Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Gimnastică feminin GIMNASTICĂ. S-a stabilit echipa feminină pentru Europenele din Turcia! CS Dinamo are trei gimnaste în lot, în frunte cu Larisa Iordache!

GIMNASTICĂ. S-a stabilit echipa feminină pentru Europenele din Turcia! CS Dinamo are trei gimnaste în lot, în frunte cu Larisa Iordache!

Vineri, 11 decembrie, la Complexul Olimpic Sydney 2000 de la Izvorani a avut loc o ultimă verificare a loturilor feminine care vor participa săptămâna viitoare la Campionatele Europene de la Mersin (Turcia). În urma verificării a fost stabilită componența echipelor care vor reprezenta România în competiția continentală.

Așa cum era de așteptat, Larisa Iordache va fi liderul echipei de senioare, valoroasa noastră gimnastă având și azi o evoluție în creștere.

Surpriza lotului este sportiva noastră Daniela Trică (16 ani), cu a doua notă la bârnă. Ea și-a făcut loc în lot, alături de Antonia Duță (CS Dinamo), Silviana Sfiringu și Ioana Stănciulescu (ambele, Farul Constanța). Antrenorii Lăcrămioara și Cristian Moldovan (CS Dinamo) vor face parte din colectivul tehnic, alături de Liliana Cosma, Nicolae Forminte și Florin Cotuțiu.

Din lotul de junioare face parte din sportiva dinamovistă Ana Maria Turcu!

CS Dinamo, 11 decembrie 2020

Program Competitional

Săptămâna 22-28 februarie 2021

Handbal. EHF European League (etapa 9), 23 februarie, ora 19:45: USAM Nimes Gard (Franța) – Dinamo

Handbal. EHF European League (etapa 7, reprogramare), 26 februarie, ora 21:45: Sporting CP (Portugalia) – Dinamo

Volei masculin. Divizia A1, Turneul III (retur), grupa 4, 26-28 februarie, Sala Dinamo. Vineri, 26 februarie, ora 15:00: Dinamo – Arcada Galați. Sâmbătă, 27 februarie: Arcada Galați – U Cluj. Duminică, 28 februarie: Dinamo – U Cluj.

Atletism. Campionatul Național de sală U20, 27-28 februarie, București

Scrimă. Campionatul Național de spadă, 24-25 februarie, București

Agrement Tenis de Masa

Agrement Fitness

ANUNTURI AGREMENT

• O oră în plus la sala de fitness! Începând cu 11 februarie 2021, programul sălii de fitness (de luni până vineri) va fi extins cu încă o oră, astfel: 

Luni – vineri: 7:00 – 21:00

Sâmbătă: 8:00 – 20:00

Duminică: 8:00 – 18:00

Agrement Natație

NOU! Hidrokinetoterapie

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Vizitatori online

Avem 198 vizitatori online