Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Gimnastică feminin GIMNASTICĂ. S-a stabilit echipa feminină pentru Europenele din Turcia! CS Dinamo are trei gimnaste în lot, în frunte cu Larisa Iordache!

GIMNASTICĂ. S-a stabilit echipa feminină pentru Europenele din Turcia! CS Dinamo are trei gimnaste în lot, în frunte cu Larisa Iordache!

Vineri, 11 decembrie, la Complexul Olimpic Sydney 2000 de la Izvorani a avut loc o ultimă verificare a loturilor feminine care vor participa săptămâna viitoare la Campionatele Europene de la Mersin (Turcia). În urma verificării a fost stabilită componența echipelor care vor reprezenta România în competiția continentală.

Așa cum era de așteptat, Larisa Iordache va fi liderul echipei de senioare, valoroasa noastră gimnastă având și azi o evoluție în creștere.

Surpriza lotului este sportiva noastră Daniela Trică (16 ani), cu a doua notă la bârnă. Ea și-a făcut loc în lot, alături de Antonia Duță (CS Dinamo), Silviana Sfiringu și Ioana Stănciulescu (ambele, Farul Constanța). Antrenorii Lăcrămioara și Cristian Moldovan (CS Dinamo) vor face parte din colectivul tehnic, alături de Liliana Cosma, Nicolae Forminte și Florin Cotuțiu.

Din lotul de junioare face parte din sportiva dinamovistă Ana Maria Turcu!

CS Dinamo, 11 decembrie 2020

Program Competitional

Săptămâna 1-7 martie 2021

Volei masculin. Divizia A1, turneul 4 (retur), 12 martie, ora 15:00: Dinamo – SCMU Craiova. Sala CSU Știința București. În direct la TVR 3

Polo. Cupa României – masculin, 12-14 martie, București (Bazinul Ghencea)

Atletism. Campionatul Național U16 – finala, 13-14 martie, Bacău

Canotaj. Campionatul Național individual – ergometru, 13 martie, Târgu Mureș

Sambo. Cupa României – seniori, 12-14 martie, Izvorani

Agrement Tenis de Masa

Agrement Fitness

Agrement Natație

Hidrokinetoterapie

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Initiere/Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Online Guests

We have 354 guests online