Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Gimnastică masculin

Gimnastică masculin

Gimnastică. Andrei Muntean - locul 5 în finala europeană de la paralele

andrei.munteanCS Dinamo a fost reprezentată de doi sportivi la Campionatele Europene de gimnastică artistică de la Montpellier (Franța). Cea mai bună clasare i-a aparținut lui Andrei Muntean, locul 5 în finala de la paralele (nota 15.133). La feminin, Diana Bulimar s-a calificat doar în finala de la individual compus, unde a ocupat 10, cu 54.631 puncte. Liderul lotului feminin al României, Larisa Iordache, nu a participat la această ediție a Campionatelor Europene.

CS Dinamo, 19 aprilie 2015, ora 22:45

 
 
Gimnastică. Încă două medalii de bronz la Cupa Mondială de la Doha

Andrei_Muntean_MAG-PB-WCQAT2015Cea de a doua zi a finalelor din cadrul Cupei Mondiale de gimnastică de la Doha a adus încă două medalii pentru sportivii de la Dinamo București. După bronzul de la inele, Andrei Muntean a urcat vienri pe treapta a treia a podiumului și la paralele (15.550), el fiind întrecut de Oleg Stepko (Azerbaidjan, 15.750) și Jossimar Calvo (Columbia, 15.725). ”Sunt mulțumit de ceea ce am realizat la această competiție”, a fost mesajul lui Andrei pe contul său de facebook.


Andrei Muntean (primul din dreapta) se obișnuiește cu podiumul de premiere
Foto: dohagym.com 


 

Citeşte mai mult... [Gimnastică. Încă două medalii de bronz la Cupa Mondială de la Doha]
 
 
Gimnastică. Andrei Muntean: ”O finală și medalie la Europene”

CN_gim3.jpgAndrei Muntean, gimnastul numărul unu al țării, a împlinit astăzi 22 de ani. Aflat în pregătiri cu lotul național, campionul național de la individual compus din 2014 și-a stabilit obiectivele pentru acest an. ”Vreau o calificare într-o finală europeană la Montpellier și, de ce nu, o medalie. Apoi, să-mi fac exercițiile așa cum trebuie la Jocurile Europene de la Baku. În fine, vreau să fiu în cea mai bună formă la Mondialele de la finele lunii octombrie, unde se vor obține primele bilete pentru Jocurile Olimpice de la Rio”, a declarat Andrei Muntean pentru csdinamo.ro.


Foto: Andrei Muntean (centru) e obișnuit cu prezența pe cea mai înaltă treaptă


 

Citeşte mai mult... [Gimnastică. Andrei Muntean: ”O finală și medalie la Europene”]
 
   
Gimnastica -Campionatul National de maestri, avancronica

G_Copii__03După încă o editie a Jocurilor Olimpice , a XXX-a, gimnastica poate să spună că și-a facut datoria, așa cum se întâmplă, de fapt, de foarte multe generații de sportivi și de antrenori. Iar dacă la băieți generația lui Drăgulescu, Urzică, Suciu, a cam trecut, este greu să se mai nască o echipă care să vină de la un European cu 5 medalii din 8, așa cum se întâmpla cu naționala "Dinamo".

Flavius Koczi mai încearcă să se mențină în fruntea ierarhiei mondiale, iar mai tinerii Andrei Muntean și Andrei Ursache încă nu au confirmat.

La fete, chiar dacă sunt foarte tinere, noua generație putem spune că este deja consacrată. Atât Larisa Iordache, cât și Diana Bulimar, sunt cunoscute în lumea bună a gimnasticii mondiale, urmând să li se alăture alte fete talentate care să completeze echipa. De la Dinamo ar putea fi Paula Tudorache și Andra Stoica, dar mai sunt și alte tinere care bat la porțile afirmării.

O condiție ca gimnastica feminină să rămână în topul mondial ar fi ca, urgent, cei doi antrenori - prof. Octavian Belu și prof. Mariana Bitang - să porneasăc la treabă pentru că au demonstrat că știu ce spun și ce fac. Acești oameni fac ceea ce un întreg aparat administrativ românesc din domeniul sportului nu a reușit să facă în ultimii 21 de ani.

De marți până joi, 16-18 octombrie, la Onești, se desfășoară Campionatul național de maeștri, competiție care, pentru mulți tineri gimnaști, este o miză importantă, în timp ce, pentru cei consacrați, este doar o încălzire, o intrare în atmosfera de concurs. Pentru cei care bat la porțile afirmării, acest concurs poate fi o rampă de lansare. 

Autorul articolului și foto: Mihai Neacșu – CS Dinamo, 15 octombrie, ora 2030

 
 
Gimnastica – Campionatele europene, Montpellier 2012

Koczi__01Koczi - aur la sărituri!

Două medalii a obţinut echipa de gimnastică a României la Europenele din Franţa: una de bronz, cu echipa, şi una de aur, la sărituri, prin Flavius  Koczi. Rezultatul este bun şi dătător de speranţe pentru Jocurile Olimpice de la Londra, de care ne mai despart puţine zile.

La echipe, România a obtinut un punctaj de 261,319, fiind devansată de echipa Marii Britanii - ocupanta locului I cu 266,319 p - şi de  ocupanta locului II - Rusia - cu un punctaj de 265,535 p.

La individual, Flavius Koczi a câştigat medalia de aur cu un punctaj de 16.116 p, fiind urmat de Igor Radivilov din Ukraina, cu 16,066 p şi de rusul Denis Abliazin, ocupantul locului III cu 16,062 p.

La sfârşitul competiţiei, Flavius a declarat că se bucură foarte mult pentru această medalie, însă pentru Olimpiadă speră să facă o figură la fel de frumoasă şi la sol şi cal cu mânere, aparate la care pregăteşte nişte exerciţii foarte bune.

La 25 de ani, Flavius este clar liderul echipei şi al generaţiei sale, el obţinând medalii la toate ediţiile europenelor la care a participat. Către el se îndreaptă şi speranţele noastre pentru Londra.

Autorul articolului şi foto: Mihai Neacşu – CS Dinamo, 28 mai, ora 1100

 
   

Pagina 4 din 5

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 Următor > Sfârşit >>

Program Competitional

Săptămâna 27 ianuarie - 2 februarie 2020

Handbal. Liga Națională (etapa 15), 31 ianuarie, ora 18:25: Dinamo – CSM București. Sala Dinamo. Liga Națională (etapa 16), 3 februarie, ora 18:25: Dobrogea Sud – Dinamo.

Baschet. Liga Națională (etapa 16, grupa 1-6), 1 februarie, ora 20:30: CSM Csu Oradea – Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 16), 1 februarie, ora 13:30: Dinamo – CSDM Târgoviște. Sala Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 13), 1 februarie, ora 17:00: Dinamo – CS Știința Explorări Baia Mare. Sala Dinamo

Polo. Campionatul Național feminin, turneul I, 31 ianuarie – 2 februarie, Bazinul Floreeasca București

Judo. European Open feminin, 1-2 februarie, Ovidelas (Portugalia). European Open masculin, 1-2 februarie, Sofia (Bulgaria)

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 355 vizitatori online