Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Volei masculin Volei masculin – Divizia A1, play-off, faza a III-a, tur - meciul 1

Volei masculin – Divizia A1, play-off, faza a III-a, tur - meciul 1

Dinamo București - CS Unirea Dej: 3-2 (25-27, 25-22, 25-21, 22-25, 15-13)
Vb_01finala_micaMiercuri, 4 aprilie, în sala Extreme din Capitală, s-a disputat prima partidă din seria de 5 jocuri ale finalei pentru locurile 3-4, dintre Dinamo București și Unirea Dej.
În ciuda aparențelor, disputa se anunța a fi foarte aprigă dacă ne gândim la șansa nesperată a Dejului de a se bate pentru un loc pe podium după ce au terminat abia pe locul 5 etapele de campionat, așa încât adversarii dinamoviștilor nu au venit la București resemnați, ci cu atitudinea luptătorului care nu are nimic de pierdut și își aruncă toate resursele în luptă pentru un rezultat cât mai bun.
Acest lucru s-a văzut încă din primul set care a fost ca un duș rece pentru dinamoviști. După acest set în care băieții noștri nu au evoluat la nivelul așteptărilor, surprinși fiind – probabil – de replica neașteptat de bună a dejenilor, a urmat un set secund care a marcat o revenire a dinamoviștilor pe fondul torpilelor reușite de Paul și al loviturilor înșelătoare ale lui Ivan Todorovic. Jocul băieților noștri a fost impulsionat și de intrarea, chiar dacă pentru scurt timp, a lui Roman.

În cel de-al treilea set, condus mai mult de Dinamo, jucătorii din Dej au speculat orice relaxare a bucureștenilor care nu au reușit să se desprindă în niciun moment la mai mult de 3-4 puncte.
Nici în cel de-al 4-lea set Dinamo nu s-a putut desprinde de oaspeți care s-au ținut scai de băieții noștri, dând dovadă de foarte multă ambiție. Setul a fost adjudecat în urma unei faze controversate când, la scorul de 22-23, arbitrii au acordat un punct pentru Dej trimițând astfel meciul în tie-break.
În tie-break, dinamoviștii s-au mobilizat exemplar, reușind să conducă chiar și cu 8-3, însă au încheiat setul la limită și au obținut, astfel, prima victorie în fața ambițioșilor voleibaliști din Dej.
Cea de-a doua partidă dintre cele două formații se va desfășura joi, 5 aprilie, tot la sala Extreme, de la ora 1400 și sperăm într-o evoluție mult mai bună a dinamoviștilor care sunt, în mod evident, mult mai buni decât adversarii lor de la Unirea Dej.

Autorul articolului: Florin Nan. Foto: Mihai Neacșu - CS Dinamo, 4 aprilie, ora 2330

Program Competitional

Săptămâna 17-23 februarie 2020

Handbal. Liga Campionilor, barajul pentru optimile de finală (tur), 22 februarie, ora 18:30 (20:30 – la București): Sporting Lisabona – Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 17), 22 februarie, ora 12:00: Dinamo – CSM Câmpia Turzii. Sala Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 20), 22 februarie, ora 14:00: Dinamo – FC Argeș Pitești. Sala Dinamo

Polo. Campionatul Național feminin, turneul II, 21-23 februarie, Bazinul Floreasca

Atletism. Campionatul Național Under 20, 21-22 februarie, București

Judo. Campionatul Național U18, 21-23 februarie, Deva

Judo. Grand Prix Duesseldorf, 21-23 februarie, Germania

Karate. Transilvania Open, 21-22 februarie, Cluj-Napoca

Scrimă. Campionatul European de cadeți, 21 februarie – 3 martie, Croația

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 309 vizitatori online