Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Volei masculin Volei masculin. Meci de gală la Alexandria, in Supercupa României

Volei masculin. Meci de gală la Alexandria, in Supercupa României

Supercupa României: Arcada Galați - Dinamo 3-2 (25-17, 19-25, 26-24, 24-26, 16-14)

VM_Supercupa__Din__vs_Gl__41Supercupa României la volei masculin, meciul care opune deținătoarele celor două trofee interne, campionatul și Cupa, a avut loc miercuri la Alexandria. După un joc extrem de disputat și spectaculos, decis în maximum de seturi (și la limită), Dinamo a cedat în fața campioanei cu 2-3.

Băieții de la Dinamo au fost actori (deseori in rol principal) in unul dintre cele mai frumoase meciuri de volei din ultimii ani. S-a jucat intens, cu sufletul (de ambele părți) și a rezultat o partida de gală.

Primele două seturi au fost parcă de încălzire, fiecare echipă câștigând clar câte un parțial. Din setul trei s-a jucat într-o notă de echilibru totală. Pepic și Cuk au fost principalii tunari de la Dinamo – bine puși în evidență de Despotovski, în timp ce Galațiul a răspuns cu Bissette, Klapwijk și Bala.

În setul 3 (câștigat de Arcada), Dinamo a avut 24-23, cu o minge de set, anulată însă de gălățeni. În ultimul set, cel scurt, Dinamo a revenit de la 10-14 la 14-14, anulând patru mingi de meci. Galațiul a avut o banca mai lungă, dar băieții antrenați de Daniel Rădulescu au compensat prin dăruire.

Dinamo a început în formula Mihalcea, Leite (centri), Cuk și Munoz (secunzi), Pepic (fals), Despotovski (coordonator) – Ivanov (libero). De la jumătatea primului set, în locul lui Munoz a intrat Maia Gomes, în noua formulă fiind parcurs aproape tot meciul. Au mai fost făcute câteva schimbări tactice cu Ionescu și cu Mărieș. Pe bancă s-au mai aflat Ionuț Manda și Codrin Mocanu.

Pentru Dinamo au punctat Pepic 19p, Cuk 17p, Maia Gomes 12p, Leite 11 p, Mihalcea 6p, Despotovski 2, Munoz 1.

Pentru Dinamo urmează un nou meci dificil, de data aceasta în campionat, sâmbătă, pe teren propriu (ora 17:00) cu ACS Volei Municipal Zalău (locul 2 în Divizia A1).

Foto: Mihai Neacșu - csdinamo

CS Dinamo, 24 octombrie 2019

NOU! Hidrokinetoterapie

ANUNTURI AGREMENT

• Având în vedere măsurile dispuse de autorități în contextul epidemiologic actual, începând cu data de 16 martie a.c., Bazinul de înot Anatolie Grințescu – Dinamo se închide pe toată durata existenței stării de urgență.

• În contextul general al măsurilor luate pentru stoparea răspândirii noului COVID-19 (coronavirus), CS Dinamo a decis suspendarea activităților desfășurate la sala de fitness. Redeschiderea acesteia va fi condiționată de modul în care va evolua situația.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Informatii BREXIT

banner-brexit-300x140

Agrement Fitness

Agrement Natație

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 278 vizitatori online