Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Volei feminin Volei feminin. Branko Gajic, debut la Dinamo Romprest în Cupa CEV

Volei feminin. Branko Gajic, debut la Dinamo Romprest în Cupa CEV

Un articol de Alexandru Enciu (foto – Mihai Neacșu)

D__07.jpgEchipa feminină de volei Dinamo Romprest debutează miercuri în noul sezon al cupelor europene, într-un meci disputat pe teren propriu începând cu orele 19:00. Jucătoarele manageriate de vicepreședintele CS Dinamo, Marian Ștefan, vor întâlni echipa poloneză Tauron MKS Dabrowa Gornicza, în 16-imile Cupei CEV, un joc ce va marca debutul antrenorului sârb Branko Gajic pe banca tehnică a formației alb-roșii.


Foto: Dinamo Romprest și-a propus un traseu cât mai lung în Cupa CEV


 

Vicecampioana României la volei feminin și-a propus și anul acesta un traseu cât mai lung în Europa. ”Dinamo este o echipă cu o frumoasă tradiție în cupele europene. Nu ne putem propune decât un traseu cât mai lung și evoluții cât mai bune”, a declarat managerul echipei Dinamo Romprest, Marian Ștefan.

Înfrângerea din etapa a 5-a a Diviziei A1, 0-3 cu CS Alba Blaj, a dus la despărțirea de antrenorul Ion Dobre, acesta prezentându-și demisia. Banca tehnică și-a găsit însă repede un ”principal”, acesta fiind sârbul Branko Gajic. ”Să nu se aștepte lumea ca Dinamo să moară. Obiectivul pe plan intern nu se schimbă, rămâne același, câștigarea campionatului”, a mai precizat vicepreședintele CS Dinamo, Marian Ștefan.

Tauron MKS Dabrowa Gornicza este o prezență obișnuită în fazele superioare ale competițiilor interne din Polonia. În 2012 și în 2013 a câștigat Cupa și s-a clasat de fiecare dată pe podium, locul doi, respectiv trei. Antrenată de argentinianul Juan Manuel Serramalera, echipa are în componență internaționale poloneze, dar și patru jucătoare străine. Între acestea, și belarusa Jekaterina Zakrevskaya, care a jucat la Tomis Constanța și Știința Bacău.

În meciul de miercuri, Dinamo va înscrie pe foaie următoarele jucătoare: Milagros Collar, Ana Maria Ștefan, Veronica Marin, Alida Marcovici, Liana Badea, Loredana Filipaș, Luminița Trombițaș, Diana Cărbuneanu, Nicoleta Manu, Bogdana Anisova, Alice Kapelovies, Aneta Germanova. Antrenor: Branko Gajic.

CS Dinamo, 11 noiembrie 2014, ora 17:40

Program Competitional

13-19 martie 2023

Handbal. Machineseeker EHF Champions League, play-off (tur), 22 martie, ora 19:45: Dinamo – THW Kiel. Sala Polivalentă București

Baschet. LNBM Mozzart, Top 10 (etapa 6), 26 martie, ora 17:00: U BT Cluj-Napoca – Dinamo

Fotbal. Liga 3 (seria 4, etapa 18), 25 martie, ora 15:00: SC FC Pucioasa - Dinamo

Polo masculin. Superliga Suzuki (turneul II), 24-26 martie, Oradea

Polo feminin. Campionatul Național Suzuki (turneul V), 24-26 martie, Oradea

Volei masculin. Divizia A1, faza a II-a, sferturi de finală (meci 2), 25 martie, ora 12:00: Explorări Baia Mare - Dinamo

Volei feminin. Divizia A1, faza a II-a, sferturi de finală (meci 1), 25 martie, ora 15:00: Rapid București – Dinamo. Sala Dobroești

Judo. Campionatul Național seniori, 24-26 martie, Izvorani

Scrimă. Cupă Mondială sabie masculin, 24-25 martie, Budapesta

Tir. Campionatul Național de tineret, 23-26 martie, București

Triatlon. Campionatul Național de aquatlon, 24-26 martie, Târgu Mureș

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

SALA FITNESS

În data de 23.03.2023, activitatea sportivă în sala de fitness a clubului se suspendă în intervalul 07:00-12:00 pentru măsuri de igienizare.

 

Agrement înot/ Program weekend 25-26 martie

Urmare a activității echipelor de performanță ale CS Dinamo, programul de agrement în bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu, în zilele de 25 și 26 martie, va fi următorul:

 Sâmbătă: 14:00-16:30

Duminică: 13:00-19:00


Vizitatori online

Avem 343 vizitatori online