Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Volei masculin Volei masculin. Cu lotul decimat de viroze, Dinamo a solicitat oficial amânarea meciului de mâine din etapa a 14-a a Diviziei A1, însă Arcada Galați a refuzat

Volei masculin. Cu lotul decimat de viroze, Dinamo a solicitat oficial amânarea meciului de mâine din etapa a 14-a a Diviziei A1, însă Arcada Galați a refuzat

Supercupa__Din__vs_Gl__01Sezonul virozelor respiratorii a făcut ravagii în cadrul lotului echipei masculine de volei Dinamo, astfel că trupa ”alb-roșie” s-a trezit cu lotul decimat înaintea partidelor importante din această săptămână, cu Arcada Galați (miercuri, 5 februarie) și SCMU Craiova (sâmbătă, 8 februarie).

Nu mai puțin de 7 jucători au ajuns în ultimele zile la spital. ”Problemele au început să apară încă de la sfârșitul săptămânii trecute, de la meciul cu Știința Explorări Baia Mare. Pe Cuk nu l-am putut folosi deloc atunci, iar Filip Despotovski a fost nevoit să iasă de pe teren încă din primul set. La Cuk s-a confirmat virusul gripal de tip A”, spune managerul echipei, Eduard Chermeș.

În zilele care au urmat, încă cinci jucători, în afara celor doi, au acuzat probleme, fiind diagnosticați cu probleme respiratorii severe. ”Aproape toți au făcut temperatură și au acuzat stări de moleșeală, specifice simptomatogiei. Au fost consultați de medici specialiști, care le-au recomandat repaus, spre binele lor, dar și al celor din jur. Nu este indicat să facă efort”, precizează Eduard Chermeș.

Confruntat cu o astfel de situație – mai mult de jumătate de echipă afectată -, CS Dinamo a solicitat Federației Române de Volei și celor două echipe cu care urma să se întâlnească în această săptămână amânarea jocurilor. ”La solicitare am atașat analizele medicale, cu diagnosticul fiecăruia și recomandarea medicilor. La Craiova, am găsit imediat înțelegere, selecționerul echipei naționale, Dănuț Pascu, fiind de acord cu amânarea partidei. Din păcate, nu am găsit înțelegere și la Galați, care a refuzat solicitarea. Cum federația nu are în regulament prevăzută o astfel de situație, deși comitetul executiv poate lua decizii în cazuri speciale, am fost nevoiți să urcăm jucătorii în autocar pentru a face deplasarea la Galați. Evident, nu toți au putut face deplasarea! Considerăm că nu este în spiritul fair-playului ce s-a întâmplat și nici nu este în folosul voleiului. Galațiul a considerat că astfel își face meciul mai ușor”, mai precizează Eduard Chermeș.

Meciul dintre Arcada Galați și Dinamo este derbyul dintre locurile 1 și 2 din clasamentul la zi al Diviziei A1.

Partida cu SCMU Craiova a fost amânat pentru marțea următoare, 11 februarie.

CS Dinamo, 4 februarie 2020

NOU! Hidrokinetoterapie

ANUNTURI AGREMENT

• Având în vedere măsurile dispuse de autorități în contextul epidemiologic actual, începând cu data de 16 martie a.c., Bazinul de înot Anatolie Grințescu – Dinamo se închide pe toată durata existenței stării de urgență.

• În contextul general al măsurilor luate pentru stoparea răspândirii noului COVID-19 (coronavirus), CS Dinamo a decis suspendarea activităților desfășurate la sala de fitness. Redeschiderea acesteia va fi condiționată de modul în care va evolua situația.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Informatii BREXIT

banner-brexit-300x140

Agrement Fitness

Agrement Natație

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Online Guests

We have 491 guests online