Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Volei feminin Volei feminin. Trei puncte clare, cu CSU Galati, in etapa a 6-a

Volei feminin. Trei puncte clare, cu CSU Galati, in etapa a 6-a

Divizia A1, etapa 6: Dinamo – CSU Galați 3-0 (25-14, 25-14, 25-22)

Aparare_cu_TGMVoleibalistele de la Dinamo au încheiat turul de forță din ultima săptămână cu o victorie clară, care le aduce încă trei puncte în clasamentul Diviziei A1. În șapte zile, jucătoarele antrenate de Branko Gajic au susținut patru meciuri, trei în campionat și unu în Cupa României.

Dinamo s-a impus fără probleme în meciul disputat sâmbătă pe teren propriu cu CSU Galați. Cu formula standard, Marcovici și Mathews (centri), Jovanovic și Medic (secunzi), Boscacci (fals), Bezerra (coordonator) – Ana Maria Ștefan (libero), Dinamo a dominat clar primele două seturi, pe care le-a încheiat la distanță mare de adversare. În setul trei, pe fondul schimbărilor făcute de antrenor, care le-a introdus în teren și pe jucătoarele mai tinere, jocul a fost mai echilibrat, dar fără a se pune vreun moment problema câștigătoarei.

Dinamo are 12 puncte din șase etape, iar în runda următoare va juca în deplasare, la SCMU Craiova.

Imediat după jocul fetelor, în Sala Dinamo s-a desfășurat partida dintre echipele masculine Dinamo și CTF Mihai I, contând pentru etapa a 4-a a Diviziei A2. Jucătorii alb-roșii, antrenați de Daniel Rădulescu, au câștigat fără probleme, scor 3-0. În etapa următoare, Dinamo va juca în deplasare la Suceava.

CS Dinamo, 06 noiembrie 2016

Program Competitional

Săptămâna 20-26 mai 

Fotbal. SuperLiga Romania, baraj (meci tur), luni 20 mai, ora 20:00: Dinamo 1948 – Csikszereda M. Ciuc. Arena Națională

Fotbal. Liga 3, baraj pentru promovare L2 (turul 1). Miercuri 22 mai, ora 18:00: AFC Dunărea Călărași – CS Dinamo. Sâmbătă 25 mai, ora 18:00: CS Dinamo – AFC Dunărea Călărași. Stadion Dinamo

Handbal. EHF European League – EHF Finals Men, 25-26 mai, Hamburg. Sâmbătă 25 mai, ora 16:00 (ora României): SG Flensburg (Germania) – Dinamo. Duminică, 26 mai: finalele (ora 16:00 și ora 19:00)

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

IA ATITUDINE

2_InfoCons

Vizitatori online

Avem 346 vizitatori online