Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Rugby Rugby. Dinamo, victorie cu bonus ofensiv în Cupa Romaniei

Rugby. Dinamo, victorie cu bonus ofensiv în Cupa Romaniei

Dinamo București – Politehnica Unirea Iași 46-27 (29-13)

vali_ivan_cu_iasiRugbiștii de la Dinamo s-au impus sâmbătă pe teren propriu în etapa a cincea a Cupei României, scor 46-27 cu Politehnica Unirea Iași, la capătul unui meci spectaculos, deschis, în care s-au marcat nu mai puțin de nouă eseuri (unul de penalitate). Prin acest succes, Dinamo și-a asigurat prezența între primele patru echipe ale Grupei I, poziție ce îi va oferi avantaj în sferturile de finală.

Dinamo a început în forță, cu două seseuri marcate în primele șapte minute, prin Valentin Ivan și Victor Leon, ambele transformate de Tudorel Bratu (14-0). Până la pauză, alb-roșiii își asiguraseră bonusul ofensiv, prin încă două eseuri, marcate de Paula Kata și Holoia Feofaaki, unul transformat de Bratu, care a mai concretizat în primele 40 de minute și o lovitură de pedeapsă. Oaspeții au avut în prima repriză un eseu (transformat) și două lovituri de pedeapsă.

În repriza a doua, Dinamo a mai punctat prin Laurențiu Melinte (eseu), convertit de Simote Liueli, un eseu de penalizare, transformat de Bratu și o lovitură de pedeapsă a aceluiași mijlocaș la grămadă.

Ștefan Demci (antrenor Dinamo): "Jucătorii au fost un pic obosiți, pentru că marți ne-am întors de la Timișoara, unde am disputat în devans partida din etapa următoare. Ne-am îndeplinit obiectivul, de a fi între primele patru echipe din Cupă, chiar dacă nu pot fi pe deplin mulțumit de modul cum a decurs jocul nostru în unele momente".

CS Dinamo, 16 aprilie 2016

Program Competitional

Săptămâna 20-26 mai 

Fotbal. SuperLiga Romania, baraj (meci tur), luni 20 mai, ora 20:00: Dinamo 1948 – Csikszereda M. Ciuc. Arena Națională

Fotbal. Liga 3, baraj pentru promovare L2 (turul 1). Miercuri 22 mai, ora 18:00: AFC Dunărea Călărași – CS Dinamo. Sâmbătă 25 mai, ora 18:00: CS Dinamo – AFC Dunărea Călărași. Stadion Dinamo

Handbal. EHF European League – EHF Finals Men, 25-26 mai, Hamburg. Sâmbătă 25 mai, ora 16:00 (ora României): SG Flensburg (Germania) – Dinamo. Duminică, 26 mai: finalele (ora 16:00 și ora 19:00)

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

IA ATITUDINE

2_InfoCons

Vizitatori online

Avem 635 vizitatori online