Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Volei masculin Volei masculin – Divizia A1, semifinale. Dinamo, în finala mică

Volei masculin – Divizia A1, semifinale. Dinamo, în finala mică

Un articol de Alexandru Enciu (foto – Mihai Neacșu)

Dinamo – Tomis Constanța 2-3 (25-21, 22-25, 18-25, 25-23, 12-15). Scor general 1-3

VB__1.jpgVoleibaliștii de la Dinamo au fost la un pas să împingă semifinala cu Tomis Constanța în meciul cinci, cel decisiv. După ce au câștigat fără drept de apel jocul de miercuri (scor 3-1), jucătorii antrenați de Daniel Rădulescu au dat și ziua următoare o replică puternică echipei care a jucat anul acesta semifinala Cupei CEV. În multe dintre momentele partidei de joi după-amiază, disputate în sala polivalentă din Complexul Ștefan cel Mare, cei care au dat tonul au fost jucătorii cotați înaintea semifinalei cu șansa a doua. După un joc frumos și echilibrat, Tomis s-a impus cu 3-2 și s-a calificat în finală cu scorul general 3-1.

Dinamo a intrat bine în meci. Cu Ontere revenit la cadența sa obișnuită, cu Brcic și Drăghici inspirați, roș-albii au câștigat primul set din avânt. Constănțenii au început să joace din ce în ce mai bine și, având în Rodriguez (campion european cu Spania) o extremă de marcă, și-au apropriat următoarele două seturi. Dinamo a revenit în setul 4, după ce a fost condusă și cu trei puncte aprope de final, și a împins meciul în ”decisiv”. În setul scurt, momentul psihologic s-a produs la 6-4 pentru Dinamo. Roș-albii au avut minge de 7-4, dar au ratat. Din inerție, s-a făcut 9-6 pentru Tomis, iar setul s-a închis la 12-15. Dinamo va juca pentru locul trei cu învinsa din cea de a doua semifinală, CSM U Craiova – Municipal Zalău.

Dan Drăgușin, managerul echipei de volei de la CS Dinamo: ”Băieții au jucat bine, cu ambiție. Sper să trecem cât mai repede peste această înfrângere, pentru că săptămâna viitoare sunt primele meciuri din finala mică. Avem capacitatea să ne mobilizăm pentru seria care urmează, iar băieții au dovedit acest lucru în meciurile cu Tomis Constamța. În finala mică plecăm cu handicap, pentru că vom juca primele două meciuri în deplasare. Avem însă tot ce ne trebuie să luăm medaliile de bronz, acesta fiind și obiectivul nostru”.

CS Dinamo, 03 aprilie 2014, ora 20:00

Program Competitional

Programul dinamoviștilor în săptămâna 27 mai - 2 iunie

FOTBAL. Superliga România, baraj menținere (retur) luni 27 mai, ora 19:00: Csikszereda Miercurea Ciuc - Dinamo 1948

HANDBAL. Liga Naționala (etapa 26), miercuri 29 mai, ora 17:30: Dinamo - CSM București. Sala Dinamo

FOTBAL. Liga 3, baraj promovare Liga 2 (turul 2), sâmbătă 1 iunie, ora 19:00: CS Afumați- CS Dinamo

RUGBY. Liga de Rugby Kaufland (etapa 6), vineri 31 mai, ora 17:00: Rapid - Dinamo. Stadion Olimpia

GIMNASTICĂ. Cupa Nadia Comăneci, 30 mai – 02 iunie, Onești

SCRIMĂ. Campionatul European de Tineret, 01-06 iunie, Antalya

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

IA ATITUDINE

2_InfoCons

Vizitatori online

Avem 133 vizitatori online