Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Gimnastică masculin

Gimnastică masculin

Gimnastica masculin. Dinamo, campioana nationala pe echipe

CN_2015Cea de a 68-a ediție a Campionatelor Naționale de gimnastică artistică a debutat vineri la Sala Polivalentă din Capitală cu întrecerile masculine - echipe și individual compus. Prezentând o echipă valoroasă, CS Dinamo a cucerit titlul național pe echipe și a avut doi reprezentanți pe podiumul de premiere la individual compus: Andrei Muntean (argint) și Andrei Ursache (bronz).

Citeşte mai mult... [Gimnastica masculin. Dinamo, campioana nationala pe echipe]
 
 
Gimnastică. Andrei Muntean - locul 5 în finala europeană de la paralele

andrei.munteanCS Dinamo a fost reprezentată de doi sportivi la Campionatele Europene de gimnastică artistică de la Montpellier (Franța). Cea mai bună clasare i-a aparținut lui Andrei Muntean, locul 5 în finala de la paralele (nota 15.133). La feminin, Diana Bulimar s-a calificat doar în finala de la individual compus, unde a ocupat 10, cu 54.631 puncte. Liderul lotului feminin al României, Larisa Iordache, nu a participat la această ediție a Campionatelor Europene.

CS Dinamo, 19 aprilie 2015, ora 22:45

 
 
Gimnastică. Încă două medalii de bronz la Cupa Mondială de la Doha

Andrei_Muntean_MAG-PB-WCQAT2015Cea de a doua zi a finalelor din cadrul Cupei Mondiale de gimnastică de la Doha a adus încă două medalii pentru sportivii de la Dinamo București. După bronzul de la inele, Andrei Muntean a urcat vienri pe treapta a treia a podiumului și la paralele (15.550), el fiind întrecut de Oleg Stepko (Azerbaidjan, 15.750) și Jossimar Calvo (Columbia, 15.725). ”Sunt mulțumit de ceea ce am realizat la această competiție”, a fost mesajul lui Andrei pe contul său de facebook.


Andrei Muntean (primul din dreapta) se obișnuiește cu podiumul de premiere
Foto: dohagym.com 


 

Citeşte mai mult... [Gimnastică. Încă două medalii de bronz la Cupa Mondială de la Doha]
 
   
Gimnastică. Andrei Muntean: ”O finală și medalie la Europene”

CN_gim3.jpgAndrei Muntean, gimnastul numărul unu al țării, a împlinit astăzi 22 de ani. Aflat în pregătiri cu lotul național, campionul național de la individual compus din 2014 și-a stabilit obiectivele pentru acest an. ”Vreau o calificare într-o finală europeană la Montpellier și, de ce nu, o medalie. Apoi, să-mi fac exercițiile așa cum trebuie la Jocurile Europene de la Baku. În fine, vreau să fiu în cea mai bună formă la Mondialele de la finele lunii octombrie, unde se vor obține primele bilete pentru Jocurile Olimpice de la Rio”, a declarat Andrei Muntean pentru csdinamo.ro.


Foto: Andrei Muntean (centru) e obișnuit cu prezența pe cea mai înaltă treaptă


 

Citeşte mai mult... [Gimnastică. Andrei Muntean: ”O finală și medalie la Europene”]
 
 
Gimnastica -Campionatul National de maestri, avancronica

G_Copii__03După încă o editie a Jocurilor Olimpice , a XXX-a, gimnastica poate să spună că și-a facut datoria, așa cum se întâmplă, de fapt, de foarte multe generații de sportivi și de antrenori. Iar dacă la băieți generația lui Drăgulescu, Urzică, Suciu, a cam trecut, este greu să se mai nască o echipă care să vină de la un European cu 5 medalii din 8, așa cum se întâmpla cu naționala "Dinamo".

Flavius Koczi mai încearcă să se mențină în fruntea ierarhiei mondiale, iar mai tinerii Andrei Muntean și Andrei Ursache încă nu au confirmat.

La fete, chiar dacă sunt foarte tinere, noua generație putem spune că este deja consacrată. Atât Larisa Iordache, cât și Diana Bulimar, sunt cunoscute în lumea bună a gimnasticii mondiale, urmând să li se alăture alte fete talentate care să completeze echipa. De la Dinamo ar putea fi Paula Tudorache și Andra Stoica, dar mai sunt și alte tinere care bat la porțile afirmării.

O condiție ca gimnastica feminină să rămână în topul mondial ar fi ca, urgent, cei doi antrenori - prof. Octavian Belu și prof. Mariana Bitang - să porneasăc la treabă pentru că au demonstrat că știu ce spun și ce fac. Acești oameni fac ceea ce un întreg aparat administrativ românesc din domeniul sportului nu a reușit să facă în ultimii 21 de ani.

De marți până joi, 16-18 octombrie, la Onești, se desfășoară Campionatul național de maeștri, competiție care, pentru mulți tineri gimnaști, este o miză importantă, în timp ce, pentru cei consacrați, este doar o încălzire, o intrare în atmosfera de concurs. Pentru cei care bat la porțile afirmării, acest concurs poate fi o rampă de lansare. 

Autorul articolului și foto: Mihai Neacșu – CS Dinamo, 15 octombrie, ora 2030

 
   

Pagina 4 din 5

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 Următor > Sfârşit >>

Program Competitional

19-25 februarie 2024

Handbal. EHF European League, Grupa Principală IV (etapa 2), marți 20 februarie, ora 19:45: Dinamo – CSM Constanța. Sala Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 14, restanță), luni 19 februarie, ora 17:00: U Cluj – Dinamo

Handbal. Liga Națională (etapa 18), vineri 23 februarie, ora 17:30: CSU din Suceava – Dinamo

Fotbal. Superliga (etapa 27), vineri 23 februarie, ora 20:00: CFR Cluj - Dinamo 1948

Volei feminin. Cupa României (semifinală), sâmbătă 24 februarie, ora 19:00: Dinamo – Rapid. Se dispută la Mioveni

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 20), sâmbătă 24 februarie, ora 18:00: Dinamo – Rapid. Sala Dinamo

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

Bazinul olimpic acoperit va găzdui în weekendul 24-25.02.2024 o competiție de polo din cadrul Campionatului Național U15, motiv pentru care activitatea de agrement se va desfășura după următorul program:

Sâmbătă 24 februarie: 13:30 – 18:00

Duminică 25 februarie: 12:00 – 19:00

Vizitatori online

Avem 385 vizitatori online