Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Natație

Natație

ÎNOT. Naționale. Dinamo – 14 medalii, Ionela Cozma – vedetă

Ionela_Cozma__07.jpgSportivii de la Dinamo (antrenoare, Carmen Radu) au obținut 14 medalii la Campionatele Naționale de înot (bazin de 50 m), competiție desfășurată la Bacău între 25 și 29 martie. Dintre aceste performanțe, nouă au reprezentat titluri naționale. Ionela Cozma (25 de ani) a fost din nou vedeta competiției la feminin, ea primind trofeul pentru cea mai bună performanță, conform tabelei internaționale de punctaj FINA (760 pct la 100 m liber – 57,04 sec). 

Citeşte mai mult... [ÎNOT. Naționale. Dinamo – 14 medalii, Ionela Cozma – vedetă]
 
 
Inot. Noul Bazin Olimpic Dinamo, deschis pentru agrement

bazin_2.jpgÎncepând de mâine - marți, 10 februarie - la ora 19:00, primii clienți pot avea acces în noul bazin olimpic de la Dinamo, pentru agrement! Intrarea la bazin:

- 30 de lei în timpul săptămânii (orele 19:00-22:00) 

- 45 de lei sâmbăta și duminica, între orele 8:00-22:00, cu mențiunea că accesul poate fi restricționat în weekend pe durata competițiilor sportive.

Cursurile de înot pentru copii cuprind 12 ședințe și costă 300 de lei, cu programare prealabilă. Mai multe detalii găsiți în secțiunea destinată activității de Agrement Natație a website-ului nostru

CS Dinamo, 09 februarie 2015, ora 23:00

 
 
Natație. Ionela Cozma, al șaptelea an nr. 1 la naționalele în bazin de 25 m

Un articol de Alexandru Enciu (foto – Mihai Neacșu)

IonelaIonela Cozma a fost din nou vedeta feminină a Campionatelor Naționale în bazin de 25 de metri, competiție desfășurată anul acesta la Hunedoara, în perioada 6-9 noiembrie. Sportiva de la CS Dinamo a primit, pe lângă medaliile cuvenite pentru cele șapte titluri naționale câștigate, și trofeul rezervat celei mai bune performanțe din competiția feminină. Rezultatul care i-a adus trofeul a fost cel de la 200 m liber, 1:59,56 (804 puncte).


Foto: Ionela Cozma este o adevărată colecționară de trofee


 

Citeşte mai mult... [Natație. Ionela Cozma, al șaptelea an nr. 1 la naționalele în bazin de 25 m]
 
   
Eveniment. A fost inaugurat Bazinul Olimpic Dinamo – Anatolie Grințescu

Bazin__01.jpgViceprim-ministrul pentru securitate naţională, ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea, a participat luni, 10 noiembrie a.c., la inaugurarea Bazinului Olimpic „Anatolie Grinţescu” din incinta bazei sportive a Clubului Dinamo Bucureşti. Cu această ocazie, vicepremierul Gabriel Oprea a declarat că alegerea Clubului Sportiv Dinamo pentru construcţia bazinului a fost motivată de faptul că acest club este un adevărat izvor de valori.


Foto: Viceprim-ministrul pentru securitate națională, Gabriel Oprea, ministrul Tineretului și Sportului, Gabriela Szabo, președintele CS Dinamo, Elisabeta Lipă, și primarul sectorului 2, Neculai Onțanu, au tăiat panglica de inaugurare


 

Citeşte mai mult... [Eveniment. A fost inaugurat Bazinul Olimpic Dinamo – Anatolie Grințescu]
 
 
Natație. La mulți ani, Carmen Bunaciu!

Carmen__01.jpgFamilia sportului dinamovist sărbătorește astăzi una dintre gloriile clubului din Șoseaua Ștefan cel Mare. Carmen Bunaciu, prima medaliată mondială a natației românești, a împlinit 53 de ani, prilej pentru a-i ura, alături de toți cei care i-au urmărit cu sufletul la gură cursele fenomenale din anii 80, ”la mulți ani, cu sănătate!”. Povestea celei care a deschis linia performanțelor în natația românească este similară cu a multor alte campioane ajunse în curtea clubului Dinamo.


Foto: Carmen Bunaciu, la sărbătoarea de 65 de ani a CS Dinamo (2013)


Citeşte mai mult... [Natație. La mulți ani, Carmen Bunaciu!]
 
   

Pagina 21 din 24

<< Început < Anterior 21 22 23 24 Următor > Sfârşit >>

Program Competitional

Săptămâna 20-26 mai 

Fotbal. SuperLiga Romania, baraj (meci tur), luni 20 mai, ora 20:00: Dinamo 1948 – Csikszereda M. Ciuc. Arena Națională

Fotbal. Liga 3, baraj pentru promovare L2 (turul 1). Miercuri 22 mai, ora 18:00: AFC Dunărea Călărași – CS Dinamo. Sâmbătă 25 mai, ora 18:00: CS Dinamo – AFC Dunărea Călărași. Stadion Dinamo

Handbal. EHF European League – EHF Finals Men, 25-26 mai, Hamburg. Sâmbătă 25 mai, ora 16:00 (ora României): SG Flensburg (Germania) – Dinamo. Duminică, 26 mai: finalele (ora 16:00 și ora 19:00)

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

IA ATITUDINE

2_InfoCons

Vizitatori online

Avem 176 vizitatori online