Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Gimnastică feminin Gimnastica. Larisa Iordache, vedeta la Scoala Gimnaziala nr. 24

Gimnastica. Larisa Iordache, vedeta la Scoala Gimnaziala nr. 24

Larisa_Sc_24Medaliata mondială la gimnastică Larisa Iordache a avut parte miercuri de o festivitatea aparte. Sportiva legitimată la CS Dinamo a fost omagiată de zeci de copii la Școla Gimnazială nr. 24 din Capitală, acolo unde Larisa a învățat până în clasa a VI-a. Evenimentul a fost organizat de directoarea Școlii Gimnaziale nr. 24, prof. Adriana Mălureanu, și de prima antrenoare a Larisei, Mariana Câmpeanu.

La ora 9:00, sala de sport a Școlii Gimnaziale nr. 24 era deja plină de elevi, așezați în careu. La mijloc, gimnastele junioare de la secția CS Dinamo o așteptau pe Larisa pentru un mic demonstrativ. Medaliata cu bronz de la Glasgow, din proba individual compus, a sosit însoțită de mama sa și a ales tot intrarea elevilor, nu cea a profesorilor. "Mi-am adus aminte de momentele când veneam eu la școală și de aceea i-am spus mamei să nu intrăm prin față, pentru că m-aș simți ciudat", a declarat Larisa, care imediat ce a intrat în sală a fost înconjurată și îmbrățișată de fetițele de la gimnastică. Au urmat câteva discursuri, care cu greu s-au făcut auzite din vacarmul general, acordarea unor diplome și o demonstrație. La prezidiu s-a aflat și Răzvan Călugăreanu, inspector școlar la ISM București.

Larisa_Sc_Gimn_24_1328

Larisa a trăit intens fiecare clipă. "Pentru mine este de fiecare dată emoționant să mă întorc acolo unde am început școala, să mă întâlnesc cu doamna învățătoare. Îmi crește și inima când văd atât de multe fetițe care vin la gimnastică. Se spune că gimnastica îți fură copilăria, dar eu nu sunt de acord. Este o copilărie diferită, un pic mai dură, dar este frumoasă, pentru că vezi multe țări, întâlnești oameni deosebiți de la care ai ce învăța și poți să ajungi un om cizelat și educat din punct de vedere al omeniei, pentru că asta te învață sportul", a declarat Larisa.

La finele acestei săptămâni, Larisa va participa la ultimul concurs al anului, Grand Prix Yomo Cup 2015 la Verona (Italia). "Este un concurs demonstrație, ma voi bucura de această deplasare pentru că orice concurs mă ajută să-mi câștig încrederea în mine. Sper să fac o impresie bună, cum fac de obicei", a mai spus Larisa Iordache.

Vedeta gimnasticii românești a fost așteptată și cu o mini-expoziție de desen, multe teme fiind alese chiar din activitatea sportivă a Larisei. Un exemplu este cel de mai jos.

pictura_2

CS Dinamo, 19 noiembrie 2015

Program Competitional

26 februarie - 3 martie 2024

Handbal. EHF European League (etapa 3), marți 27 februarie, ora 19:45: CSM Constanța – Dinamo

Fotbal. SuperLiga România (etapa 28), marți 27 februarie, ora 18:00: Dinamo 1948 – Hermannstadt. Stadion Arcul de Triumf

Handbal. Liga Națională (etapa 19), joi 29 februarie, ora 18:00: Dinamo – Politehnica Timișoara. Sala Dinamo

Polo. Superliga (etapa 9, restanță), vineri 1 martie, ora 11:00: CSU Oradea – Dinamo

Fotbal. SuperLiga România (etapa 29), vineri 1 martie, ora 20:00: Poli Iași - Dinamo 1948

Volei masculin. Cupa României, turneul Final 4 (semifinală), sâmbătă 2 martie, ora 16:00: Dinamo – Steaua. Se joacă la Mioveni

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 20), sâmbătă 2 martie (ora 19:00): FC Argeș - Dinamo

Scrimă. Campionatul European de cadeți și juniori, 22-29 februarie, Napoli (Italia)

Tir. Campionatul European de seniori, 24 februarie – 3 martie, Gyor (Ungaria)

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

Bazinul olimpic acoperit va găzdui în weekendul 24-25.02.2024 o competiție de polo din cadrul Campionatului Național U15, motiv pentru care activitatea de agrement se va desfășura după următorul program:

Sâmbătă 24 februarie: 13:30 – 18:00

Duminică 25 februarie: 12:00 – 19:00

Online Guests

We have 327 guests online