Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Atletism

Atletism

Atletism - Maratonul Londrei

CD_02Duminică, 22 aprilie, s-a desfasurat maratonul de la Londra - concurs care se organizează anual începând din 1981 și de a cărui desfășurare se leagă numele multor glorii ale maratonului mondial.

Îi informăm pe cititorii websiteului nostru că, la ediția din acest an, a participat și maratonista dinamovistă de 42 de ani, Constantina Diță, care a reușit să ocupe un onorant loc 17. Secțiunea feminină a concursului a fost câștigată de kenyanca Mary Keytani care a trecut linia de sosire cu aproximativ 14 minute înaintea sportivei dinamoviste.

O felicităm pe Consantina pentru tenacitate și perseverența cu care participă la aceste curse deosebit de dificile și suntem convinși că atleta noastră nu și-a spus încă ultimul cuvânt în această disciplină sportivă.

Autorii articolului: Mihai Neacșu și Florin Nan. Foto: Mihai Neacșu – CS Dinamo, 23 aprilie, ora 2330

 

 
 
Atletism – Campionatul Național de aruncări

AtlVineri, 23 martie, la Stadionul de Atletism al Federației, s-a desfășurat Campionatul Național de aruncări.

Două sportive au fost în mod deosebit urmărite de presă și de către spectatorii prezenți, și anume Nicoleta Grasu, la disc, și Bianca Perie, la ciocan. Ambele sportive sunt calificate la Jocurile Olimpice de la Londra, și cu o valoare mult peste cea a adversarelor din acest concurs, atât Nicoleta cât și Bianca luptând în concursul național doar împotriva propriilor lor rezultate.

După cum ne-a mărturisit Nicoleta Grasu, s-a simțit foarte bine, a concurat relaxată și a câștigat acest concurs și titlul de campioană cu o aruncare de 60,58 m. Acest rezultat se încadrează în programul de pregătire stabilit de profesorul Costel Grasu.

Citeşte mai mult... [Atletism – Campionatul Național de aruncări]
 
 
Atletism - Cupa Europei la aruncări

Mihai_GrasuÎn perioada 17-18 martie, în localitatea Bar din Muntenegru, s-a desfășurat Cupa Europei la aruncări, competiție ce a reunit la startul ei crema sportivilor europeni la aceste discipline sportive. Dinamo a participat la această competiție cu trei sportivi.

Nicoleta Grasu a ocupat locul 6 cu o aruncare de 60.34 m. Nicoleta este la primul concurs outdoor din acest an, lipsindu-i și antrenamentele in aer liber, ceea ce s-a și văzut în concurs, ea având patru rateuri și o aruncare de 59.01 m în afara aruncării care i-a adus poziționarea finală. Îi dorim Nicoletei să ajungă cât mai repede la forma pe care și-o dorește și ne-o dorim cu toții, pentru că mai sunt doar patru luni până la Jocurile Olimpice de vară.

Pe locul I la disc feminin s-a clasat Muller Nadine din Germania, cu un rezultat de 68.89 m, iar pe locul doi sportiva din Rusia, Pishcalnikova Daria, cu o aruncare de 63.86 m. Locul III a fost ocupat de franțuzoaica  Robert-Michan Melina,cu o aruncare de 63.03m.

Citeşte mai mult... [Atletism - Cupa Europei la aruncări]
 
   
Atletism: Interviu cu antrenorul dinamovist Costel Grasu

Lotul de atletism se deplasează la Cupa Europei la aruncări lungi, Bar- Muntenegru, 17-18 martie

Costel_Grasu_01

Interviu realizat de George Vescan – CS Dinamo, 15 martie 2012


George Vescan: Domnule antrenor Costel Grasu, unde urmează să vă deplasați astăzi?

Costel Grasu: La Cupa Europei de aruncări lungi, care se ține în frumosul oraș Bar, așezat pe coasta Mării Adriatice, în statul Muntenegru.

G.V.: Este un concurs greu?

C.G.: Se poate spune că este mai greu decât Campionatul European, deoarece aici pot venii câte trei sportive din fiecare țară la fiecare probă. Rusia, Germania și alte țări puternice vin cu loturile complete. Va veni elita europei la aruncări lungi, cei mai buni profesioniști.

Citeşte mai mult... [Atletism: Interviu cu antrenorul dinamovist Costel Grasu]
 
 
Atletism – Campionatele Naționale de sală, seniori, 24-25 februarie 2012

A__03Sala de atletism din complexul Lia Manoliu a fost arhiplină vineri și sâmbătă, la Naționale, întreceri care stabilesc ierarhii valorice, stârnesc orgolii și generează o luptă aprigă, atât pentru titlurile naționale puse în joc, cât și pentru selecțiile la lotul național.

Una dintre cele mai așteptate probe a fost cea de triplu-salt, acolo unde știam că Marian Oprea va câștiga, însă nu știam cu ce rezultat. Marian a sărit destul de bine pentru etapa aceasta de pregatire, adică 16,97 m, dar pentru Campionatele Mondiale din Turcia, pentru Campionatele Europene dar mai ales pentru Jocurile Olimpice din iulie, ar trebui să înceapă să sară peste 17,30 m.

Citeşte mai mult... [Atletism – Campionatele Naționale de sală, seniori, 24-25 februarie 2012]
 
   

Pagina 21 din 22

<< Început < Anterior 21 22 Următor > Sfârşit >>

Program Competitional

15-21 august 2022

HANDBAL. Supercupa României Baucem la masculin, 18 august, ora 17:30: DINAMO – Steaua. Sala Polivalentă București

RUGBY. Liga Națională, play-off (etapa 2), 20 august: DINAMO – CSM Știința Baia Mare. Stadion Florea Dumitrache

ATLETISM. Campionatul European, 15-21 august, Munchen

CICLISM. Campionatul European elite, 15-20 august, Munchen

GIMNASTICĂ. Campionatul European, 15-21 august, Munchen

INOT. Campionatul European, 11-18 august, Roma

ANUNT

• În perioada 13-31 august, bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu Dinamo se va închide pentru lucrări de igienizare. În această perioadă, activitatea sportivă, de inițiere și de agrement se va desfășura în bazinul în aer liber din Complexul Sportiv Dinamo.

Agrement Tenis de Masa

Agrement Natație

Agrement Fitness

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Vizitatori online

Avem 375 vizitatori online