Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Gimnastică feminin Gimnastica. Larisa Iordache, vedeta la Scoala Gimnaziala nr. 24

Gimnastica. Larisa Iordache, vedeta la Scoala Gimnaziala nr. 24

Larisa_Sc_24Medaliata mondială la gimnastică Larisa Iordache a avut parte miercuri de o festivitatea aparte. Sportiva legitimată la CS Dinamo a fost omagiată de zeci de copii la Școla Gimnazială nr. 24 din Capitală, acolo unde Larisa a învățat până în clasa a VI-a. Evenimentul a fost organizat de directoarea Școlii Gimnaziale nr. 24, prof. Adriana Mălureanu, și de prima antrenoare a Larisei, Mariana Câmpeanu.

La ora 9:00, sala de sport a Școlii Gimnaziale nr. 24 era deja plină de elevi, așezați în careu. La mijloc, gimnastele junioare de la secția CS Dinamo o așteptau pe Larisa pentru un mic demonstrativ. Medaliata cu bronz de la Glasgow, din proba individual compus, a sosit însoțită de mama sa și a ales tot intrarea elevilor, nu cea a profesorilor. "Mi-am adus aminte de momentele când veneam eu la școală și de aceea i-am spus mamei să nu intrăm prin față, pentru că m-aș simți ciudat", a declarat Larisa, care imediat ce a intrat în sală a fost înconjurată și îmbrățișată de fetițele de la gimnastică. Au urmat câteva discursuri, care cu greu s-au făcut auzite din vacarmul general, acordarea unor diplome și o demonstrație. La prezidiu s-a aflat și Răzvan Călugăreanu, inspector școlar la ISM București.

Larisa_Sc_Gimn_24_1328

Larisa a trăit intens fiecare clipă. "Pentru mine este de fiecare dată emoționant să mă întorc acolo unde am început școala, să mă întâlnesc cu doamna învățătoare. Îmi crește și inima când văd atât de multe fetițe care vin la gimnastică. Se spune că gimnastica îți fură copilăria, dar eu nu sunt de acord. Este o copilărie diferită, un pic mai dură, dar este frumoasă, pentru că vezi multe țări, întâlnești oameni deosebiți de la care ai ce învăța și poți să ajungi un om cizelat și educat din punct de vedere al omeniei, pentru că asta te învață sportul", a declarat Larisa.

La finele acestei săptămâni, Larisa va participa la ultimul concurs al anului, Grand Prix Yomo Cup 2015 la Verona (Italia). "Este un concurs demonstrație, ma voi bucura de această deplasare pentru că orice concurs mă ajută să-mi câștig încrederea în mine. Sper să fac o impresie bună, cum fac de obicei", a mai spus Larisa Iordache.

Vedeta gimnasticii românești a fost așteptată și cu o mini-expoziție de desen, multe teme fiind alese chiar din activitatea sportivă a Larisei. Un exemplu este cel de mai jos.

pictura_2

CS Dinamo, 19 noiembrie 2015

Program Competitional

Program competițional 9-15 decembrie 2019

Volei masculin. Cupa CEV, 16-imi de finală (meci tur), 11 decembrie, ora 17:00: Dinamo – Arkas Izmir (Turcia). Sala Dinamo

Handbal. Liga Națională (etapa 14), 12 decembrie, ora 18:00: CSM Vaslui – Dinamo

Handbal. Cupa României, sferturi de finală (manșă unică), 15 decembrie, ora 15:30: Dinamo - Potaissa Turda. Sala Dinamo

Baschet. Liga Națională (etapa 10), 14 decembrie, ora 18:30: BC CSU Sibiu – Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 10), 14 decembrie, ora 13:30: Dinamo – SCM Gloria Buzău. Sala Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 11), 14 decembrie: U NTT Data Cluj Napoca – Dinamo

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 309 vizitatori online