Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Volei masculin Volei masculin. Cu lotul decimat de viroze, Dinamo a solicitat oficial amânarea meciului de mâine din etapa a 14-a a Diviziei A1, însă Arcada Galați a refuzat

Volei masculin. Cu lotul decimat de viroze, Dinamo a solicitat oficial amânarea meciului de mâine din etapa a 14-a a Diviziei A1, însă Arcada Galați a refuzat

Supercupa__Din__vs_Gl__01Sezonul virozelor respiratorii a făcut ravagii în cadrul lotului echipei masculine de volei Dinamo, astfel că trupa ”alb-roșie” s-a trezit cu lotul decimat înaintea partidelor importante din această săptămână, cu Arcada Galați (miercuri, 5 februarie) și SCMU Craiova (sâmbătă, 8 februarie).

Nu mai puțin de 7 jucători au ajuns în ultimele zile la spital. ”Problemele au început să apară încă de la sfârșitul săptămânii trecute, de la meciul cu Știința Explorări Baia Mare. Pe Cuk nu l-am putut folosi deloc atunci, iar Filip Despotovski a fost nevoit să iasă de pe teren încă din primul set. La Cuk s-a confirmat virusul gripal de tip A”, spune managerul echipei, Eduard Chermeș.

În zilele care au urmat, încă cinci jucători, în afara celor doi, au acuzat probleme, fiind diagnosticați cu probleme respiratorii severe. ”Aproape toți au făcut temperatură și au acuzat stări de moleșeală, specifice simptomatogiei. Au fost consultați de medici specialiști, care le-au recomandat repaus, spre binele lor, dar și al celor din jur. Nu este indicat să facă efort”, precizează Eduard Chermeș.

Confruntat cu o astfel de situație – mai mult de jumătate de echipă afectată -, CS Dinamo a solicitat Federației Române de Volei și celor două echipe cu care urma să se întâlnească în această săptămână amânarea jocurilor. ”La solicitare am atașat analizele medicale, cu diagnosticul fiecăruia și recomandarea medicilor. La Craiova, am găsit imediat înțelegere, selecționerul echipei naționale, Dănuț Pascu, fiind de acord cu amânarea partidei. Din păcate, nu am găsit înțelegere și la Galați, care a refuzat solicitarea. Cum federația nu are în regulament prevăzută o astfel de situație, deși comitetul executiv poate lua decizii în cazuri speciale, am fost nevoiți să urcăm jucătorii în autocar pentru a face deplasarea la Galați. Evident, nu toți au putut face deplasarea! Considerăm că nu este în spiritul fair-playului ce s-a întâmplat și nici nu este în folosul voleiului. Galațiul a considerat că astfel își face meciul mai ușor”, mai precizează Eduard Chermeș.

Meciul dintre Arcada Galați și Dinamo este derbyul dintre locurile 1 și 2 din clasamentul la zi al Diviziei A1.

Partida cu SCMU Craiova a fost amânat pentru marțea următoare, 11 februarie.

CS Dinamo, 4 februarie 2020

NOU! Hidrokinetoterapie

ANUNTURI AGREMENT

• PROGRAM BAZINUL ÎN AER LIBER DINAMO, SĂPTĂMÂNA 06 - 12.07.2020

LUNI-VINERI

09:00 - 13:30 - INIȚIERE

14:00 - 16:30 - AGREMENT (culoarele 1-8)

17:00 - 20:30 - AGREMENT (culoarele 1-4)

17:00 - 20:30 - INIȚIERE (culoarele 5-8)

SÂMBĂTĂ - DUMINICĂ

08:00 - 11:30 - AGREMENT

12:00 - 15:30 - AGREMENT

16:00 - 19:30 - AGREMENT

Accesul se face prin sistemul de programare telefonică, astfel:

De luni până vineri între orele 13:00 - 21:00

Sâmbăta și duminica între orele 08:00 - 20:00.

Pentru toate informațiile despre accesul în bazinele de înot Dinamo, accesați linkul următor: 

http://www.csdinamo.eu/agrement-natatie

Informatii BREXIT

banner-brexit-300x140

Agrement Fitness

Agrement Natație

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 347 vizitatori online