Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Tir Tir. Laura Coman s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokio

Tir. Laura Coman s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokio

laura_coman_CE_2019_aurCampioana europeană Laura Coman (26 de ani) a obținut calificarea la JO 2020 la Cupa Mondială de la Munchen (Germania), unde a stabilit și un nou record european la pușcă 10 metri aer comprimat.

Munchenul pare să-i priască Laurei Coman. Câștigătoare în 2017 la Cupa Mondială din orașul bavarez, Laura și-a asigurat acum, la această competiție, calificarea la JO de la Tokio (s-au acordat câte două locuri pe probă).

Valoroasa sportivă antrenată de Olimpiu Marin s-a calificat în finală de pe poziția a patra, cu 631,6 puncte, nou record european. Înaintea ei s-au situat numai asiatice, două indience și o cinezoaică.

În finală, Laura a tras atât cât a avut nevoie pentru a obține locul cotă. S-a clasat pe locul 5, cu 186,3 puncte, după două sportive din China şi din India, ambele ţări deja calificate cu număr maxim.

„Am fost obosită după calificări, pentru că nivelul a fost foarte ridicat. S-au tras cifre foarte mari şi a trebuit să ţin ritmul. În finală mi-am propus să mă menţin sus, să nu trag vreo cifră mică. După ce am luat locul cota pentru Jocurile Olimpice nu a mai contat. Acum pot să mă pregătesc liniştită pentru Tokio, este un vis împlinit”, a declarat Laura Coman după concurs.

Laura este al doilea sportiv român calificat la JO de la Tokio după Robert Glință (înot). Ambii sunt legitimați la CS Dinamo.

Laura va mai trage la Munchen și în proba de dublu mixt, alături de Alin Moldoveanu. Alin Moldoveanu va trage el în proba individuală la pușcă 10 metri, pe data de 28 mai.

CS Dinamo, 27 mai 2019

Program Competitional

Săptămâna 15-21 iulie 2019

Atletism. Campionatele Europene juniori U20, 18-21 iulie, Boras (Suedia)

Ciclism. Campionatul Național XCO, 18-21 iulie, Domenile – Herneacova, Timiș

Lupte. Campionatul Național seniori, 18-21 iulie, Reșița

Scrimă. Campionatul Mondial de seniori, 15-23 iulie, Budapesta (Ungaria)

ANUNTURI AGREMENT

• Începând cu data de 15 august a.c., Bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu – Dinamo va fi închis pentru lucrări de mentenanță. În perioada cât acesta va fi indisponibil, activitatea de inițiere și agrement se va desfășura în bazinul descoperit, conform orarului ce va fi stabilit săptămânal. Programul va fi afișat atât pe site-ul www.csdinamo.ro, cât și la avizierul bazinului descoperit.

• Bazinul descoperit din incinta Complexului Sportiv Dinamo s-a redeschis pentru public începând cu data de 15 iunie a.c. Programul bazinului descoperit:

luni-vineri:

09:00 - 13:00 inițiere; 13:00 - 21:00 agrement

sâmbătă și duminică:

08:00 - 20:00 agrement

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 289 vizitatori online