Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Volei feminin Volei feminin. Branko Gajic, debut la Dinamo Romprest în Cupa CEV

Volei feminin. Branko Gajic, debut la Dinamo Romprest în Cupa CEV

Un articol de Alexandru Enciu (foto – Mihai Neacșu)

D__07.jpgEchipa feminină de volei Dinamo Romprest debutează miercuri în noul sezon al cupelor europene, într-un meci disputat pe teren propriu începând cu orele 19:00. Jucătoarele manageriate de vicepreședintele CS Dinamo, Marian Ștefan, vor întâlni echipa poloneză Tauron MKS Dabrowa Gornicza, în 16-imile Cupei CEV, un joc ce va marca debutul antrenorului sârb Branko Gajic pe banca tehnică a formației alb-roșii.


Foto: Dinamo Romprest și-a propus un traseu cât mai lung în Cupa CEV


 

Vicecampioana României la volei feminin și-a propus și anul acesta un traseu cât mai lung în Europa. ”Dinamo este o echipă cu o frumoasă tradiție în cupele europene. Nu ne putem propune decât un traseu cât mai lung și evoluții cât mai bune”, a declarat managerul echipei Dinamo Romprest, Marian Ștefan.

Înfrângerea din etapa a 5-a a Diviziei A1, 0-3 cu CS Alba Blaj, a dus la despărțirea de antrenorul Ion Dobre, acesta prezentându-și demisia. Banca tehnică și-a găsit însă repede un ”principal”, acesta fiind sârbul Branko Gajic. ”Să nu se aștepte lumea ca Dinamo să moară. Obiectivul pe plan intern nu se schimbă, rămâne același, câștigarea campionatului”, a mai precizat vicepreședintele CS Dinamo, Marian Ștefan.

Tauron MKS Dabrowa Gornicza este o prezență obișnuită în fazele superioare ale competițiilor interne din Polonia. În 2012 și în 2013 a câștigat Cupa și s-a clasat de fiecare dată pe podium, locul doi, respectiv trei. Antrenată de argentinianul Juan Manuel Serramalera, echipa are în componență internaționale poloneze, dar și patru jucătoare străine. Între acestea, și belarusa Jekaterina Zakrevskaya, care a jucat la Tomis Constanța și Știința Bacău.

În meciul de miercuri, Dinamo va înscrie pe foaie următoarele jucătoare: Milagros Collar, Ana Maria Ștefan, Veronica Marin, Alida Marcovici, Liana Badea, Loredana Filipaș, Luminița Trombițaș, Diana Cărbuneanu, Nicoleta Manu, Bogdana Anisova, Alice Kapelovies, Aneta Germanova. Antrenor: Branko Gajic.

CS Dinamo, 11 noiembrie 2014, ora 17:40

Program Competitional

26 februarie - 3 martie 2024

Handbal. EHF European League (etapa 3), marți 27 februarie, ora 19:45: CSM Constanța – Dinamo

Fotbal. SuperLiga România (etapa 28), marți 27 februarie, ora 18:00: Dinamo 1948 – Hermannstadt. Stadion Arcul de Triumf

Handbal. Liga Națională (etapa 19), joi 29 februarie, ora 18:00: Dinamo – Politehnica Timișoara. Sala Dinamo

Polo. Superliga (etapa 9, restanță), vineri 1 martie, ora 11:00: CSU Oradea – Dinamo

Fotbal. SuperLiga România (etapa 29), vineri 1 martie, ora 20:00: Poli Iași - Dinamo 1948

Volei masculin. Cupa României, turneul Final 4 (semifinală), sâmbătă 2 martie, ora 16:00: Dinamo – Steaua. Se joacă la Mioveni

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 20), sâmbătă 2 martie (ora 19:00): FC Argeș - Dinamo

Scrimă. Campionatul European de cadeți și juniori, 22-29 februarie, Napoli (Italia)

Tir. Campionatul European de seniori, 24 februarie – 3 martie, Gyor (Ungaria)

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

Bazinul olimpic acoperit va găzdui în weekendul 24-25.02.2024 o competiție de polo din cadrul Campionatului Național U15, motiv pentru care activitatea de agrement se va desfășura după următorul program:

Sâmbătă 24 februarie: 13:30 – 18:00

Duminică 25 februarie: 12:00 – 19:00

Online Guests

We have 253 guests online