Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Volei masculin Volei masculin. Dinamo a câștigat turneul de la Galați

Volei masculin. Dinamo a câștigat turneul de la Galați

Un articol de Alexandru Enciu (foto – Mihai Neacșu)

VB__01.jpgMedaliată cu bronz ediția trecută de campionat, echipa masculină de volei Dinamo București își pregătește cu atenție pașii pentru noul sezon al Diviziei A1. Până la debutul oficial al competiției, programat pe 11 octombrie, roș-albii au susținut două turnee de pregătire. Cel mai recent a fost cel de la Galați (12-14 septembrie), unde Dinamo a încheiat patrulaterul pe primul loc, cu trei victorii din tot atâtea meciuri. Elevii antrenorului Daniel Rădulescu au obținut următoarele rezultate: 3-0 cu CSM București, 3-1 cu Steaua și 3-1 cu CS Arcada Galați.


Foto: cei patru jucători străini cu care roș-albii atacă noul sezon (de la stânga la dreapta) - Srdjan Pantelic, Milos Antonic, Dimitar Ivanov și Hiroshi Centelles.


 

Trei dintre jucătorii dinamoviști și-au găsit loc între remarcații turneului: Dimitar Ivanov – MVP, Marius Șoloc – cel mai bun centru, Horoshi Centelles – cel mai bun ”fals”. Dinamo a început meciurile în următoarea formulă: Milos Antonic (ridicător), Hiroshi Centelles (fals), Bogdan Mureșan și Marius Șoloc (centri), Dimitar Ivanov și Ionuț Harbuz (secunzi) – Srdjan Pantelic (libero). ”A fost un turneu bun, în care ne-am putut verifica potențialul pentru etapa de pregătire în care ne aflăm. Se anunță un campionat echilibrat, cu mulți adversari puternici, astfel că trebuie să fim pregăti pentru o luptă de uzură”, a declarat antrenorul principal al echipei dinamoviste, Daniel Rădulescu.

La primul turneu amical de pregătire, disputat la Zalău (5-7 septembrie), Dinamo s-a clasat pe locul doi, singura înfrângere suferită fiind cea în fața echipei gazdă, scor 1-3. În celelalte două jocuri, roș-albii au încheiat de fiecare dată câștigători, 3-2 cu Șimleul Silvaniei și 3-0 cu Caransebeș. La finele acestei săptămâni, Dinamo va participa la un nou turneu de pregătire, la Craiova, alături de echipa gazdă, Caransebeș și Steaua.

Dan Drăgușin (team manager Dinamo): ”Lotul pentru noul sezon este structurat destul de bine. Dar atunci când se schimbă 70 la sută din echipă este nevoie de o perioadă pentru perfecționarea relațiilor, atât de joc, cât și interumane, între jucători și stafful tehnic. Ceea ce mă bucură este faptul că toți componenții echipei dau dovadă de mare caracter și sunt dornici de performanță. Este o atmosferă frumoasă, de mare angajament la fiecare antrenament și nu a fost ratată nicio ședință de pregătire, nici măcar cele de la început. În ce privește stadiul actual, suntem în plină perioadă precompetițională. Lucrurile evoluează bine din punct de vedere relațional, drept dovadă și rezultatele obținute la cele două turnee de pregătire. Pretențiile staffului sunt însă mult mai mari, pentru că anul acesta avem ca obiectiv finala campionatului, cu o abordare curajoasă, de a câștiga titlul”.

În prima etapă a campionat (11 octombrie), Dinamo va juca pe teren propriu cu VCM LPS Piatra Neamț. 

CS Dinamo, 15 septembrie 2014, ora 19:50

 

Program Competitional

Săptămâna 20-26 mai 

Fotbal. SuperLiga Romania, baraj (meci tur), luni 20 mai, ora 20:00: Dinamo 1948 – Csikszereda M. Ciuc. Arena Națională

Fotbal. Liga 3, baraj pentru promovare L2 (turul 1). Miercuri 22 mai, ora 18:00: AFC Dunărea Călărași – CS Dinamo. Sâmbătă 25 mai, ora 18:00: CS Dinamo – AFC Dunărea Călărași. Stadion Dinamo

Handbal. EHF European League – EHF Finals Men, 25-26 mai, Hamburg. Sâmbătă 25 mai, ora 16:00 (ora României): SG Flensburg (Germania) – Dinamo. Duminică, 26 mai: finalele (ora 16:00 și ora 19:00)

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

IA ATITUDINE

2_InfoCons

Online Guests

We have 305 guests online