Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Volei masculin Volei masculin – Divizia A1, semifinale. Dinamo, în finala mică

Volei masculin – Divizia A1, semifinale. Dinamo, în finala mică

Un articol de Alexandru Enciu (foto – Mihai Neacșu)

Dinamo – Tomis Constanța 2-3 (25-21, 22-25, 18-25, 25-23, 12-15). Scor general 1-3

VB__1.jpgVoleibaliștii de la Dinamo au fost la un pas să împingă semifinala cu Tomis Constanța în meciul cinci, cel decisiv. După ce au câștigat fără drept de apel jocul de miercuri (scor 3-1), jucătorii antrenați de Daniel Rădulescu au dat și ziua următoare o replică puternică echipei care a jucat anul acesta semifinala Cupei CEV. În multe dintre momentele partidei de joi după-amiază, disputate în sala polivalentă din Complexul Ștefan cel Mare, cei care au dat tonul au fost jucătorii cotați înaintea semifinalei cu șansa a doua. După un joc frumos și echilibrat, Tomis s-a impus cu 3-2 și s-a calificat în finală cu scorul general 3-1.

Dinamo a intrat bine în meci. Cu Ontere revenit la cadența sa obișnuită, cu Brcic și Drăghici inspirați, roș-albii au câștigat primul set din avânt. Constănțenii au început să joace din ce în ce mai bine și, având în Rodriguez (campion european cu Spania) o extremă de marcă, și-au apropriat următoarele două seturi. Dinamo a revenit în setul 4, după ce a fost condusă și cu trei puncte aprope de final, și a împins meciul în ”decisiv”. În setul scurt, momentul psihologic s-a produs la 6-4 pentru Dinamo. Roș-albii au avut minge de 7-4, dar au ratat. Din inerție, s-a făcut 9-6 pentru Tomis, iar setul s-a închis la 12-15. Dinamo va juca pentru locul trei cu învinsa din cea de a doua semifinală, CSM U Craiova – Municipal Zalău.

Dan Drăgușin, managerul echipei de volei de la CS Dinamo: ”Băieții au jucat bine, cu ambiție. Sper să trecem cât mai repede peste această înfrângere, pentru că săptămâna viitoare sunt primele meciuri din finala mică. Avem capacitatea să ne mobilizăm pentru seria care urmează, iar băieții au dovedit acest lucru în meciurile cu Tomis Constamța. În finala mică plecăm cu handicap, pentru că vom juca primele două meciuri în deplasare. Avem însă tot ce ne trebuie să luăm medaliile de bronz, acesta fiind și obiectivul nostru”.

CS Dinamo, 03 aprilie 2014, ora 20:00

Program Competitional

6-12 februarie 2023

Handbal. Machineseeker EHF Champions League (etapa 11), 8 februarie, ora 21:45 (ora României): FC Porto – Dinamo

Handbal. Liga Națională (etapa 17), 10 februarie, ora 17:30: Dinamo – CSm Odorheiu Secuiesc. Sala Dinamo. În direct la ProArena

Polo. Campionatul Național feminin Suzuki (turneul 4), 10-12 februarie, București (Bazinul Steaua)

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 17), 11 februarie, ora 14:00: Dinamo – CSM Suceava. Sala Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 17), 11 februarie, ora 17:30: Dinamo – CSO Voluntari. Sala Dinamo

Atletism. Campionatul Național de probe combinate, 11-12 februarie, București

Judo. Campionatul Național U18, 10-12 februarie, Craiova

Scrimă. Cupa Mondială – Varșovia sabie masculin, 10-12 februarie, Polonia

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Online Guests

We have 237 guests online