Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Volei feminin Volei – Divizia A1, feminin: etapa a XXII-a

Volei – Divizia A1, feminin: etapa a XXII-a

CSM București - Dinamo Romprest București: 3-2 (19-25, 20-25, 25-21, 25-23, 15-8)

VF_33Sâmbătă, 10 martie, s-a consumat și ultima etapă a returului Diviziei A1 la volei feminin. În această ultimă etapă, Dinamo Romprest a întâlnit, în deplasare, echipa CSM București, într-o partidă fără miză în condițiile în care locurile în clasament erau deja consolidate.

Chiar dacă din punctul de vedere al clasamentului nimic nu se mai putea întâmpla, indiferent de rezultatul din teren, meciul din sala Olimpia a oferit numeroșilor privitori un spectacol sportiv atractiv.

Partida a început în nota de dominare clară a dinamovistelor care au condus cu 20-13 pentru ca, pe finalul setului, să încetinească ritmul de joc și să câștige cu un lejer 25-19. În setul al doilea, chiar dacă s-a terminat cu scorul de 25-20 pentru Dinamo, fetele antrenorului Zoran Terzici au condus chiar și cu 16-9 și 18-12, jocul fiind la discreția dinamovistelor.

În setul al treilea, după ce, timp de două seturi, au arătat care este nivelul lor real, dinamovistele s-au relaxat evident, ceea ce a permis CSM-ului să ia conducerea cu 23-10. De la acest scor, cu Marcovici la serviciu, scorul devine 24-21, însă setul se încheie cu 25-21 pentru elevele antrenorului Petrov și 2-1 pe seturi pentru Dinamo.

Setul al patrulea a început în nota de dominare a voleibalistelor de la CSM care câștigă la diferență minimă, cu 25-23. Tie break-ul a aparținut CSM-ului, fiind câștigat cu 15-8 și astfel s-a încheiat și ultima partidă a etapelor de campionat.

De acum, privim înainte, spre play-off-ul care începe miercuri și în care nu mai este loc nici de relaxare, nici de lipsă de concentrare. Dinamo Romprest va juca în faza I cu Unic Piatra Neamț, două partide (prima acasă iar a doua în deplasare) și sperăm să nu mai fie nevoie și de cea de-a treia partidă pentru calificare în faza a II-a.

După cum s-a și văzut în partidele de până acum, campionatul este unul destul de echilibrat, cu echipe de valori sensibil egale, cel puțin în partea superioară a clasamentului, de aceea aceste jucătoare valoroase trebuie să joace ca o echipă unită, legată și cu un lot puternic, pentru că voleiul este în primul rând un sport de echipă.

Le urăm succes fetelor noastre în play-off și sperăm să le felicităm, la final, pentru ocuparea unui loc cât mai bun pe podiumul final.

Autorii articolului: Mihai Neacșu și Florin Nan. Foto: Mihai Neacșu - CS Dinamo, 11 martie ora 1600 

Program Competitional

23-29 ianuarie 2023

Baschet. LNBM Mozzart (etapa 18), sâmbătă, 28 ianuarie, ora 18:30: Dinamo – ABC Athletic Constanța. Sala Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 14), miercuri, 25 ianuarie, ora 19:00: FC Argeș - Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 15), duminică, 29 ianuarie, ora 15:00: Dinamo – CSM Târgoviște. Sala Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 14), sâmbătă, 28 ianuarie, ora 14:00: Știința București – Dinamo. Arena Romsilva Știința București

Polo. Cupa României la feminin (turneul II), 27-29 ianuarie, Bazinul Otopeni

Tir. Cupa Mondială de la Jakarta, 28 ianuarie (pușcă 10 m feminin), Indonezia

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Vizitatori online

Avem 231 vizitatori online