. Dinamo, victorie cu bonus ofensiv în Cupa Romaniei

Rugby. Dinamo, victorie cu bonus ofensiv în Cupa Romaniei

Dinamo București – Politehnica Unirea Iași 46-27 (29-13)

vali_ivan_cu_iasiRugbiștii de la Dinamo s-au impus sâmbătă pe teren propriu în etapa a cincea a Cupei României, scor 46-27 cu Politehnica Unirea Iași, la capătul unui meci spectaculos, deschis, în care s-au marcat nu mai puțin de nouă eseuri (unul de penalitate). Prin acest succes, Dinamo și-a asigurat prezența între primele patru echipe ale Grupei I, poziție ce îi va oferi avantaj în sferturile de finală.

Dinamo a început în forță, cu două seseuri marcate în primele șapte minute, prin Valentin Ivan și Victor Leon, ambele transformate de Tudorel Bratu (14-0). Până la pauză, alb-roșiii își asiguraseră bonusul ofensiv, prin încă două eseuri, marcate de Paula Kata și Holoia Feofaaki, unul transformat de Bratu, care a mai concretizat în primele 40 de minute și o lovitură de pedeapsă. Oaspeții au avut în prima repriză un eseu (transformat) și două lovituri de pedeapsă.

În repriza a doua, Dinamo a mai punctat prin Laurențiu Melinte (eseu), convertit de Simote Liueli, un eseu de penalizare, transformat de Bratu și o lovitură de pedeapsă a aceluiași mijlocaș la grămadă.

Ștefan Demci (antrenor Dinamo): "Jucătorii au fost un pic obosiți, pentru că marți ne-am întors de la Timișoara, unde am disputat în devans partida din etapa următoare. Ne-am îndeplinit obiectivul, de a fi între primele patru echipe din Cupă, chiar dacă nu pot fi pe deplin mulțumit de modul cum a decurs jocul nostru în unele momente".

CS Dinamo, 16 aprilie 2016

Program Competitional

16-22 mai 2022

Handbal. Liga Națională (etapa 26), 18 mai: CSU din Suceava – Dinamo

Polo. Superliga masculină (finala mică), 20 mai (meciul 3) și 21 mai (meciul 4 / dacă mai este cazul): Rapid București – Dinamo. Dinamo conduce cu 2-0 la general

Polo feminin. Cupa României – senioare, 20-22 mai, Focșani

Rugby. Liga Națională (etapa 5), 21 mai: Rugby Club Bârlad – Dinamo

Volei feminin. Campionatul Național de junioare I, turneul final, 16-20 mai, Timișoara

Box. Campionatul European de seniori, 21-31 mai, Erevan (Armenia)

Box. Cupa României la tineret, 17-22 mai, Târgu Jiu

Gimnastică. Cupa Andreea Răducan, 19-22 mai, Bârlad

Agrement Tenis de Masa

Agrement Natație

Agrement Fitness

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Vizitatori online

Avem 211 vizitatori online