Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Volei masculin Volei masculin – Divizia A1, play-off, faza a III-a, tur - meciul 1

Volei masculin – Divizia A1, play-off, faza a III-a, tur - meciul 1

Dinamo București - CS Unirea Dej: 3-2 (25-27, 25-22, 25-21, 22-25, 15-13)
Vb_01finala_micaMiercuri, 4 aprilie, în sala Extreme din Capitală, s-a disputat prima partidă din seria de 5 jocuri ale finalei pentru locurile 3-4, dintre Dinamo București și Unirea Dej.
În ciuda aparențelor, disputa se anunța a fi foarte aprigă dacă ne gândim la șansa nesperată a Dejului de a se bate pentru un loc pe podium după ce au terminat abia pe locul 5 etapele de campionat, așa încât adversarii dinamoviștilor nu au venit la București resemnați, ci cu atitudinea luptătorului care nu are nimic de pierdut și își aruncă toate resursele în luptă pentru un rezultat cât mai bun.
Acest lucru s-a văzut încă din primul set care a fost ca un duș rece pentru dinamoviști. După acest set în care băieții noștri nu au evoluat la nivelul așteptărilor, surprinși fiind – probabil – de replica neașteptat de bună a dejenilor, a urmat un set secund care a marcat o revenire a dinamoviștilor pe fondul torpilelor reușite de Paul și al loviturilor înșelătoare ale lui Ivan Todorovic. Jocul băieților noștri a fost impulsionat și de intrarea, chiar dacă pentru scurt timp, a lui Roman.

În cel de-al treilea set, condus mai mult de Dinamo, jucătorii din Dej au speculat orice relaxare a bucureștenilor care nu au reușit să se desprindă în niciun moment la mai mult de 3-4 puncte.
Nici în cel de-al 4-lea set Dinamo nu s-a putut desprinde de oaspeți care s-au ținut scai de băieții noștri, dând dovadă de foarte multă ambiție. Setul a fost adjudecat în urma unei faze controversate când, la scorul de 22-23, arbitrii au acordat un punct pentru Dej trimițând astfel meciul în tie-break.
În tie-break, dinamoviștii s-au mobilizat exemplar, reușind să conducă chiar și cu 8-3, însă au încheiat setul la limită și au obținut, astfel, prima victorie în fața ambițioșilor voleibaliști din Dej.
Cea de-a doua partidă dintre cele două formații se va desfășura joi, 5 aprilie, tot la sala Extreme, de la ora 1400 și sperăm într-o evoluție mult mai bună a dinamoviștilor care sunt, în mod evident, mult mai buni decât adversarii lor de la Unirea Dej.

Autorul articolului: Florin Nan. Foto: Mihai Neacșu - CS Dinamo, 4 aprilie, ora 2330

Program Competitional

23-29 ianuarie 2023

Baschet. LNBM Mozzart (etapa 18), sâmbătă, 28 ianuarie, ora 18:30: Dinamo – ABC Athletic Constanța. Sala Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 14), miercuri, 25 ianuarie, ora 19:00: FC Argeș - Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 15), duminică, 29 ianuarie, ora 15:00: Dinamo – CSM Târgoviște. Sala Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 14), sâmbătă, 28 ianuarie, ora 14:00: Știința București – Dinamo. Arena Romsilva Știința București

Polo. Cupa României la feminin (turneul II), 27-29 ianuarie, Bazinul Otopeni

Tir. Cupa Mondială de la Jakarta, 28 ianuarie (pușcă 10 m feminin), Indonezia

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Online Guests

We have 285 guests online