Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Volei masculin Volei masculin. Dinamo a câștigat turneul de la Galați

Volei masculin. Dinamo a câștigat turneul de la Galați

Un articol de Alexandru Enciu (foto – Mihai Neacșu)

VB__01.jpgMedaliată cu bronz ediția trecută de campionat, echipa masculină de volei Dinamo București își pregătește cu atenție pașii pentru noul sezon al Diviziei A1. Până la debutul oficial al competiției, programat pe 11 octombrie, roș-albii au susținut două turnee de pregătire. Cel mai recent a fost cel de la Galați (12-14 septembrie), unde Dinamo a încheiat patrulaterul pe primul loc, cu trei victorii din tot atâtea meciuri. Elevii antrenorului Daniel Rădulescu au obținut următoarele rezultate: 3-0 cu CSM București, 3-1 cu Steaua și 3-1 cu CS Arcada Galați.


Foto: cei patru jucători străini cu care roș-albii atacă noul sezon (de la stânga la dreapta) - Srdjan Pantelic, Milos Antonic, Dimitar Ivanov și Hiroshi Centelles.


 

Trei dintre jucătorii dinamoviști și-au găsit loc între remarcații turneului: Dimitar Ivanov – MVP, Marius Șoloc – cel mai bun centru, Horoshi Centelles – cel mai bun ”fals”. Dinamo a început meciurile în următoarea formulă: Milos Antonic (ridicător), Hiroshi Centelles (fals), Bogdan Mureșan și Marius Șoloc (centri), Dimitar Ivanov și Ionuț Harbuz (secunzi) – Srdjan Pantelic (libero). ”A fost un turneu bun, în care ne-am putut verifica potențialul pentru etapa de pregătire în care ne aflăm. Se anunță un campionat echilibrat, cu mulți adversari puternici, astfel că trebuie să fim pregăti pentru o luptă de uzură”, a declarat antrenorul principal al echipei dinamoviste, Daniel Rădulescu.

La primul turneu amical de pregătire, disputat la Zalău (5-7 septembrie), Dinamo s-a clasat pe locul doi, singura înfrângere suferită fiind cea în fața echipei gazdă, scor 1-3. În celelalte două jocuri, roș-albii au încheiat de fiecare dată câștigători, 3-2 cu Șimleul Silvaniei și 3-0 cu Caransebeș. La finele acestei săptămâni, Dinamo va participa la un nou turneu de pregătire, la Craiova, alături de echipa gazdă, Caransebeș și Steaua.

Dan Drăgușin (team manager Dinamo): ”Lotul pentru noul sezon este structurat destul de bine. Dar atunci când se schimbă 70 la sută din echipă este nevoie de o perioadă pentru perfecționarea relațiilor, atât de joc, cât și interumane, între jucători și stafful tehnic. Ceea ce mă bucură este faptul că toți componenții echipei dau dovadă de mare caracter și sunt dornici de performanță. Este o atmosferă frumoasă, de mare angajament la fiecare antrenament și nu a fost ratată nicio ședință de pregătire, nici măcar cele de la început. În ce privește stadiul actual, suntem în plină perioadă precompetițională. Lucrurile evoluează bine din punct de vedere relațional, drept dovadă și rezultatele obținute la cele două turnee de pregătire. Pretențiile staffului sunt însă mult mai mari, pentru că anul acesta avem ca obiectiv finala campionatului, cu o abordare curajoasă, de a câștiga titlul”.

În prima etapă a campionat (11 octombrie), Dinamo va juca pe teren propriu cu VCM LPS Piatra Neamț. 

CS Dinamo, 15 septembrie 2014, ora 19:50

 

Program Competitional

26 februarie - 3 martie 2024

Handbal. EHF European League (etapa 3), marți 27 februarie, ora 19:45: CSM Constanța – Dinamo

Fotbal. SuperLiga România (etapa 28), marți 27 februarie, ora 18:00: Dinamo 1948 – Hermannstadt. Stadion Arcul de Triumf

Handbal. Liga Națională (etapa 19), joi 29 februarie, ora 18:00: Dinamo – Politehnica Timișoara. Sala Dinamo

Polo. Superliga (etapa 9, restanță), vineri 1 martie, ora 11:00: CSU Oradea – Dinamo

Fotbal. SuperLiga România (etapa 29), vineri 1 martie, ora 20:00: Poli Iași - Dinamo 1948

Volei masculin. Cupa României, turneul Final 4 (semifinală), sâmbătă 2 martie, ora 16:00: Dinamo – Steaua. Se joacă la Mioveni

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 20), sâmbătă 2 martie (ora 19:00): FC Argeș - Dinamo

Scrimă. Campionatul European de cadeți și juniori, 22-29 februarie, Napoli (Italia)

Tir. Campionatul European de seniori, 24 februarie – 3 martie, Gyor (Ungaria)

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

Bazinul olimpic acoperit va găzdui în weekendul 24-25.02.2024 o competiție de polo din cadrul Campionatului Național U15, motiv pentru care activitatea de agrement se va desfășura după următorul program:

Sâmbătă 24 februarie: 13:30 – 18:00

Duminică 25 februarie: 12:00 – 19:00

Vizitatori online

Avem 267 vizitatori online