Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Gimnastică feminin Gimnastica. Larisa Iordache, vedeta la Scoala Gimnaziala nr. 24

Gimnastica. Larisa Iordache, vedeta la Scoala Gimnaziala nr. 24

Larisa_Sc_24Medaliata mondială la gimnastică Larisa Iordache a avut parte miercuri de o festivitatea aparte. Sportiva legitimată la CS Dinamo a fost omagiată de zeci de copii la Școla Gimnazială nr. 24 din Capitală, acolo unde Larisa a învățat până în clasa a VI-a. Evenimentul a fost organizat de directoarea Școlii Gimnaziale nr. 24, prof. Adriana Mălureanu, și de prima antrenoare a Larisei, Mariana Câmpeanu.

La ora 9:00, sala de sport a Școlii Gimnaziale nr. 24 era deja plină de elevi, așezați în careu. La mijloc, gimnastele junioare de la secția CS Dinamo o așteptau pe Larisa pentru un mic demonstrativ. Medaliata cu bronz de la Glasgow, din proba individual compus, a sosit însoțită de mama sa și a ales tot intrarea elevilor, nu cea a profesorilor. "Mi-am adus aminte de momentele când veneam eu la școală și de aceea i-am spus mamei să nu intrăm prin față, pentru că m-aș simți ciudat", a declarat Larisa, care imediat ce a intrat în sală a fost înconjurată și îmbrățișată de fetițele de la gimnastică. Au urmat câteva discursuri, care cu greu s-au făcut auzite din vacarmul general, acordarea unor diplome și o demonstrație. La prezidiu s-a aflat și Răzvan Călugăreanu, inspector școlar la ISM București.

Larisa_Sc_Gimn_24_1328

Larisa a trăit intens fiecare clipă. "Pentru mine este de fiecare dată emoționant să mă întorc acolo unde am început școala, să mă întâlnesc cu doamna învățătoare. Îmi crește și inima când văd atât de multe fetițe care vin la gimnastică. Se spune că gimnastica îți fură copilăria, dar eu nu sunt de acord. Este o copilărie diferită, un pic mai dură, dar este frumoasă, pentru că vezi multe țări, întâlnești oameni deosebiți de la care ai ce învăța și poți să ajungi un om cizelat și educat din punct de vedere al omeniei, pentru că asta te învață sportul", a declarat Larisa.

La finele acestei săptămâni, Larisa va participa la ultimul concurs al anului, Grand Prix Yomo Cup 2015 la Verona (Italia). "Este un concurs demonstrație, ma voi bucura de această deplasare pentru că orice concurs mă ajută să-mi câștig încrederea în mine. Sper să fac o impresie bună, cum fac de obicei", a mai spus Larisa Iordache.

Vedeta gimnasticii românești a fost așteptată și cu o mini-expoziție de desen, multe teme fiind alese chiar din activitatea sportivă a Larisei. Un exemplu este cel de mai jos.

pictura_2

CS Dinamo, 19 noiembrie 2015

NOU! Hidrokinetoterapie

ANUNTURI AGREMENT

 

Începând cu data de 21 iulie a.c., se va opri vânzarea abonamentelor pentru agrement la înot. Motivul: imposibilitatea de a onora un număr foarte mare de solicitări, în condițiile în care accesul în bazinul olimpic descoperit este restricționat la 56/28 de persoane. Măsura este una temporară, iar reluarea vânzării se va produce după epuizarea abonamentelor aflate în derulare.


• PROGRAM BAZINUL ÎN AER LIBER DINAMO, SĂPTĂMÂNA 20-26.07.2020

LUNI-VINERI

09:00 - 13:30 - INIȚIERE

14:00 - 16:30 - AGREMENT (culoarele 1-8)

17:00 - 20:30 - AGREMENT (culoarele 1-4)

17:00 - 20:30 - INIȚIERE (culoarele 5-8)

SÂMBĂTĂ - DUMINICĂ

08:00 - 10:30 - AGREMENT

11:00 - 13:30 - AGREMENT

14:00 - 16:30 - AGREMENT

17:00 - 19:30 - AGREMENT

Accesul se face NUMAI prin sistemul de programare, astfel:

1. Telefonic, la nr. 0743.145. 875

De luni până vineri între orele 13:00 - 21:00

Sâmbăta și duminica între orele 08:00 - 20:00

2. Direct la bazin: începând cu ora 13:00 în cursul săptămânii; începând cu ora 8:00 (sâmbătă și duminică)

Pentru toate informațiile despre accesul în bazinele de înot Dinamo, accesați linkul următor: 

http://www.csdinamo.eu/agrement-natatie

Declaratia pe propria răspundere pentru prevenirea și combaterea infecțiilor cu COVID-19 se poate descărca de aici: FORMULAR

Informatii BREXIT

banner-brexit-300x140

Agrement Fitness

Agrement Natație

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Online Guests

We have 304 guests online