Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Gimnastică masculin

Gimnastică masculin

Gimnastică. Încă două medalii de bronz la Cupa Mondială de la Doha

Andrei_Muntean_MAG-PB-WCQAT2015Cea de a doua zi a finalelor din cadrul Cupei Mondiale de gimnastică de la Doha a adus încă două medalii pentru sportivii de la Dinamo București. După bronzul de la inele, Andrei Muntean a urcat vienri pe treapta a treia a podiumului și la paralele (15.550), el fiind întrecut de Oleg Stepko (Azerbaidjan, 15.750) și Jossimar Calvo (Columbia, 15.725). ”Sunt mulțumit de ceea ce am realizat la această competiție”, a fost mesajul lui Andrei pe contul său de facebook.


Andrei Muntean (primul din dreapta) se obișnuiește cu podiumul de premiere
Foto: dohagym.com 


 

Citeşte mai mult... [Gimnastică. Încă două medalii de bronz la Cupa Mondială de la Doha]
 
 
Gimnastică. Andrei Muntean: ”O finală și medalie la Europene”

CN_gim3.jpgAndrei Muntean, gimnastul numărul unu al țării, a împlinit astăzi 22 de ani. Aflat în pregătiri cu lotul național, campionul național de la individual compus din 2014 și-a stabilit obiectivele pentru acest an. ”Vreau o calificare într-o finală europeană la Montpellier și, de ce nu, o medalie. Apoi, să-mi fac exercițiile așa cum trebuie la Jocurile Europene de la Baku. În fine, vreau să fiu în cea mai bună formă la Mondialele de la finele lunii octombrie, unde se vor obține primele bilete pentru Jocurile Olimpice de la Rio”, a declarat Andrei Muntean pentru csdinamo.ro.


Foto: Andrei Muntean (centru) e obișnuit cu prezența pe cea mai înaltă treaptă


 

Citeşte mai mult... [Gimnastică. Andrei Muntean: ”O finală și medalie la Europene”]
 
 
Gimnastica -Campionatul National de maestri, avancronica

G_Copii__03După încă o editie a Jocurilor Olimpice , a XXX-a, gimnastica poate să spună că și-a facut datoria, așa cum se întâmplă, de fapt, de foarte multe generații de sportivi și de antrenori. Iar dacă la băieți generația lui Drăgulescu, Urzică, Suciu, a cam trecut, este greu să se mai nască o echipă care să vină de la un European cu 5 medalii din 8, așa cum se întâmpla cu naționala "Dinamo".

Flavius Koczi mai încearcă să se mențină în fruntea ierarhiei mondiale, iar mai tinerii Andrei Muntean și Andrei Ursache încă nu au confirmat.

La fete, chiar dacă sunt foarte tinere, noua generație putem spune că este deja consacrată. Atât Larisa Iordache, cât și Diana Bulimar, sunt cunoscute în lumea bună a gimnasticii mondiale, urmând să li se alăture alte fete talentate care să completeze echipa. De la Dinamo ar putea fi Paula Tudorache și Andra Stoica, dar mai sunt și alte tinere care bat la porțile afirmării.

O condiție ca gimnastica feminină să rămână în topul mondial ar fi ca, urgent, cei doi antrenori - prof. Octavian Belu și prof. Mariana Bitang - să porneasăc la treabă pentru că au demonstrat că știu ce spun și ce fac. Acești oameni fac ceea ce un întreg aparat administrativ românesc din domeniul sportului nu a reușit să facă în ultimii 21 de ani.

De marți până joi, 16-18 octombrie, la Onești, se desfășoară Campionatul național de maeștri, competiție care, pentru mulți tineri gimnaști, este o miză importantă, în timp ce, pentru cei consacrați, este doar o încălzire, o intrare în atmosfera de concurs. Pentru cei care bat la porțile afirmării, acest concurs poate fi o rampă de lansare. 

Autorul articolului și foto: Mihai Neacșu – CS Dinamo, 15 octombrie, ora 2030

 
   
Gimnastica – Campionatele europene, Montpellier 2012

Koczi__01Koczi - aur la sărituri!

Două medalii a obţinut echipa de gimnastică a României la Europenele din Franţa: una de bronz, cu echipa, şi una de aur, la sărituri, prin Flavius  Koczi. Rezultatul este bun şi dătător de speranţe pentru Jocurile Olimpice de la Londra, de care ne mai despart puţine zile.

La echipe, România a obtinut un punctaj de 261,319, fiind devansată de echipa Marii Britanii - ocupanta locului I cu 266,319 p - şi de  ocupanta locului II - Rusia - cu un punctaj de 265,535 p.

La individual, Flavius Koczi a câştigat medalia de aur cu un punctaj de 16.116 p, fiind urmat de Igor Radivilov din Ukraina, cu 16,066 p şi de rusul Denis Abliazin, ocupantul locului III cu 16,062 p.

La sfârşitul competiţiei, Flavius a declarat că se bucură foarte mult pentru această medalie, însă pentru Olimpiadă speră să facă o figură la fel de frumoasă şi la sol şi cal cu mânere, aparate la care pregăteşte nişte exerciţii foarte bune.

La 25 de ani, Flavius este clar liderul echipei şi al generaţiei sale, el obţinând medalii la toate ediţiile europenelor la care a participat. Către el se îndreaptă şi speranţele noastre pentru Londra.

Autorul articolului şi foto: Mihai Neacşu – CS Dinamo, 28 mai, ora 1100

 
 
Gimnastică - competiţii internaţionale

Flavius Koczi – rezultate foarte bune la Memorialul Artur Gander şi la Cupa Elveţiei

Flavius_Kotzi_Săptămâna trecută gimnaştii nostri au participat la două competiţii în Elveţia. Miercuri 2 noiembrie s-a desfăşurat Memorialul Artur Gander sub patronajul autorităţilor din Regiunea Morges.

Dinamovistul Flavius Koczi, cu un punctaj de 60.100 a ocupat locul II în urma rusului Nikita Ignatiev care a însumat un număr de 60.200 puncte, şi l-a devansat pe germanul Fabian Hambuechen care a totalizat 60.050 puncte. Flavius a obtinut 15.150 puncte la sol, 14.600 puncte la cal cu mânere, 15,800 puncte la sărituri şi 14.555 puncte la paralele.

A urmat Cupa Elveţiei, un concurs tradiţional, cu participare şi premii importante, desfasurat la Zürich, în Hallenstadion. Acest concurs se desfăşoară pe echipe mixte: câte un gimnast şi o gimnastă. Anul acesta Koczi a făcut pereche cu Ana Porgras şi a ocupat locul IV, ca şi anul trecut când sportivul nostru a făcut pereche cu Sandra Isbaşa. Concursul a fost câştigat de perechea Giulia Steingrubert - Claudio Capelli. Perechea elvetiana a acumulat 29.850 puncte în finală şi 87.325 puncte la total. Pe locul II s-a clasat perechea germană Elisabeth Seits - Fabian Hambuschen cu 29.750 puncte în finală şi 86.150 puncte la total iar pe locul III perechea din Rusia Ana Demetyeva – Nikita Ignatiev care a obţinut 29.100 puncte în finală şi 87.100 puncte la total.

 
   

Mai multe articole..

Pagina 4 din 5

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 Următor > Sfârşit >>

Program Competitional

Program competițional 19-25 august 2019

Handbal. Supercupa României, 25 august, ora 14:30: Dinamo – Politehnica Timișoara. Sala Dumitru Popoescu Colibași – Brașov

Rugby. Cupa României (Grupa B – etapa 3), 24 august, ora 11:00: Dinamo – Steaua. Stadion Florea Dumitrache – Dinamo

Canotaj. Campionatele Mondiale de seniori, 25 august – 01 septembrie, Linz (Austria)

Kaiac-canoe. Campionatele Mondiale de seniori, 21-25 august, Szeged (Ungaria)

Judo. Campionatele Mondiale de seniori, 25 august – 01 septembrie, Japonia

ANUNTURI AGREMENT

• Începând cu data de 15 august a.c., Bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu – Dinamo va fi închis pentru lucrări de mentenanță. În perioada cât acesta va fi indisponibil, activitatea de inițiere și agrement se va desfășura în bazinul descoperit, conform orarului ce va fi stabilit săptămânal. Programul va fi afișat atât pe site-ul www.csdinamo.ro, cât și la avizierul bazinului descoperit.

• Bazinul descoperit din incinta Complexului Sportiv Dinamo s-a redeschis pentru public începând cu data de 15 iunie a.c. Programul bazinului descoperit:

luni-vineri:

09:00 - 13:00 inițiere; 13:00 - 21:00 agrement

sâmbătă și duminică:

08:00 - 20:00 agrement

ANUNȚ PRESELECTIE

Anunț de preselecție a membrilor Colegiului pentru Consultarea Asociațiilor și Fundațiilor. Accesează aici

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 404 vizitatori online